Tady nepršelo od 5.srpna. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jaká krásná bouřka tady teď!
dzizisketa tady akorát hodně hřmí ![]()
A tu krásne prší ![]()
Janulik03 mne sambo tiez chce stale dvihat sedanku. Ale ja mam asi kratke ruky, nedociahnem potom pohodlne na riadidla a boli ma z toho chrbat. tiez mi vadi, ked sa neviem dotknut aspon spickami zeme. Mne by vyhovoval posed jak na mestskom bicykli, ale s tym sa moc po terene jazdit neda ![]()
Mrakoplas na mestskom sa jazdí najlepšie. Keď idem občas na 'horskom', je to nezvyk.
A prší aj tu.
kratke ruce a bolavy krk, ani na e-bike moc neujedu pac me boli za krkem. to je vinou spatneho rozmeru kola, jsem si nacetla, ta roztec mezi koly musi byt kratka a uplne to nesouvisi s vyskou nebo prumerem kol
viktorka_od splavu Tohle jsem měla taky, než se mi podařilo přesvědčit kamáráda, prodejce kol, aby mi objednal nějaké juniorské :-). On tomu sám nechtěl věřit, ale objednal a přesně na míru nastavil. Jezdila jsem po parkovišti, on na mě čuměl, vždycky když jsem slezla, tak něco přenastavil, až jsme se dostali k ideálu :-). Když se na něm chce někdo svézt, mám přísný zákaz cokoliv měnit, i kdyby šlo o sundání sedla o 2 cm :-).
Ja mam kolo 20 let a ted s nim strasne bojuju, bylo mi vzdycky pohodlny, byla jsem na nej zvykla, ted jsem par let nejela a najednou si vubec nemuzu zvyknout, presne bych potrebovala niz sedlo, ale niz uz to nejde
999 potrebovala bych pujcit kamarada![]()
viktorka_od splavu Já bych ti na něj dala kontakt, ale máš to daleko :-).
viktorka_od splavu hele ono to chce vychytat znacku, co dela proste kola ve vetsim rozptylu velikosti. Jedno moje kolo je velikost XXS a je uplne skvely. Kdyz jsem si ale pak koupila od stejny znacky XS, ale jinej model, tak uz to byl problem a mensi se nedela. Trvalo mi pak skoro 3 roky nez jsem nasla ram, co mi sedi dobre. A vzdycky mi nekdo tvrdil, ze prece neni mozny abych mela problem. Ale znamenalo to ponorit se do rozmeru kazdyho ramu a resit kazdej cm![]()
My sme dali momentálne bicykle preč. Vlastne nechala som si dámsky s košíkom, krásny, ťažký ako čert. Ten sem tam vyvetram kilometer hore dole. Akože k deckam zaveziem koláč , ovocie, inak už tento rok nikam. Celý tento rok bol trochu zvláštny
viktorka_od splavu Tohle je asi důvod, proč jsem nikdy moc nepřilnula k ježdění na kole (i když jsem toho na něm najezdila hodně, ale ne pro zábavu, vyloženě z nutnosti jako dopravní prostředek), že na mě bylo vždycky dlouhé - bolela mě z toho ramena a ruce.
Teď už nějakou dobu uvažuju, že si po mnoha letech kolo koupím kvůli dětem, že bych jezdila s nimi, aby se na kolo někdy dostaly (muž nejezdí vůbec, nebaví ho to), ale zároveň se mi do toho vůbec nechce investovat, jak k tomu nemám vztah, natož do nějakého méně obvyklého (takže asi dražšího) rámu.
Když jsme šli synovi kupovat první helmu na odrážedlo do cyklospeciálky (jinde na něj helmu neměli), tak prodavač si chtěl povídat o dětských kolech, a na čem jezdíme my dospělí, a vypadal docela zaškočeně, když jsme mu řekli, že na ničem ![]()
Myrtila Mně na ježdění s dětmi, než začnou být zdatnější, připadá lepší koloběžka. Když jedu na kole, tak jsem na dceru moc rychlá. Muž s ní chodí na kolo běhat, to jsou pak rychlostně celkem vyrovnaní :)
DruI já mám koloběžku už vybranou
ale starší už jezdí rychle, do kopce mi na kole ujížděl. Ale po sídlišti bude koloběžka dobrá.
Myrtila já mám krátké tělo a dlouhé nohy, ale tenhle problém jsem nikdy neměla
na výlet teda potřebuju rukavice.
Myrtila Ja to mám stejně:D. Měla jsem roky kolo s mým tátou dohromady, ale my jsme podobne vysocí, takze mi sedělo, jezdilo se mi výborně, normálně bych si koupila snad i to stejne, ale už je přes 20 let staré, táta na něm pořád jezdí a i jako daleko pomerne. Teď si ho chci pořídit taky kvůli dětem, za pár supu. Mam v plánu jít do prodejny kol, ať mi seženou nějakej verk z kolekce raz dva s úzkou galuzkou a nazdar. Sambo na kole jezdí max tak k rybníku, vždycky to tak měl a to pochází z oblasti, kde je hrozne moc různých cyklovyletu
Mestský bicykel mám mamin, ona už naozaj usúdila, že už jazdiť nebude, tak vlani prešiel oficiálne do môjho vlastníctva. Ono má unizeny dole ram, aby nemusela vysoko nohu dvíhať pri nasadani. Strašne je ťažký a celý mi bol veľký. Tak mi muž znížil sedadlo, ale stále to nebolo ono. Až keď riaditka posunul smerom k sedadlu, tak potom mi je akurát. My chodíme často do školy na bicykli, tak mám kosiky aj vpredu aj vzadu.
DruI No, koloběžku taky zvažujeme, teda spíš muž, že tu by asi přežil
Mě by to docela lákalo, ale asi ne jako hlavní přibližovadlo, spíš bych si ji střídala s mužem.
Evaeva Možná máš od začátku správný rám
Moje poslední kolo bylo kupované... eee... kolem roku 1998, tipuju, na maloměstě, nebylo to nic speciálního, navíc, Karja nápodobně, sdílela jsem ho s mamkou, která mi ho pak zabavila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články