Naprosto krasný a magický uplněk. Moc pěknou chvilku jsme měli s manželem v noci, domů jsme přišli 1:30 a viděli jsme padat ani ne hvězdu, ale kometu, fakt obrovská koule s ohnivým ocasem. :D
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan Perseidy?
RoSa Jo! Prý slzy svatého Vavřince. Vavřinec zavařil moc pěkně, jeětě aby Bartoloměj zasmažil stejně a podzim jak víno! Vinobraní bude za sucha a já se těším na burčák.
Předpověď počasí ![]()
Konečně léto a večery na špagetový ramínka. Akorát při tom foukání to bude peklíčko, ale nevadí.
Catherinne Večer na špagetový ramínka a ráno na zimní bundu, aspoň u nás teda![]()
Řvousenka ráno to vydržím, ale i teď ve stínu žádná hrůza a to bude poledne ![]()
Catherinne Předpověď počasí je do stížností, protože nechci kvůli svýmu účesu tahat mimino do rozžhavený Prahy ![]()
![]()
A to jsem si ani neuvědomila, že by mi ještě foukal na hlavu další horký vzduch ![]()
Aranel to teda je! Ty dva dny máme strávit ve městě. Než dojedeme k Baltu, tak se má ochladit ![]()
Aranel to teda je! Ty dva dny máme strávit ve městě. Než dojedeme k Baltu, tak se má ochladit ![]()
Zatancovala jsem si ve firemni garazi sama se sebou waltz na Outsider waltz
. Trochu me to vyvedlo z trudomyslnosti.
Mulen To je dobře, všechno ke zlepšení se počítá. Nebojíš se kamer?
Kan to me nenapadlo
, trebavto rozveseli i nekoho jinyho.
Obrovkou radost mi udělalo, že Lenka Poláčková dala K2 a bez pomocného kyslíku. Moc jsem jí držela palce.
Lamicka Ja byla překvapena, ze je teprve desátou ženou na svete, co dala Everest bez kyslíku. Je fakt dobra, uplne jsem koukala, kam to dotáhla.
Vari taky jsem to nevedela. Ja ji sleduji dlouho, od prvnich behu na 5 km, ona postupne rostla a tohle je skvely vrchol kariery.
continuity ona predtim dala i Everest bez kysliku
Mám hrozně ráda píseň Jolene. Náhodou jsem narazila na "její verzi příběhu" ![]()
https://www.instagram.com/reel/DM1SkKly-6b/?igsh=MTE3Zjk3MXJ5M2RqZg==
Sweet Potato Já taky a v podání Miley Cyrus. I ta reklama na Gucci Floru je dobrá.
Sweet Potato ja tu piesen neznasam, ale tato kocka mi to spieva zo srdca ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články