Potrefenáhusa to máš pravdu! Ja mám dva kamikaze, to je jiná situace. Já jsem mnohem větší cíťa než děti.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 na to tvoje kolo mají všichni nějak spadeno, viď? I ten soused. ![]()
Ja to těm dětem zvedla trochu, nechala projet, pak třeba ještě trochu. Jen jak jim to bylo pohodlný. U těch dětí je to často tak, že rodiče nastaví sedlo a pak si za rok nevzpomenou, že dítě povyrostlo a je třeba ho zvednout. To tvůj případ nebude. ![]()
Tabea ďakujem
Tabea to vieš, pôsobím submisivne ![]()
letfenixa my mame lehke hlinkove kolo z decathlonu. Je to teda 16", nevim, jestli maj v hliniku i vetsi. Ale pro nas je ten decathlon uplne v pohode, ma 6,5 kg, nase sestnactikilove petilete dite ho v pohode unese. A pro nase potreby, kdy na zadnou cyklodovolenou se nechystame, spis se jen tak placame v okoli, je za tu polovicni cenu oproti tem obligatnim znackam super.
Tabea když to zvládají, tak se jim určitě bude líp šlapat
Já to právě chci klukům pomalu zvedat, ale chce to nenápadně ![]()
Já mám sedlo tak, že nedosáhnu vůbec samozřejmě, abych při šlapání měla propnutou nohu.
Zuzulisouhlasím.
Zároveň ta teorie je taková, že to lehké kolo známé značky prodáš za 80% původní ceny. To dekáčové prodáš maximálne za půlku.
Evaeva ja mam v planu to kolo pak zase odvezt do decathlonu, na ten jejich zpetny odkup. Nebo ho daruju sestrenici pro syna, kdyz bude chtit. Ja nemam uplne chut a nervy se snazit neco prodavat po sve ose treba za vic, stejne tak prochazet bazary a hledat neco konkretniho. Proste koupit hned ted v obchode a pak jim to vratit a dostat neco zpet, mi prijde fajn. Jako treba v ikea, tam jsme jim ted zase odvezli nabytek z pracovniho koutu a bylo mi jedno, ze jsme za nej dostali tretinu ceny, hlavne, ze to bylo vcetne nafoceni do hodiny vyrizene ![]()
Zuzuli ty lehká kola se prodávají dobře
Posledné prázdninové premietanie v záhrade. ![]()

Báli sme sa iba , že vietor zhodí plátno, ale bolo to super, zbehli sa aj susedia z okolia (sa nedivím, ten reprak bol dosť hlasný) a potom sme ešte do hlbokej noci sedeli pod hviezdami. ![]()
Že u nás konečně zapršelo.
Janulik03 To je super!
moora Pinot Noir u nás pršelo chvíli a už zas nic, odložili jsme kvůli dešti výlet do Plzně, tak doufám, že leje aspoň tam
Potrefenáhusa Plzní jsem projížděla tak před hodinou a půl. Nepršelo, vylézalo slunce.
Pinot Noir a jak se skvěle spalo ![]()
U nas rano lilo strasne, to uz jsem dlouho nezazila. A docela dlouho.
Kokoska tady taky, celé dopoledne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články