Karja moje kolo stálo, myslím, 16 tis. asi před pěti lety. Asi můžeš koupit kolo i za míň, nicméně ho považuju za levné, zvlášť když si vezmu, že děti mají za desítku
A jsem s ním hrozně spokojená. Jezdí se mi na něm dobře, sedlo bylo pohodlné, vzadu mám nosič, přehazovačka nezlobí. Mám trekové, na naše výlety super.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Myrtila právě že nemám nic speciálního. To předchozí jsem měla od 16 a taky se mi to nedělo. Nosím teda cyklorukavice, ale to mám spíš kvůli otřesům.
Kolo mi přijde dobrý na výlety, ale na popojíždění po sídlišti od hřiště k hřišti mi to nepřijde praktický. Navíc jako dospělá nesmíš na chodník. Kluci jsou teda naučení na přechodu na mně čekat.
Karja ty uzky galusky jeste zvaz. Jestli budou holky chtit jezdit na vylety, jen po silnicich jezdit nebudete a na polnackach nebo lesnich cestach se s uzkyma jezdi blbe. Nemusi to byt zrovna gumy jak na horsky kolo, nech si v prodejne poradit.
Kokoska Ja jsem právě mela takový úzký, ale dalo to i lesní cestu a to bylo přesně ideal. Já chci to stejný no:D
Karja no dobre, kdyz to mas vyzkouseny, vis, co delas :)
Karja no to je to trekový (nebo gravel?). Není to silnička a není to horské
Evaeva Ne,řekla bych právě, že je to spíš silniční. Víš co, ono je 20 let staré, to už se třeba teď takovej kompromis ani nedělá.
Karja ja mam to pres 20 let stary trekovy (author stratos) a na ty lesní cestě teda neni uplne top (ale da to)
Karja ty jo, silnička má fakt úplně teninký gumy, tu určitě nechceš ![]()
Potrefenáhusa naši mají nějakého 20 let starého trekového authora a nestěžují si
Z naší rodiny nikdo nikdy horské kolo neměl ![]()
Evaeva ja to kolo miluju! Ale na uplnej terén neni a ted me štve, ze jsem mu nejak odvykla a touzim po posezu pani radovy. Taky mam pansky, to mi na to casty slejzani neprijde moc prakticky
ale mama ma kolobezku, kostku, uz se na ni boji jezdit, zkusim asi tu
Potrefenáhusa to věřím, ale zase kolikrát se dostaneš do většího terénu.
Já měla vždycky dámské. Ale naposledy mi nabídli asi nějaké univerzální. Má tu trubku ne vodorovně ani ne úplně jako dámské. A to je dobrý! (S pánským neumím
) Já na kole taky nebyla několik let, ale po paní radové netoužím, naopak jsem několikrát zvedala sedlo výš (na nosič se muselo dát dolů)
Evaeva No on to byl spíš takovej kompromis. Je to něco jako psala Potrefenáhusa ale tkaove subtilnejsi i ten rám a tak;-). No uvidíme, nechce se mi za to vydávat vůbec, soused dela do kol, možná mu řeknu, ať mi sežene něco jeteho.
Karja nebo koukni na dekáč. Na občasné vyjížďky s dětmi to určitě postačí, kol tam mají mrak různých cenových hladin a typů.
Já jsem jela po letech na kole vloni, když jsme nemeli druhé auto, tak jsem chtěla jet za derma k rybníku ob asi dvě vesnice, takže jsem si chtěla půjčit ségry, ta ho nějak neměla doma, půjčila mi neteř, že je jako menší, ale tak ne o moc.No ty vado, bylo hodné menší, ale nechtělo se mi to řešit, když už jsem vyjela..jela jsem samozřejmě bez helmy, na dětským ruzovym kole, uzavirkou, kde zrovna stali policajti, venku u auta, jeste kroutili hlavama:D:D. A ještě zpátky jsem potkala sousedka z ulice, v cyklodresu a tak, a já na tom dětském kole.....ale tvářila jsem se, jakože nic, prostě normalni kolo, třeba si nevsimne, kolena u brady, ale pohoda:D
Potrefenáhusa To je hodně retro, ale zase vydrzelo:D
Já jsem měla skvělý trekový kolo, možná trochu těžký, ale měla jsem ho ráda, a v Praze mi ho ukradli.
A od tý doby jsem snad nejela... ono u nás ve městě se jen tak "do krámu" na kole nejezdí.
No ale dnes mi udělála radost návštěva u babičky
já, muž, mimino a ségra s mužem. Pekli jsme buřty, seděli pod jabloní... chlapi babičce naštípali nějaký dříví ![]()
Já vám ty kola strašně závidím. Jsem si plánovala na starý kolena pořídit nějakou plečku... že tady u nás, na prakticky náhorní plošině, budu jezdit jak vzteklá a co mi kdo může... No jo no. Se sežraným vestibulárním systémem v uchu se motám i při chůzi (i za střízliva
), pročež jsem na ty panský choutky radši zapomněla, aby mě hned při prvním výjezdu nemuseli seškrabovat z asfaltu ![]()
Karja pna to je nejaka stara serie, ktera ma mit dobrej (asi na tehdejší poměry) rám, osazeni nic moc, ale to se da vyměnit a i mam novy gumy...ale uz je mozna na case ho vyměnit (za dámský)
Aranel to je jak z martinkovy čítanky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články