Dneska mám radost, že se vydařily křtiny.
I prababička snad byla spokojená, a že hrál farář na djembe, no aspoň má s kámošKama co pomlouvat. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Aranel Gratuluju! ![]()
A mě dnes potěšila snídaně s kamarádkama, která začla v devět a skončila v pět....![]()
Pražský uličník aneb odkud pochází název ulice
continuity díky ![]()
Udelalo mi to radost uz v sobotu. Na prochazce s Frigou jsem nasla minibazinu. Vsimla jsem si odlesku vody, kdyz jsme byly nad ni na skale. A pak vecer byla trochu videt polarni zare.
Odlesk je videt za hlavou Frigy

A polarni zare (fotka je mizerna, bohuzel muj mobil nefoti ve tme dobre)

Friga Fotka Frigy vylezevší z bažiny nebude? ![]()
Udělalo mi radost dítě, který s nástupem puberty začalo protestovalo proti výšlapům v horách, mi dnes řeklo, že se do hor moc těší. A ještě přidala přání, kam chce jít. Já jsem tak šťastná
Po čtyřech letech keců, jaká je to otrava, jak nás kdy mohlo napadnout jezdit do hor jindy než na lyžovačku, vymýšlení sabotáží, proč nemůže jet, případně chodit apod. je to tak hezký jet a společně se těšit.
notna To je príma. Užijte si to spolu.
Sweet Potato Díky. Přišlo to za minutu dvanáct. Říkala jsem si, že příště už ji nutit nebudu.
notna Nám se to letos stalo taky, oba začali hory dokonce vyžadovat.
notna To je hezký moc, ono tu pubertu dětí je někdy nutný fakt přečkat :-)
brrr tak to už se těším, jen aby se pak chtělo i nám
. Teď o víkendu jsme byli v sobotu kolem Náchoda, dcerka se nechala nalákat (když jí všechny kamarádky odmítly jít ven)na oběd v restauraci a zákusek v cukrárně, synek byl doma. V neděli už nechtěli ani jeden, tak jsme jeli na Haničku sami. Muž pokecal se správcem a prohlédl si novinky a pak jsme šli i na Anenský vrch, zdravím continuity

To

Sweet Potato ja doufam, ze Friga do baziny nepoleze ![]()
![]()
JankaM Orličky ![]()
Syn, nedávno se narodil a dneska udělal řidičák
. Budu se o něj ale bát.
Čím dál rychleji ten čas letí.
Mulen Je šikovný! Letí to strašně. Dcera už taky přišla s dotazem, kdy začít, aby měla řidičák co nejdřív.
notnamoje si vyřizuje lékařské potvrzení, počítám s tím řízením od 17, jen musim zjistit, co všechno potřebuji já, abych mohla dělat mentora.
continuity Taky to právě směruje k těm 17.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články