slniecko vsetko najlepsie, to je krásne prekvapenie. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
slniecko všechno nej!
Dakujem vam vsetkym!!!
A este to spravil v podniku, nie doma, a dohodol so mnou, ze pojdeme spolu na veceru, tak som sa nemusela ani hanbit za binec doma, sj som bola primerane oblecena...
A vsetci boli strasne zlati.
slniecko To je ale krásný překvapeni! Gratuluju k narozeninám i napaditému manželovi ;)
slniecko Všechno nejlepší a hojnost radostí a smíchu.
Ďakujem!!!
Dneska je takový zvláštní počasí, že jsem teď venku koukala, jestli někde neuvidím letět Mary Poppins. ![]()
Tabea Taky mám ten dojem. Čekám před restaurací na pizzu do krabice, jelikož uvnitř probíhá víkend na téma Oktoberfest včetně hudebního doprovodu, a už jsem viděla letět vzduchem ledacos...
Jitka77 tak snad tam nelítají tupláky ![]()
V tý dnešní bídě mě potěšil mladý pán, kterej mi líčil překvapivý Oliverovy úspěchy ve škole. Malý student údajně nosí samý hvězdičky, i za čtení... pochvaly prakticky neberou konce! To jsem ráda že jsem se pletla, když jsem ho s jistotou tipovala na oslovskou lavici ![]()
A krásná historka, když na Adélu nevybyl sešit do kterýho ty hvězdičky fasujou... Adéla zle zuřila celej víkend (další rozdávání bylo až v pondělí) a strašně to obrečela. Oliver nervově nevydržel a přinesl jí svůj: "vem si můj, já se bez něj zatím obejdu, hlavně už nebreč"... ![]()
Tak to nakonec s tím světem není tak zlý ![]()
barbucha To je hezký ![]()
Oni se ti kluci někdy nezdají, ale nakonec mile překvapí.
Už včera tedy...One Republic. Byli skvělí.
Tak Doník tu Nobelovku nedostal ![]()
Ginevra uz je, Bily dum uz to komentoval.
Prezident Trump bude pokračovat v uzavírání mírových dohod, ukončování válek a zachraňování životů. Má srdce lidumila a nikdy nebude nikdo jako on, kdo by dokázal přenášet hory pouhou silou své vůle,“ uvedl mluvčí Bílého domu Steven Cheung v příspěvku na sociální síti X.
Ja teda nevim, krome tech jednani ted v Gaze, ktery jeste kdovijak dopadnou, co uzavrel a ukoncil. Ty dva dny na ukonceni valky na Ukrajine se teda dost protahujou. Snad za minule vlady Afganistan, co dal?
Kokoska tu válku Albánie přece ukončil! o který nikdo nic netušil ![]()
RoSa a mozna i tricetiletou a radil Wellingtonovi u Vaterloo?
Kokoska no pokud se mu povede ukončit válku v Gaze, tak to bude zásluha vyjednavače Jareda Kushnera. ale neznizovala bych to, řežou se tam už dva roky, pokud se to povede vyřešit, bude to velky úspěch.
continuity jiste, ale to je mimo hodnocene obdobi.
RoSa a mozna i tricetiletou a radil Wellingtonovi u Vaterloo?
Jo, a od Nelsona má děkovnej dopis!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články