Vcera nam vertikutovali travnik a od te doby se na nej chodi krmit spousta ptaku, vcetne zluny. Te je sama dobry vertikutator, dela poradne diry.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Moc mě potěšil náhodný YTB objev, dechberoucí taneční provedení někdejšího hitu:
Kokoska To je hezký! Mně teď v prázdném květináči na terase, co jsem byla líná vyhodit, vyklíčila nějaká zajímavá kytka, vypadá trochu jako lopatkovec, takový ten zavinutý list, jsem zvědavá, co se vyvine. :-)
A mě potěšila matka od dceřiny spolužačky, známe se tak relativně letmo, protože žije v Tokyu a pracuje (píše nějaké odborné články z oblasti práva a historie), taková od pohledu schopná a vzdělaná ženská, Japonka s dokonalou angličtinou....napsala mi hrozně milou sms, že viděla, že povedu lekci vaření a že je jí hrozně líto, že tam nemůže dorazit, protože jsem jí hrozně sympatická....a blabla asi deset lichotek, jak jsem úžasná, od pohledu krasavice inteligentní, prostě ve smyslu, že se jí hrozně líbím a doufá, že se skamarádíme...
Milé to bylo.
Garfie to je pekné, a pravdivé, si krásavica inteligentná a navyše vtipná, správna baba
Garfie
to je moc mily a pravdivy!
Garfie to je hezke, pani se vyzna v lidech :)
A napis a vyfot, co ti vyrostlo!
Kokoska moora Janulik03 Vy jste milé! ![]()
Já jsem jí odpověděla mimo jiné něco v tom smyslu, jak mě štve, že mám mizernou angličtinu a že je hrozně frustrující, když nedokážu přesně vyjádřit svoje myšlenky a ona napsala hrozně super věc....že někdy mluví svým rodným jazykem a stejně má pocit, že jí okolí nerozumí úplně dokonale. A že když si to uvědomila, začala na lidi pohlížet jinak a začala vnímat lidi okolo víc zeširoka včetně toho, co z nich vyzařuje a co se snaží sdělit...to bylo hodně hezké a zajímavé, ona to teda rozepsala asi na sto řádků
, je vidět, že se živí slovem, ale hlavní myšlenka byla asi tahle.
Garfie Ty podle toho co píšeš potkáváš spoustu zajímavých lidí. No a jak se říká, že vrána k vráně sedá, tak holt taky musíš být zajímavá ;)
DruI No jo, holt když musíš tak musíš! ![]()
Jako máš pravdu, tady je to fakt dobré podhoubí, pro mě asi extrémně, protože tady kromě rodiny nemám nikoho ze stejné země, skoro ani kulturně...
Garfie mam radost s tebou. ![]()
Garfie Já myslím, že ty seš ten typ, co přitahuje zajímavé lidi kdekoliv :)
Kokoska no jasně, já si vůbec nemyslím, že by si ji teď zasloužil.
Garfiemě přijde neuvěřitelný, jak ses tam zapojila do toho komunitního života, furt se kolem tebe motají zajímaví lidí. ja si v tom sebe vůbec neumím představit.
S angličtinou se netrap, jsem si dost jistá, že ji máš po těch letech víc než slušnou, navíc jak psala paní, někdy nepomůže k porozumění ani společný rodný jazyk.
Jedu ze zahajovacího koncertu Moravského podzimu. Já vím, že je Janáčkova sinfonietta geniální, ale stejně mě to vzalo. ![]()
continuity Víš co, ty už jsi mi to kdysi říkala, ale já myslím, že bys v tom byla taky dobrá, tady ti prostě nic jinýho nezbyde, já jen tančím jak nejrychleji dokážu.
Možná že kdyby tady byla větší česká komunita, tak mám přátele tam a nic jiného nepotřebuju.
eM
To je hezký zážitek!
Garfie vidím to stejně jako Drul a určitě jsi společenská. S lidma to prostě neumím. Takže bych tam nejspíš spokojeně existovala sama s rodinou. Stejně jako kdekoliv jinde. A je super, že to tady sdílíš.
Garfie To je moc hezké
A úplně mi to pasuje k tomu, jak tě vnímám i tady jen v tom psaném projevu. Jsi empatická a přátelská. Hlavně u tebe mám pocit, že nesoudíš a jsi velmi otevřená k lidem.
notna Děkuji, snažím se, ale občas to drhne, hlavně tolerance k vlastní rodině. ![]()
bublifuk Já si stejně myslím, že kdyby ses nebála, nějaký okruh tu najdeš. Tady jsou lidi (v rámci té mezinárodní komunity) za to přátelství fakt vděční, je to daleko jednodušší než doma. Ale letos mi odchází další blízká kamarádka (to je každý rok někdo) a pak už mi zůstane jen jedna...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články