Udelalo mi radost, ze stat Iowa rozhodl, ze jako nezamestnana socka mam narok na Medicaid (statne-federalni pojisteni pro nizkoprijmove obcany, u ktereho pojisteny neplati deductible ani copay). Takze nejen ze jsem oficialne pojistena, ale stat zaplati vsechny zdravotni vydaje, ktere jsem mela od posledniho dne v praci, tedy hlavne navstevu pohotovosti s kolenem. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge tak to.je paráda ![]()
Raduza Diky ![]()
Ulevilo se mi fakt hodne!
MP Marge to je od statu Iowa hezke :)
MP Marge paráda, tak at je koleno brzo v pořádku!
eM Diky, koleno ted bude mit tu nejlepsi peci, takze doufam, ze si toho bude patricne povazovat
MP Marge to je od statu Iowa hezke :)
Je. Mala kompenzace za to, ze mi stat Iowa znicil karieru, povest a auto
MP Marge no vsak jsem to myslela lehounce ironicky. Tak at je uz dobre ![]()
MP Marge nene, právě stát Iowa zjistil, co se ti jeho jmenem děje a zjednává nápravu..
bublifuk No, tak jeste kdyby mi sehnal praci a zajistil, aby uz me ten pitomec, totiz prokurator, uz neobtezoval; a bude vse odpusteno ![]()
Uz jsem se pristihla, jak premyslim, ze bych se klidne mohla prestehovat jinam...
MP Marge Tak dobré věci tradičně chodí ve trojicích, takže první je pojištění, pak prokurátora semelou boží mlýny a do třetice všeho dobrého najdeš pěknou práci ;)
Verim v silu Parfumanie! ![]()
MP Marge jojo přesně tak je to myšleno.. zatočí s prokurátorem a dohodí práci. Přeci všechny ty americký filmy nemůžou lhá!
Muz mi prinesl z vanocnich trhu cokoladu. Jednak mi udelal radost ten cin jako takovy, jednak ta cokolada samotna. Je krasne zabalena a skvele chutna.
MP Marge Ufff
MP Marge jojo přesně tak je to myšleno.. zatočí s prokurátorem a dohodí práci. Přeci všechny ty americký filmy nemůžou lhá!
To doufam!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články