RoSa teď prý ale mají největší hlad a krmení je v předjaří nejdůležitější ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ja dneska na balkone zrusila krmitko na semena, uz jsem zacala s jarnim uklidem. Nechala jsem jen lojove peletky a koule, z tech neni takovy bordel. Ale jako kompenzaci jsem doplnila vsechna tri krmitka, co mame na strome u domu. Planuju je udrzovat, dokud ptacci nevyvedou mlade. Soucitim s novopecenymi rodici a nechci je nechat litat pro jidlo daleko ![]()
55 km na kole! Plán B "zpátky vlakem" nemusel být aktivován
.Fakt mám radost - berle jsem zahodila před 8 týdny. Akorát teda poslednich 5 km jsem nemluvila
.
Makara jsi hvězda! ![]()
Ráno jsme chvíli koukali na sjezd ve Val di Fassa a to mě taky nohy svrběly. Tato zima bez lyží, příští nejspíš taky (už mám termín na druhou operaci
). Tak se bojím, abych se moc nebála po pauze.
Ani sprostě? ![]()
Jako jsi hustá, gratuluju! Pro mě je to nepředstavitelné i za plného zdraví, já mám kolo tak maximálně na cestu do hospody!
Ani sprostě.
Jak bych taky mohla - doma jsem dostala pokyn umístit se na gauč a vyčkat na předloženi regeneračního koktejlu a vydatné svačiny. To mi bylo moc dobře!
Krásný sváteční den, milé ženy!

Makara - gratulujem ( a tíško závidím - prvý raz a hneď 55 km
) !
Makara Tak to potom ano! ![]()
Makara tak to máš môj hlboký obdiv.
Nedala by som ani tretinu
Že už je tu jar naozaj cítiť

Makara sedlo dělá dost! Taky se těším, až vyjedeme. I když s naším dětským doprovodem to padesát kiláků nebude
Jseš dobrá. Na lyže pak určitě zase naskočíš, dva roky nejsou zas tolik.
Evaeva doufám. Po VŠ jsem na lyžích nestála 10 let a šlo to - no ale nebylo mi ....prostě moc
.
Včera nás pobavila jedná rodinka na cyklostezce - asi desetiletý klučina, tak tří- čtyřletý prtě na odrazedle a máma s vozíkem v závěsu. A můj muž se divil, že v něm nevidí žádný dítě
. Na zpáteční cestě měl vozík zapřažený ten klučina, i s prckem. No a tatínek si jen tak kroužil okolo
.
Včera jsem viděla pantátu jak si to hasil do kopce na elektrokole a dítě za ním na normálním kole zoufale volalo: táto počkej!
bublifuk Ježiš, to jsem taky potkala, otec na silničce v dresu, perfektně vybavený, a tak šestiletá holčička za ním zoufale šlapala na úplně obyčejném dětském kole s těmi mini kolečky a bez přehazovačky, brečela a volala, ať na ni počká... Jsem si tak představovala, jak bych ho skopla z toho kola, minimálně aby ho mohla dojet, a u toho mi běželo hlavou, že takhle se buduje láska ke sportu ![]()
Dcery spolužačka konečně doma z Kataru. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články