Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 22:38

Karja Tak samozřejmě že jsem si na to vždycky vzpomněla při povlíkání, a to ještě často dělá muž. Ale teď... teď...

Pinot Noir Ona to byla bojovka, chtěla jsem je vyhodit cestou na cvičení, ale nemohla ten kontejner najít, obkroužila blok a ti, co měli přijít, nepřišli. Tak to s náma jelo na cvičení, o hodinu později už tam ten kontejner byl a plnej do vrchu! Jako kdo se chystal něco vyhazovat po návratu z práce... tak měl možná smůlu.

V jiný ulici byly v tom kontejneru dvoje běžky! Netahala jsem je, ale napadlo mě to

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2026 22:52

Aranel u nás jsou u těch kontejnerů maníci, kteří slouží k tomu, že ti ty běžky podají a poinformují tě, jestli tam jsou třeba dveře Bez nich byl okolo vždycky bordel. Teď už má každý rekonstruováno, ale dřív sis mohla třeba vyměnit dveře do obýváku nebo dodělat kuchyňskou linku

Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 23:15

Evaeva Prostě jste v Praze napřed! Já spíš zvažovala, jestli by se běžky neměly nějak ceremoniálně tentononc... a ne mrsknout do kontyše.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 03:28
Reakce na stes:

Opravdu někomu fakt chutná Nutella? Děti nepočítám. Jako ja jsem velkej konzument sladkosti,ale tenhle chemickej koktejl mi fakt nejede.

​Já teda Nutellu nerada, ale jinak teda myslím, že zase tak velký chemický koktejl to není. Je postavená na cukru a palmovém oleji, to jo, ale složení je překvapivě dobré. 

Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 07:14

Souhlasím se Sweet Potato , Nutella na chleba je fakt divná. Ale jako děti jsme to jedly na toastech Evaeva

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 08:21

Aranel musíš je tam mrsknout ceremoniálněobřadně spálit na ohni se to asi nedá 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 08:23

Garfie ty lepší "Nutelly" jsou postavené na ořeších a kakau, není v nich ten palmáč...

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 08:34

Evaeva Já mluvím o opravdové Nutelle, složení není moc ideální z výživového hlediska, ale chemickým koktejlem bych to nenazvala. 

Ty hipsterské varianty jsou fajn, i mi chutnají. Akorát jsou teda drahé, logicky. 

Online Janulik03
20228 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 08:39
Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 08:52

Aranel babička mívala staré běžky ve fóliáku jako tyčky k rajčatům, to byl jejich důstojný konec. Úplně se mi to vybavilo,myslím modro bílé Artis

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 08:55

Garfie ano, vím. Jen jsem chtěla dodat, že ty lepší pomazánky jsou úplně v pohodě. Ale máš pravdu, schválně jsem si to složení Nutelly našla a není to taková bída.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:33
Reakce na continuity:

Karja to mi dělali děti, koupila jsem větší množství nejakých lupanku nebo jogurtu v akci a dětičky mi po týdnu řekly, že už jim to nechutná. 

Stalo se to kolegovi na dovolené v Norsku nabalilo dvouletému prckovi plně auto ovocných kopsicek a ten někde u osla vyhlásil, že už mu to nechutná. No takže se to prodražilo 2x. 

​Citim s nim....

Ale zase LEN RAZ sme to nespravili a zistili sme, ze na Rhodose vo vsetkych obchodoch  ktore sme nasli, mali len vyzivy s pomarancom, na ktory mala alergiu.

Nevyhras proste....

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:33
Reakce na Sweet Potato:

Artemis zazoomovala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:37
Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:24

Co je lepsi a horsi Nutella? U nas to ji jen "nevlastni" vnuk, chodi k nam skoro kazdy ctvrtek na palacinky a spotrebu ma velikou. Kupuju tu normalni, liskooriskovou. Nedavno jsme byli s tim ditetem v Makru a malem upadl, kdyz tam videl nutellu v petikilovem kybliku. Mimochodem, ta co litala s Artemis, se mi podle barvy zdala burakova?

Mne to nechutna, ale ujidam kavovy a slany karamel. Dostali jsme pred Vanoci od nekoho 3 malicke sklenicky, takova jako degustacni sada, kavovy, slany a s pernikovym korenim (ten mi nechutna). Tak jsem si pak koupila vetsi baleni. Ale toho staci kavova lzicka, taky je to desne sladke.

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:55

Posádka Artemis II je bezpečně na zemi.

Byla to první věc, co jsem skontrolovala, když měl v šest vzbudil pes. 

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 12:01

Kokoska Tak teď je spousta různých výrobců těch oříškových nebo čokoládových krémů. Není to Nutella, jako značka. Stačí si zkontrolovat složení, někde převládají ořechy nebo čokoláda (třeba ten slovenský, co sem dávala Janulik03, v Nutelle je přes 50% cukru a 30% palmového tuku. Zbytek tvoří mléko a oříšky, trocha kakaa a už víceméně nic jiného, aspoň že tak. 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 12:02

Garfie jo tak, ja myslela, ze primo znacna N ma nejake ruzne druhy. Kupujem jen tu klasickou "opravdovou".

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 12:03

continuity taky jsem hned rano hledala, jak to dopadlo.

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 12:05

Kokoska

ještě teď to Maďarsko a bude to pro mne fantastický víkend.