Nutella, reklama zadarmo
A možno to ani zadarmo nebolo .......
Ja jsem velky fanda, doufám, že se dožiju pilotovaného letu na Mars. ![]()
Fascinují mě lidi, kteří si myslí, že si NASA fejkuje lety k měsíci, což je v podstatě technicko inženýrský problém newtonovske fyziky (no dobře, nějaké relativistické výpočty tam jsou) a zároveň tvrdí, že umíme vypnout gravitační pole. Nobelovka čeká.
Ještě je teda plný internet frajerů (a to i anglicky mluvících, očividně to není žádná česká specialita), kteří NASA neváhali poradit jak zlepšit kvalitu přenosu dat, protože ten průběžný přenos z modulu byl velké sklamání. Prý se slibovalo 4k ![]()
A možno to ani zadarmo nebolo .......
Ale no tak, já koukala na ten přenos, ve chvíli, kdy se to stalo. ona si vůbec nevšimla, že ji ta sklenice "vypadla", já jsem tady v gravitaci čekala, kdy dostane po hlavě.
Aké je to ludstvo nevyspytateľné - na jednej strane niečo tak až neuveriteľne úžasného, ako napr. teraz ten Artemis,ale aj iné / medicína atď / a strane druhé si jedinci rovnakej rasy dovolia ohroziť existenciu celej planéty ,
continuity - napísala som to len tak, nie , že by som niekoho chcela priamo obviniť , a zabudla som na koniec vložiť smajlíka .
notnaakorát ta fotka, co se nám tak líbila bude asi Fejk, protože v oficiální fotogalerii NASA jsem ji nenašla. ![]()
continuity je to cele uzasne, fotky i cela akce, vcetne kouzla nechteneho s Nutellou. A Blanka ma pravdu, dost casto si rikam, kde by mohlo lidstvo byt, kdyby se nevedly ty pitomy valky a nevyrabely veci k vlastnimu sebezniceni.
Tak si aspon delam radost probouzejicim se jarem, je tady kolem nas moc hezky. A sousedum to krasne kvete.

Kokoska no co si budem, technický pokrok (aplikovaný výzkum) posouvá vpřed NASA a války. Bohužel, spousta těch zajímavých technologií vznikla kvůli zbrojení.
continuity to mas pravdu. Jen bych si prala, aby to mohlo jit jinou cestou.
Kromě dnešní výstavy ještě předtím Den generála nebe u nás (máme tu základku genpor. Peřiny).

barbucha á, ten jsme asi taky zahlédli
Udělala mi radost série věcí: konečně jsem objednala nové polštáře, konečně nachystala k vyhození ty staré a jako zázrakem zrovna po naší čtvrti putují kontejnery na velkoobjemový odpad! (Kam ty polštáře podle internetu patří)
Aranel , aneb "Kam s ním" ![]()
Aranelto mi připomnělo, že jsem pořád neobjednala nové ručníky. ![]()
Aranel continuity A mně ze nemam presity ty peřiny, vzpomenu si pokaždé, když je povlíkám a pak vysavam
Opravdu někomu fakt chutná Nutella? Děti nepočítám. Jako ja jsem velkej konzument sladkosti,ale tenhle chemickej koktejl mi fakt nejede.
stes já kupuju "lepší", jakože dětem, ale pak chodím se lžičkou
No máme ji výjimečně
stes já taky nechápu, že to někdo dospělý jí.
Aranel to máš dobré, s mým štěstím bych v téže situaci zjistila, že včera kontejnery odjely. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.