stes podle me do toho davaji nejaky drogy
nekupuju, jinak jsem schopna sezrat na posezeni
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu to bude ta stejná kategorie jako ty hranolky z McDonald's, jak jsme nedávno řešily jinde ![]()
Len to tu čítam a už mám chuť ísť do obchodu ![]()
stes Mně. Nahusto lžičkou. Občas si koupím nějakou "lepší" a pak se musím strašně krotit.
V hotelech si ji dávám na palačinky. Co ale nepochopím, je namazat si to na chleba.
Pinot Noir asi jo![]()
stes Přímo nutella ne, ale obdoba z DM a Alberta (musí to mít ve složení převahu ořechů, ne jenom cukr), to mi chutná moc
naštěstí tak celkově nejsem úplně na sladké, takže na to nemám chuť moc často, ale když už, beru na ni lžičku
namazané na čemkoli jsem to snad nikdy neměla.
Artemis zazoomovala.
A skvělý Petr Brož, co všechno se dá spatřit na fotografiích Artemis II
https://www.youtube.com/live/2ZkQsk96UIY?si=ajDfAIWcqxUB9Hy7
Nutelu ani jiné čokoládové věci mimo okamžitou spotřebu vůbec kupovat nemůžu, protože nevydrží ani den. U nás nevydrží ani čokoládová poleva a děti za to nemůžou
(Včera jsem koupila dětem fidorky za odměnu, večer jsem se nějak nedostala k otmu, abych jim je dala a zůstaly mi v pracovním batohu, no už nejsou
)
stes Mně. Nahusto lžičkou. Občas si koupím nějakou "lepší" a pak se musím strašně krotit.
V hotelech si ji dávám na palačinky. Co ale nepochopím, je namazat si to na chleba.
A jedla si už Slowtellu?
Sweet Potato na chleba ji můžu, ale co je úplná lahoda je namazat si to na opečený toust nebo i topinku (na sucho z topinkovače)![]()
JankaM mimino má tašku plnou čokoládek a nějak jí přestal jíst. Výměnil to se mnou za bonbóny. Chudák moje dieta![]()
stes Ne, mně v tom vadí ta ořechová chuť ![]()
Evaeva Sambo si koupil čokolády, co měl rád a jedl denně po obědě dvě tři řady...., byly v akci, asi velké akci. Normálně dvě krabičky, takže 36 ks 100g čokolád a pak je najednou ze dne na den přestal jíst. Mně ani dětem moc nechutnají, leží tu už dlouho ubývají hodně pomalu, jsou s oříšky, takže to nejde dát ani do vaření/dortu...Míváme příležitostně ve špajzu moly, netroufnu si něco jen tak darovat, když nám to čtvrt roku leží ve špajzu, prostě nevíš... Nevim co s tim, občas si tím poleju nějaké ovoce a nebo jsou děti v nouzi a nic tu nemají, takže jsme počet stáhly na 22, ale pořád nic moc že:D:D:D.
Ted to ochutnal asi po čtvrt roce, kdy jeho dieta polevila a říká "ježiš, ty jsou ale hrozně hnusný, jak jsem to mohl jíst". No ano:D
Karja nechápu
Oříšková by se tu neohřála. Ale asi před třemi lety jsem přešla na Lindt a teď jsem zjistila, že mi přestala chutnat milka. (V mojí dietě má čokoláda svoje pevné místo
)
Karja to mi dělali děti, koupila jsem větší množství nejakých lupanku nebo jogurtu v akci a dětičky mi po týdnu řekly, že už jim to nechutná.
Stalo se to kolegovi na dovolené v Norsku nabalilo dvouletému prckovi plně auto ovocných kopsicek a ten někde u osla vyhlásil, že už mu to nechutná. No takže se to prodražilo 2x.
Nutelu ani jiné čokoládové věci mimo okamžitou spotřebu vůbec kupovat nemůžu, protože nevydrží ani den. U nás nevydrží ani čokoládová poleva a děti za to nemůžou
![]()
(Včera jsem koupila dětem fidorky za odměnu, večer jsem se nějak nedostala k otmu, abych jim je dala a zůstaly mi v pracovním batohu, no už nejsou
)
jsi můj člověk...cokoliv koupím, jako aby bylo neco doma,když dostanu chuť..to sním okamžitě po nákupu. O velikonocích jsem vnukovi snědla i zajíce, kterých dostal víc...jakoze u nas na nej počkají na jindy. No nepockali. Naštěstí na ne zapomněl a by rád za piškoty.
stes Mne sa pravidelne stáva, že mám nejakú čokoládu po záruke. Nestíham ich jesť. Celú tabuľku čokolády som v živote naraz nezjedla, ani keď som bola malá. Trvá mi týždeň či dva, kým sama zjem tabuľku čokolády. Ja som naučená z detstva sa o čokoládu deliť, rozbalím, nalámem ju a nechám na stole, nech sa ponúknu aj ostatní.
A nutela mi nechutí, je strašne sladká a vadí mi aj oriešková chuť.
stes Mne sa pravidelne stáva, že mám nejakú čokoládu po záruke. Nestíham ich jesť. Celú tabuľku čokolády som v živote naraz nezjedla, ani keď som bola malá. Trvá mi týždeň či dva, kým sama zjem tabuľku čokolády. Ja som naučená z detstva sa o čokoládu deliť, rozbalím, nalámem ju a nechám na stole, nech sa ponúknu aj ostatní.
A nutela mi nechutí, je strašne sladká a vadí mi aj oriešková chuť.
ani nevíš, co máš ![]()
continuity Jezis, to se stalo kamaradce, ona mela dite s nejakou alergii a dost dlouho mu kupovala ty detske hotovky, jeli na tri tydny do Chorvatska, s bednama tech hotovych detskych jidel a ono jim to tam prestalo jist asi uz druhej den:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje