Kokoska já dětem, když už, kupuju nějakou, kde převládají ořechy. Nutella je hodně cukru a palmáče, oříšky až v závěsu. Když se mi jó chce, tak to ještě mixnu s čistým oříškovým máslem.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva u nas je pozadavek na tuhle nutellu, musi to byt ta a ne jina. Ale ma to u nas jednou za tyden na par palacinek s pozehnanim jeho mamky.
continuity no to teda. Doufam, ze to nebude podle hesla "nezalezi, kdo komu hlasy dava, ale kdo je scita" nebo jak to bylo.
Kokoska tak ty moji si nemůžou moc vyskakovat, buď tuhle nebo nic
Oni to teda sežerou strašně rychle, ale pak mají zase dlouho utrum. Ty lepší se nijak moc chuťově neliší od originálu.
Co je lepsi a horsi Nutella? U nas to ji jen "nevlastni" vnuk, chodi k nam skoro kazdy ctvrtek na palacinky a spotrebu ma velikou. Kupuju tu normalni, liskooriskovou. Nedavno jsme byli s tim ditetem v Makru a malem upadl, kdyz tam videl nutellu v petikilovem kybliku. Mimochodem, ta co litala s Artemis, se mi podle barvy zdala burakova?
Mne to nechutna, ale ujidam kavovy a slany karamel. Dostali jsme pred Vanoci od nekoho 3 malicke sklenicky, takova jako degustacni sada, kavovy, slany a s pernikovym korenim (ten mi nechutna). Tak jsem si pak koupila vetsi baleni. Ale toho staci kavova lzicka, taky je to desne sladke.
Jo, tak ten karamel jsme jeden rok davali v praci jako darek, bohuzel mi to zachutnalo tak, ze jsem se to anucila varit doma ..a bohuzel na to suroviny vzdycky jsou a nevaham si to svarit, kdyz je nejhur.
Kokoskano co jsem četla, tak je problém s volebními okrsky, ktere si Orbán už dávno prispudobil, aby to bylo pro něj výhodné. Takže když dostane 35% hlasů, bude mu to stačit, i když žádné další podvody nebudou.
Já si teda nemyslím, že ta opozice bude až takové vítězství, bude to něco na vztah Fico a Mečiar. Ten národ je dost nacionalisticky a to je počátek všeho.
continuity tise doufam, ze by aspon tolik nelezli Rusakum do zadku. Jak muzou po padesatych letech, to mi hlava nebere. Jestli by prestali blokovat penize pro UA, tezko odhadovat.
9 vajíček
Konečně jsou vidět!

Mulen to je ale pilna sykorka! A jak to ma hezky vystlane :)
continuity Taky to na mě tak působí (po poslechu Vinohradské 12 k tématu).
JankaM No třeba tak ![]()
To je úrodička! ![]()
Mulen Jéé ![]()
continuity Na ty volby jsem taky zvědavá, táta kvůli tomu jel na víkend do Maďarska, aby mohl volit, volila i moje babicka ročník 1942, snad to dobre dopadne.
Tento víkend som / okrem varenia, menšieho upratovania, umytia veľkých čelných okien a trocha práce pre zákazníčky / prebicyklovala . Krásne počasie , prebúdzajúca sa príroda, jazda popri omamne voniacich trnkových krov a po zime zlenivené telo, ktoré konečne zabralo ma naozaj potešilo .
Aha - keď chcem vložiť druhú fotku, tá prvá zmizne, a to isté sa stalo aj s treťou. Dávam teda každú do nového príspevku, a som si vedomá, že som asi natvrdlá ,keď to neviem spraviť do jednoho ,hanbím sa, hanbím sa !

Účast veliká. Držíme palce.
Sice mě nejak bolí břicho, ale jinak bych řekla: víkend jak korálek.![]()
continuity taky máme doma hned lepší náladu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články