continuity chtelo by to aspon 2 dny v kuse, je strasny sucho. Nejlip delsi mirny trvaly dest, aby se to stihlo vsakovat.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska jojo, vůbec si nepamatuju, kdy naposledy nějak víc pršelo. Ono i tohle bude, jak když plivne nakonec. Podle Klary za celý den naprší maximálně 2mm
Včera jsme se s kámoškou vypravily na Hrad, že zkusíme ten den otevřenejch dveří. S tím, že pokud to bude vypadat blbě, zajdem aspoň do nějaký galerie... Tak v poledne tam byla tak úděsná fronta, že jsme ihned směřovaly do Schwarzenbergskýho paláce. V klidu jsme se kochaly a když jsme po třech hodinách byly zas venku, bylo skoro po frontě! Zařadily jsme se a do deseti minut jsme byly vevnitř... prošly jsme si celej okruh, daly si pak pivko na terase nedaleký provozovny, sluníčko nám svítilo na ty krásný malostranský střechy... den jako korálek! ![]()
barbucha tak to zavidim, ja jsem to zavrhla v presvedceni, ze bude udesna fronta.
barbucha já jsem o tom přemýšlela, že bysme vzali děti, pro ně je celá vstupenka škoda
právě před zavíračkou bývá volno, on je ten DOD teď docela často. Ale nakonec jsme taky nevyrazili.
Rozkvetl ibisek. Konecne.

Kokoska To je nádhera!! ![]()
Aranel on uz mel kolikrat nasazeno a vzdycky to poupe upadlo, tak konecne se zadarilo.
Kokoska nádhera, ono to chce kolem poupat chodit po špičkách.
Tak Betty ja vim, je to potvora choulostiva.
Kokoska to je tak krásne
Sweet Potato to je super ![]()
barbucha toto bol veľmi pekne strávený deň, mierna závisť, si tak niekedy vravím že to bývanie vo väčšom meste má tie benefity umenia, kultúry blízko ![]()
Pekné poprsalo, úplný balzam na prírodu aj na dýchanie
barbucha tak to zavidim, ja jsem to zavrhla v presvedceni, ze bude udesna fronta.
No v to poledne to vypadalo úplně bezvýchodně. Naštěstí je na Hradě a okolí spousta alternativ, zvlášť při tak pěkným počasí, počítaly jsme s čímkoliv (a ještě nám to hodilo bonus v podobě šesti kiláků, pro nás stařenky k nezaplacení
).
To je pravda - ale pak člověk vidí tvoji zahradu... Všude je něco
Povedla se mi Pavlova, první v životě!
dzizisketa Povedla, zakousla bych se.
dzizisketa Vypadá krásně. Mně se povede vždycky, ale dost často je vizuálně teda jak rozslaplej kolac;-)
Už máme taky rozšláplej koláč, stačila jedna téměř kolizní situace na dálnici ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje