Máme miminka!

Máme miminka!
máš to i se zvukem?
dzizisketa Dobrej bude i tak. Ale tlapkám moc.
Mulen Gratulujuuu
Mulen gratuluju k přírůstku do rodiny!
Rebarbora, jahody, chřest! Moje nejoblíbenější roční období! ![]()
Díky
. Vajíček bylo 10, mrňouse spočítat nedokážu. Zvuk tam je, ale zatim mají asi slabé hlásky.
mitford sister ale to je hezké! ![]()
mitford sister Úžasné
Mám radost, že se kamarádce vrátil kocour, který se předevčírem ztratil. Tedy spíš byl vrácen, protože ho sebrala nějaká paní, co si myslela, že je bezdomovec (ten kocour). Naštěstí na základě vyvěšených plakátků k ní informace o zmizení kocourka a o tom, že se hledá, doputovala, tak ho vrátila majitelce. Tak mám radost, že má kamarádka radost. Kocour je útěkář, občas prostě zdrhne a vždycky se za pár hodin vrátí, teď se mu to teda nevyplatilo.
Torrah hele, já teda jedu ve psech, ale není možnost zaopatřit číču nějakým obojkem se jmenovkou a telefonem?
máme na malou psí dámu takový jakoby šušťákový, je to lehoučký, zvíře ani neví, že ho má
ovšem nevím, zda nehrozí nebezbečí zachycení někde ve větvích
ano, něco prý vymyslí, tak snad uvidíme. Musí to být něco, co se dá rozepnout, když se to zvíře za to chytí, jeho vahou, aby se na tom někde neuškrtil, ony ty kočky lezou kde všude.
Taková blbost, ale že už je teplo a za večer mi uschnou vlasy, nemusím je fénovat.
Mulen To je krása!
Dneska ráno mi skončil uplynulý 90ti hodinový pracovní týden. Mám v žilách víc kofeinu a kortizolu, než krvinek, ale všichni jsme to přežili. Drží mě dvě věci- minulou středu jsem si z hodiny na hodinu zkrátila úvazek a pak jsem se ještě dnes viděla s mou mámou- 10dní po transplantaci kostní dřeně, chemo i ozáření teď zvládla nadprůměrně dobře a i když z toho ještě zdaleka není venku, začly ji tlačit kosti a její zbrusu nová mladá rakouská kostní dřeň jí pustila do oběhu první zdravý bílý krvinky.
Mulen máte překrásný miminka!
marieu moc drzim mamince palce, vam vsem, at to dobre pokracuje!
To jsou krásné zprávy. držím moc palce ![]()
Mladší dítě udělalo z angličtiny B2.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.