A chceš ještě odpočívat? Libo další deštík? Já jen, že tady je krásné sluníčko... tak, že bych umyla okna? ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
U nás pršalo v pondelok aj utorok, úplne balzam to bol, hneď tá záhrada ožila
Samantha vidíš okná umyť treba
Janulik03 netreba, srasne se prasi. Rikali neco o saharskem prachu, soused parkuje venku a ma uplne svetly auto misto cerneho.
Kokoska to je fakt, ten prach je hrozný, prišla som z umývačky a ráno bolo pokryté ![]()
Janulik03 ono i bez Sahary je to hned, jak je sucho a fouka. Tady neprselo uz hodne dlouho, chtelo by to splachnout.
Janulik03 netreba, srasne se prasi. Rikali neco o saharskem prachu, soused parkuje venku a ma uplne svetly auto misto cerneho.
Díky, díky!
Kokoska jsem četla, že Američani v Česku v noci tajně prásknou sírou...![]()
Takze žádná Sahara...
Tabea už ani ty desinformace nejsou konzistentni. sira bude až cca za měsíc, až budou plne louže pylu.

Tabea no tak neumeju okna kvuli sire, no.
no tak se to teda s tím deštěm nepřetrhlo :( ach jo, čekala jsem víc teda
Našla jsem asi rok postrádanou mikinu a jako bonus k tomu dětské tepláky, které ale už postoupím mladšímu dítěti. Bylo to v tašce na kolo u mužova kola ![]()
Jarni prochazka

Torrah Ale zítra snad něco bude ne? Čekám celej den a dost;-).
Karja Já taky!! Už je fakt sucho moc dlouho.
Na jeden den se mi sešly dvě akce s dvěma různými skupinkami přátel. S jedněmi se vídáme celkem často, s druhými jen jednou za rok (a dlouhé roky vůbec). Rozdílní a všichni tak moc fajn.
Jsem vděčná.
Kokoska No to je nádhera! ![]()
Sweet Potato To je super a trochu ti závidím! :-)
Kokoska Dendrologická zahrada?
Sweet Potato jojo. Tulipany kvetou zatim jen nektere, azalky a rododendrony maji jeste cas.
Prší! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články