A o tom, ze Trump by byl podle nej nejlepsi papez, jste uz slysely? Je on vubec katolik? ![]()
Orban mi udelal radost, tak snad nekdy pujde od valu cela tahle parta napric svetem
A o tom, ze Trump by byl podle nej nejlepsi papez, jste uz slysely? Je on vubec katolik? ![]()
Orban mi udelal radost, tak snad nekdy pujde od valu cela tahle parta napric svetem

Ještě nesedí pořád. Je tam celou noc a přes den občas. Včera ráno jí sameček přinesl dobrotu![]()
Mulen jej, to je napínavý! Kdy "má termín"?
eM zatím netuším. Ale uz jich tam ma 10![]()
Konečně jsem si letos poprvé udělala kytici. Chybělo mi to!

Mulen To je detektivka! Ale mám pocit mírného ostychu, že se dívám do soukromí a že to není slušné:-)
Victoria To je krása!
Nové dveře v COSu! Jdou snadno otevřít a samy se zavírají ![]()
To se to nakupuje...
Victorianádherná
Sweet Potato to je ale povedený reklamní slogan ![]()
Sweet Potato Janulik03 Miru Velmi děkuji:-)
VictoriaNádherná!
Victoria ooooo ![]()
vám už kvetou tyhle tulipány? Tyjo, budu si muset pospíšit na trh, tuhle odrůdu absolutně zbožňuju. Tuším Green Wave?
Díky! Není to Green Wave, ten je naopak pozdní. Tohle je Cabanna koupený u Louky květ:-)
https://www.loukykvet.cz/obchod/cibuloviny?productDetailModal=1414-tulipan-cabanna
Victoria Ta je!
Sweet Potato Hahaha, fakt, andulka01 má pravdu, to je jak z reklamy!
Victoria díky moc za info
Victoria Ty mám taky (nebo hodně podobné), teprve se mi začínají rozvíjet.
Kytice je nádherná
Momentálně prší a já mám radost, neb za a) mě to vyhnalo ze zahrádky (po celém dopoledni už toho mám stejně dost), za b) je strašný sucho. Bohužel to nevypadá na dlouhý déšt, ale každá kapka dobrá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.