Garfie tis to tak krásne popísala. ![]()
Toz vitajte doma
Garfie tis to tak krásne popísala. ![]()
Toz vitajte doma
Garfie ![]()
krásný popis. Jak dlouho můžete být?
Děkuju všem, na to že jsem dorazila teprve včera jsem toho stihla dost. :-) A ještě před sedmou jsem se vrátila z procházky, jetlag je potvora a jsem vzhůru od tří! ![]()
Mulen Odlétáme první týden v srpnu, ale zvládneme tam ještě Itálii. :-)
Garfie navrat svetobeznika
Napsalas to moc krasne, to je presne to, co dela domov. Znama krajina, vune, lidi... uzij si leto!
Garfie domov![]()
Garfie návrat domů mě vždycky dojímá, čím jsem starší, tím víc! Vítej doma ![]()
Garfie vítej a užij si domov ![]()
To je krásne, užijte si to to zásoby.
Garfie tak ať stihneš všechno co chceš nebo alespoň půlku! ![]()
Jak jsme tu před časem objednávaly čaj v mandarince/pomeranči, někdo mu dal přívlastek "rybičkový"... Tak dnes jsem na něj vzpomněla a uvařila. Rybičky jsem v něm naštěstí neměla, je dobrý. Nevím proč jsem si myslela, že je zelený, takže voda byla ne úplně vroucí, ale chutnal mi i tak.
rozarka diky za připomenutí, já jsem ho ještě neuvařila :))
rozarka Prosím pěkně, co je to za čaj?
Garfie Užij si to doma. ![]()
Garfie Jsem sem zabloudila a normálně jsem setřela slzu. Tvoje vyznání lásky Česku je jak Halasovo "Já se tam vrátím" v moderní podobě![]()
Korsičanka Ty jsi ale lichotnice! :-) Děkuji. Zvláštní je, že se mi běžně nestýská a kdybych už měla říct nějaké věci, které by chybí, bylo by to asi něco úplně jiného. Ale ten první den, to bylo jako náraz, měla jsem až fyzický pocit bolesti, nebo jak to popsat....
Garfie Já se při návratu z ciziny (ovšem nejdelší pobyt 14 dní:)) taky necítím nijak uchvácená, spíš naopak. Ale tys to vše tak krásně zachytila...Stejné pocity mám hlavně v létě s přáteli někde v přírodě - teď na Šumavě třeba
Oni + rodina + pohoda to umocňují![]()
Korsičanka Ty jsi ale lichotnice! :-) Děkuji. Zvláštní je, že se mi běžně nestýská a kdybych už měla říct nějaké věci, které by chybí, bylo by to asi něco úplně jiného. Ale ten první den, to bylo jako náraz, měla jsem až fyzický pocit bolesti, nebo jak to popsat....
a které věci ti chybí, když už....?
Lenka22 Asi pochopitelně rodina a přátelé. Kavárny otevřené brzy ráno. Nebo aspoň ráno. :-) Chleba si peču, ale uvítala bych možnost ho koupit. :-) Levné ovoce a zelenina, to mi chybí asi nejvíc. Zahrádky u restaurací a kaváren (v JP velmi výjimečné). A jízda v pravo, pořád si nedokážu zvyknout řídit nalevo a hrozně se bojím. ![]()
Jokohama mi to hodně usnadňuje, je dost kosmopolitní a dá se tam sehnat skoro všechno, když jsem bydlela na severu, bylo to horší, ale taky si nepamatuju, že bych něco úplně vědomě postrádala.
černá káva no, to kdybych věděla, kde jsme objednávaly
. není volně sypaný, ale v kůře mandarinky jako v kastrůlku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.