Já si i pamatuju dost přesně, jak to pivíčko chutnalo.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mne bajo chutnalo, jen bylo strasne velký do pusy
viktorka_od splavu a podle mě tema drolivejma zvejkackama myslíš tyhle, ale myslím, ze to nebylo stářím, ale technologii, drolily se úplně všechny. Byly žlutý a zelený

Ja nepoznám nič o čom sa tu posledné 3 stránky debatuje. Že by sa to na Slovensku nepredávalo? Alebo som na tie veci mladá? To nie že by tí čo pamätajú boli starý. Snáď sa nikto neurazí :)
paktofonika Já jsem stará a pamatuju si jen to Bajo (chutnalo mi). U nás v pojízdné prodejně to fakt neměli ![]()
Pinot Noir Pojazdná predajňa? To tiež neviem, že existovalo, ale ja som sídliskové dieťa :D
paktofonika No jasně, náklaďák se zbožím na přežití (chleba, brambory, alkohol).
Pinot Noir A to bolo na objednávku a ušlo sa všetkým, alebo kto prvý ten lepší?
paktofonika Ses moc mlada, po revoluci už to nebylo
Potrefenáhusa To som chcela počuť, že som moc mladá ![]()
paktofonika Pečivo na objednávku, maso myslím taky. Zbytek volně prodejný.
Sevak se snehulakem u nás prodávali v drogerii. Pedro a Bajo v potravinách. Pivicka vůbec neznám, štěstíčka u nás na pouti byla jen v papírovém pytlíku. Pinot Noir to nebude regionem, ale rodičema. Určitě nám tyto potěšení zatajili :-)
Potrefenáhusa ježiš tyhle byly hnusný. Úplně si tu drolivost v puse pamatuju, ale v nouzi nejvyšší se taky daly :)
Potrefenáhusa u nas byly jen tyhle oranzovy "americky"

viktorka_od splavu já pamatuju všechny, ty jahodový vlevo jsem měla ráda. A ty dvoje vpravo jsou ty hrozný tvrďáky (ale tak v nouzi....)
Potrefenáhusa myslim ze ty dalsi jsou uz novejsi, ty dvoje zleva si pamatuju taky, ale to uz jsem byla dost velka. tak ale ty jsi mladsi
viktorka_od splavu jahoda je určitě starsi, tu pamatuju.
viktorka_od splavu se mi úplně vybavilo, jak byly všechny hnusný
takový zaprášený jakoby. Pedro a Sevak samozřejmě pamatuju. A ohledně pivíček - narazili jsme na tohle téma o víkendu s kamarády - u nich se o přestávkách soutěžilo, kdo vypije víc vody z těch půllitříčků![]()
A ještě takový ty ve tmě svítící dřeváčky jako přívěsek. Spolu s pivickem nezbytný suvenýr ze zoo
moora já mám pocit, že ty dřeváčky jsem měla s nápisem Třeboň, zrovna jak jsme tam byli letos na vejletě jsem si na to vzpomněla.
jinak v tý zoo si uplně přesně pamatuju, kde ty stánky s pivíčkama stály!
paktofonika Ja taky znam jen ty pivicka a ty cigaretovy zvejky, ale to asi jen proto, ze mam starsi sourozence, tak me tim pravdepodobne krmili uz od peti let;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje