černá káva Ali, děkuji! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dalia Jsi úžasná a statečná.
Dalia Myslím, že ti tady fandíme úplně všechny![]()
tina Moc si toho vážím! ![]()
Místo léků mám háček a pletací jehlice, které jsem si naordinovala.
Dost lidí se mě snažilo přimět k užívání uklidňujících léků, ale nechci tělo zatěžovat víc, než je nutné. Možná je to špatný přístup, možná bych necítila ten strach ... nevím.
Strach je úplně normální a dokud ho dokážeš zvládnout, t.j. vstát, umejt se a fungovat (natož háčkovat
), je to furt OK!
Další prášky si nech pro případ, kdy už to nebudeš zvládat. Jako pojistku. Ale to nehrozí, protože to zvládneš ![]()
Catherinne barbucha Děkuju, děvčata. Na CT samozřejmě půjdu a vím, že nejsem jediná, která před kontrolním vyšetřením prožívá strach. To vše je nápor nejen na tělo, ale hlavně na psychiku. Stále se držím a zvládám to bez antidepresiv a Neurolu. Místo léků mám háček a pletací jehlice, které jsem si naordinovala.
Dost lidí se mě snažilo přimět k užívání uklidňujících léků, ale nechci tělo zatěžovat víc, než je nutné. Možná je to špatný přístup, možná bych necítila ten strach ... nevím.
hele, jestli to zvládáš takhle, jehlicema a tak, a že to sdílíš, tak je to mnohem lepší, než neurol a spol..neodsuzuju ty léky ani omylem, jistě mají svoji roli, ale tenhle tvůj způsob mi přijde dobrej a přeju ti už jen samý dobrý zprávy a hladký průběh
Dalia a kdyby přišly chmury, stačí si tady postěžovat. Znáte to, sdělená bolest - poloviční bolest. A my s ní tady zatočíme. ![]()
Dalia Dali, pozri, máš tu obrovskú komunitu priateliek, ktoré ti úprimne držia palce a prajú všetko dobré...
Je to pozitívna energia plávajúca k tebe a verím, že ju zúročíš a rovnako pozitívne sa odzrkadlí aj na tvojom zdraví. Veľa šťastia do ďalších dní a pokoj v duši![]()
Dalia držím Ti palce,aby všetko dopadlo čo najlepšie.Pozitívne myslenie,podpora okolia a viera v dobré výsledky sú dôležitou súčasťou liečby.Veľa šťastia a najmä zdravia ![]()
Všem moc a moc děkuju!
Někdy mě napadne, že s tím zde už otravuju. Pokud ano, omlouvám se. Je ale pravda, že mi zdejší komunita dokáže zvednout náladu a dodat odvahu. ![]()
Dalia Já si naopak myslím, že svěřit se s takovou věcí, chce velkou odvahu. Určitě to nikdo nebere, jako otravné a myslím, že všichni tady moc drží palce. Až budeš mít vše za sebou, tak uspořádáme hromadnou virtuální oslavu.
Dalia držím palce!!!
Dalia neotravujes. Pis kludne viac obcas na teba myslim ako sa mas a tak. Zacala som chodit aj do vlakna vune na dnesni den, kvoli tebe.
macko.pu Děkuji, moc se těším! ![]()
A ještě jednou děkuji všem za podporu. Dnes je mi zle. Mám pocit, že každé další chemo snáším hůř, že ty vedlejší účinky nastupují rychleji. Tak zase je třeba zatnout zuby a pár dní vydržet.
Přeji vám hezký a klidný víkend!
Dalia To tak může být...obrana těla je rychlejší a silnější, už ví, co ho čeká. Vydrž. Už jsi za půlku.
Dalia taky na tebe myslim a preji vse dobre
jsi bojovnice, ty to zvladnes.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.