Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 19:43

černá káva Ali, děkuji! 

Offline černá káva
2129 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 19:43

Dalia Jsi úžasná a statečná.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 19:44

Dalia Myslím, že ti tady fandíme úplně všechny

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 19:44

tina Moc si toho vážím! 

Offline Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 19:52

tina Myslíš správně

Dalia Slovo strach zažeň daleko od sebe, mysli hodně pozitivně, na něco krásného se těš a představuj si to. Usmívej se ještě dřív, než ráno otevřeš oči. Raduj se z vůní. Mám vyzkoušeno!

Držím palce!

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 19:58
Reakce na Dalia:

Místo léků mám háček a pletací jehlice, které jsem si naordinovala.  Dost lidí se mě snažilo přimět k užívání uklidňujících léků, ale nechci tělo zatěžovat víc, než je nutné. Možná je to špatný přístup, možná bych necítila ten strach ... nevím. 

​Strach je úplně normální a dokud ho dokážeš zvládnout, t.j. vstát, umejt se a fungovat (natož háčkovat ), je to furt OK!

Další prášky si nech pro případ, kdy už to nebudeš zvládat. Jako pojistku. Ale to nehrozí, protože to zvládneš 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 20:03
Reakce na Dalia:

Catherinne barbucha Děkuju, děvčata. Na CT samozřejmě půjdu a vím, že nejsem jediná, která před kontrolním vyšetřením prožívá strach. To vše je nápor nejen na tělo, ale hlavně na psychiku. Stále se držím a zvládám to bez antidepresiv a Neurolu. Místo léků mám háček a pletací jehlice, které jsem si naordinovala.  Dost lidí se mě snažilo přimět k užívání uklidňujících léků, ale nechci tělo zatěžovat víc, než je nutné. Možná je to špatný přístup, možná bych necítila ten strach ... nevím. 

​hele, jestli to zvládáš takhle, jehlicema a tak, a že to sdílíš, tak je to mnohem lepší, než neurol a spol..neodsuzuju ty léky ani omylem, jistě mají svoji roli,  ale tenhle tvůj způsob mi přijde dobrej a přeju ti už jen samý dobrý zprávy a hladký průběh

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 20:07

Dalia a kdyby přišly chmury, stačí si tady postěžovat.  Znáte to, sdělená bolest - poloviční bolest. A my s ní tady zatočíme. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 20:08

Dalia Dali, pozri, máš tu obrovskú komunitu priateliek, ktoré ti úprimne držia palce a prajú všetko dobré...

Je to pozitívna energia plávajúca k tebe a verím, že ju zúročíš a rovnako pozitívne sa odzrkadlí aj na tvojom zdraví. Veľa šťastia do ďalších dní a pokoj v duši

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 20:16

Dalia držím Ti palce,aby všetko dopadlo čo najlepšie.Pozitívne myslenie,podpora okolia a viera v dobré výsledky sú dôležitou súčasťou liečby.Veľa šťastia a najmä zdravia 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 20:19

Dalia

”jehlice cinká o jehlici, 

jak dva malí rytíři, co zkřížili své zbraně”

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 20:28

Všem moc a moc děkuju!  Někdy mě napadne, že s tím zde už otravuju. Pokud ano, omlouvám se. Je ale pravda, že mi zdejší komunita dokáže zvednout náladu a dodat odvahu. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 20:55

Dalia Já si naopak myslím, že svěřit se s takovou věcí, chce velkou odvahu. Určitě to nikdo nebere, jako otravné a myslím, že všichni tady moc drží palce. Až budeš mít vše za sebou, tak uspořádáme hromadnou virtuální oslavu. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 21:07

Dalia súhlasím vo všetkom s Renusatko.A naozaj nie každý dokáže o svojich problémoch hovoriť s inými ľuďmi.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 22:37

Dalia držím palce!!!

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 23:48

Dalia neotravujes. Pis kludne viac obcas na teba myslim ako sa mas a tak. Zacala  som chodit aj do vlakna vune na dnesni den, kvoli tebe.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 14:20

macko.pu Děkuji, moc se těším! 

A ještě jednou děkuji všem za podporu. Dnes je mi zle. Mám pocit, že každé další chemo snáším hůř, že ty vedlejší účinky nastupují rychleji. Tak zase je třeba zatnout zuby a pár dní vydržet.

Přeji vám hezký a klidný víkend!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 14:27

Dalia To tak může být...obrana těla je rychlejší a silnější, už ví, co ho čeká. Vydrž. Už jsi za půlku. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 15:30

Dalia taky na tebe myslim a preji vse dobre  jsi bojovnice, ty to zvladnes.