Renusatko Myslíš, že tělo vydrží ten nápor jedu? Vždy, když je mi zle, tak mě napadá kde co. ![]()
jinx Děkuju!
Dalia Jasne, ze vydrzi. Vylieceni pacienti su toho dokazom. Podla mna, to najhorsie mas uz zasebou. Liecba je to zdlhava, ale treba verit. Prajem ti to najlepsie, co si len mozes priat. Nie je dna kedy by som na teba nemyslela. Nahodila si pozitivny pristup, zotrvaj v nom, prosim. Je to dolezite. Podel sa s nami o kazdu skusenost i tu zlu. Aj o bolest a smutok sa tu mozes podelit. Je nas tu vela a sme s tebou
.
Aby som nebola OT. V lete som nikde nebola a teraz som v Tatrach a je tu sneh
.
Dalia přidávám se k zástupu těch, co drží pěsti... ![]()
Dalia vydrží. Musí. A když tě napadají špatné myšlenky, tak se musíš soustředit na ty dobré a na to, proč vše musíš zvládnout. Jak píše Micuska je spousta vyléčených pacientů. Hlavně ta léčba a výzkumy jdou pořád dopředu. Vše je cílenější. Nejlepší by bylo najít 100% lék nebo umět nádorům předcházet. Zatím se musíme smířit s tím, že je vůbec nějaký lék a že je léčba čím dál víc úspěšná a věřit.
Dalia jseš moc statečná a obdivuju tě, jak se s tou mrchou pereš ![]()
Dalia S každou ďalšou chemoterapiou sa budeš cítiť horšie, to je pravda, ale po poslednej za určitý čas každý ďalší deň bude lepšie a lepšie. Vydrž Dali, dokázala to pred 6 rokmi moja matka, o pár mesiacov oslávi 80-tku a teší sa dobrému zdraviu.
Dalia Před časem jsem ti psala, jak můj otec vloni zvládl operaci a chemoterapie a je v pohodě. A tys mi odepsala, že tyhle zprávy vždycky potěší... Takže přidám další. Minulý týden měl speciální kontrolní CT v protonovém centru a dopadlo dobře.
Myslím na tebe, na CT určitě jdi, budu držet palce.
999 Gratuluji tatínkovi a děkuji! ![]()
Mně udělalo velikou radost, že rodiče byli doslova nadšení z koncertu Glenn Miller Orchestra, který tu doporučovala razorblade a já na její doporučení koupila lístky k Vánocům. Moc děkuju ![]()
Aranel jeeee, to mam radost, ze se libily :) my jsme byli taky moc spokojeni, orchestr fakt drzi dobrou uroven uz radu let, co na ne chodime
razorblade Příště našetřím ještě víc a půjdu taky! ![]()
Dalia Já sem hodně chodím, ale není to vidět, páč moc nepřispívám, tak Vám chci říct, že jsem taky mezi těma, co na Vás myslí a drží palce
Marbuša Děkuji moc! ![]()
Moc teď nepíšu ani já, čtvrtou chemu zvládám jaksi težce.
Dalia No vidíte! A k tomu takovej parťák!
Dalia je ale že nemáme fotky v příslušným vlákně? ![]()
Dalia ten je krasnej,jak plysak.
A tobe preju hodne sil !
Potrefenáhusa V "chlupáčích"?
... brzy je tam tedy dodám a svou fenku představím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.