coralline my to tak máme doma, tchýně s tchánem mi tykají, já jim vykám.... a čas od času si před mým mužem (tak abych u toho nebyla) povzdychnou, že jsem k nim málo srdečná.....![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Myrtila pecka paktofonika
přidávám se do klubu. Tchýni tykám a oslovuju jménem už leta. Tchán mi tykání dodnes nenabídl a oslovení se taky vyhýbám. Cítím se trochu trapně, zvlášť když si manžel u nás v rodině tyká všemi.
Sairon a proč jim muž nic neřekne? nebo řekne?
viktorka_od splavu Neřekne, zkusil to před nějakou dobou, ale nedopadlo to na úrodnou půdu a asi by to nemělo význam zkoušet znovu, jsou takoví staří (nejen fyzicky, ale hlavně mentálně) a úzkoprsí... V době kdy jsem o to stála, jsme "čekali" že mi to nabídnou po svatbě, to se nestalo a tak nějak o to po těch letech mám čím dál tím menší zájem. Taková ta doba, kdy by mi to udělalo radost, jakože přijetí do rodiny už je pryč a je mi to v zásadě jedno. ![]()
Sairon jj tomu rozumím, já i beru že nechtějí, fakt to znám... jen prostě, aby věděli proč to tak je, že si za to "můžou sami" - nejsou srdeční oni k tobě, nebudeš ty k nim. no chlap to asi vysvětlí těžko, to je jasný. já bych taky necekla být tebou, jak říkáš, je to jedno
Tak někdy to může bejt taky jen nedorozumění, aspoň tak jsem si vysvětlovala mojí zkušenost - kdy jsem po celejch pět let synkovy známosti tykání nabízela (mockrát), a furt nic... načež při předsvatební návštěvě, kdy jsem učinila poslední pokus, mě synek po straně pochválil, že jsem se konečně odhodlala! Že prej už jim to bylo divný ![]()
A jinak mě rozveselila kadeřnice, ke který jsem se dneska konečně dohrabala: Až to na vás zas přijde, tak se ozvěte!
Už mě zná ![]()
Stejně to tykání a vykání přináší kolikrát zbytečný nepříjemnosti, i když si ráda někomu ostentativně zavykám, asi bych to zrušila.
Já jsem zjitila, že se mi líp flirtuje, když vykám ![]()
Je tam takový to, no, napětí trošku.
barbucha A jak zněla formulace? Protože si nedokážu představit, že někdo nepochodpí "hele, nebudem si tykat?" ![]()
Já už nevim, nějak normálně předpokládám
I určitě bez otazníku, jako návrh... Ale tak možná je mladá kapánek hluchá, co já vim ![]()
barbucha tak zrejme si jeste nebyla jista, jestli si chce mladyho nechat, chapu;-)
mne spis dela starost oslovovat ty znamosti spravnym jmenem, jak se to strida![]()
To asi ne, dyk mi furt vykládala jak bez něj nemůže žít
Velký střídání u nás naštěstí nehrozilo - mladý pán je překvapivě stálý (čti: línej jak veš i na změnu známosti
).
Lama_z_Lana
taky to mám ráda, teda provozuju to jen s jedním o 20 let starším pánem, ale už docela dlouho. Nemá to myslím žádnej cíl, ale přesně, je v tom takový napětí a zajímavost...
Já jsem zjitila, že se mi líp flirtuje, když vykám
Je tam takový to, no, napětí trošku.
Ty máš teď toho doktora, ale normálně to spíš překáží![]()
Mutziputzi Ja mam leda velky prd, doktorem jsem leda platonicky okouzlena ![]()
Lama_z_Lana To ti nezávidim, to mě stresuje...akorát nežeru, v tom je to dobrý![]()
Mutziputzi mne to neprekazi, spis mam dojem ze se obvykle vyka tem vice atraktivnim, vyse na spolecenskem zebricku, to je preci tva parketa ne?:-) (chci tim jen rict, ze to nevylepsuje vykani, nybrz vykani je pouhym doprovodnym jevem)
viktorka_od splavu A kdo to soudí? Obecně je mi to samozřejmě známo, dříve to bylo poměrně zřejmý, ale dneska?
Mutziputzi To bych nezrala asi nikdy, pac ja jsem furt nekym okouzlena ![]()
Me tchan nabidl tykani asi po 5 letech, jeste pred svatbou. No a byl pravda krapet lizlej, procez tchyne to zabila hlaskou, no co se da delat, tak na tykani:D nejlepsi byl svara, ten jim zacal tykat sam od sebe a to ho tenkrat tchyne celkem zpucovala ze takhle teda ne...a vyka jim dodnes. No.
A radost dnesniho dne, podaril se odklad diplomky na pondeli, neb vedoucimu ma posledni verze spadla do spamu takze mi ji opripominkovanou posle az dnes v noci a zitra se mela odevzdavat:D mam vic stesti jak rozumu opet...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.