Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 18:28

coralline my to tak máme doma, tchýně s tchánem mi tykají, já jim vykám.... a čas od času si před mým mužem (tak abych u toho nebyla) povzdychnou, že jsem k nim málo srdečná.....

Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 19:39

Myrtila pecka paktofonika  přidávám se do klubu. Tchýni tykám a oslovuju jménem už leta. Tchán mi tykání dodnes nenabídl a oslovení se taky vyhýbám. Cítím se trochu trapně, zvlášť když si manžel u nás v rodině tyká všemi.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 19:52

Sairon a proč jim muž nic neřekne? nebo řekne?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 20:48

viktorka_od splavu Neřekne, zkusil to před nějakou dobou, ale nedopadlo to na úrodnou půdu a asi by to nemělo význam zkoušet znovu, jsou takoví staří (nejen fyzicky, ale hlavně mentálně) a úzkoprsí... V době kdy jsem o to stála, jsme "čekali" že mi to nabídnou po svatbě, to se nestalo a tak nějak o to po těch letech mám čím dál tím menší zájem. Taková ta doba, kdy by mi to udělalo radost, jakože přijetí do rodiny už je pryč a je mi to v zásadě jedno.

49356 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 20:52

Sairon jj tomu rozumím, já i beru že nechtějí, fakt to znám... jen prostě, aby věděli proč to tak je, že si za to "můžou sami" - nejsou srdeční oni k tobě, nebudeš ty k nim. no chlap to asi vysvětlí těžko, to je jasný. já bych taky necekla být tebou, jak říkáš, je to jedno

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 21:35

Tak někdy to může bejt taky jen nedorozumění, aspoň tak jsem si vysvětlovala mojí zkušenost - kdy jsem po celejch pět let synkovy známosti tykání nabízela (mockrát), a furt nic... načež při předsvatební návštěvě, kdy jsem učinila poslední pokus, mě synek po straně pochválil, že jsem se konečně odhodlala! Že prej už jim to bylo divný 

A jinak mě rozveselila kadeřnice, ke který jsem se dneska konečně dohrabala: Až to na vás zas přijde, tak se ozvěte!  Už mě zná 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 22:17
Reakce na Mutziputzi:

Stejně to tykání a vykání přináší kolikrát zbytečný nepříjemnosti, i když si ráda někomu ostentativně zavykám, asi bych to zrušila.

​Já jsem zjitila, že se mi líp flirtuje, když vykám

Je tam takový to, no, napětí trošku.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 10:00

barbucha A jak zněla formulace? Protože si nedokážu představit, že někdo nepochodpí "hele, nebudem si tykat?"

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 10:13

coralline 

Já už nevim, nějak normálně předpokládám  I určitě bez otazníku, jako návrh... Ale tak možná je mladá kapánek hluchá, co já vim 

49356 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 10:52

barbucha tak zrejme si jeste nebyla jista, jestli si chce mladyho nechat, chapu;-)

mne spis dela starost oslovovat ty znamosti spravnym jmenem, jak se to strida

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 10:58

viktorka_od splavu 

To asi ne, dyk mi furt vykládala jak bez něj nemůže žít  

Velký střídání u nás naštěstí nehrozilo - mladý pán je překvapivě stálý (čti: línej jak veš i na změnu známosti ).

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 11:12

Lama_z_Lana  taky to mám ráda, teda provozuju to jen s jedním o 20 let starším pánem, ale už docela dlouho. Nemá to myslím žádnej cíl, ale přesně, je v tom takový napětí a zajímavost...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 11:13
Reakce na Lama_z_Lana:

​Já jsem zjitila, že se mi líp flirtuje, když vykám

Je tam takový to, no, napětí trošku.

​Ty máš teď toho doktora, ale normálně to spíš překáží

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 11:24

Mutziputzi Ja mam leda velky prd, doktorem jsem leda platonicky okouzlena 

20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 11:26

Lama_z_Lana To ti nezávidim, to mě stresuje...akorát nežeru, v tom je to dobrý

49356 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 11:27

Mutziputzi mne to neprekazi, spis mam dojem ze se obvykle vyka tem vice atraktivnim, vyse na spolecenskem zebricku, to je preci tva parketa ne?:-) (chci tim jen rict, ze to nevylepsuje vykani, nybrz vykani je pouhym doprovodnym jevem)

20970 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 11:29

viktorka_od splavu A kdo to soudí? Obecně je mi to samozřejmě známo, dříve to bylo poměrně zřejmý, ale dneska?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 11:32

Mutziputzi To bych nezrala asi nikdy, pac ja jsem furt nekym okouzlena 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 12. dubna 2018 14:37

Me tchan nabidl tykani asi po 5 letech, jeste pred svatbou. No a byl pravda krapet lizlej, procez tchyne to zabila hlaskou, no co se da delat, tak na tykani:D nejlepsi byl svara, ten jim zacal tykat sam od sebe a to ho tenkrat tchyne celkem zpucovala ze takhle teda ne...a vyka jim dodnes. No. 

A radost dnesniho dne, podaril se odklad diplomky na pondeli, neb vedoucimu ma posledni verze spadla do spamu takze mi ji opripominkovanou posle az dnes v noci a zitra se mela odevzdavat:D mam vic stesti jak rozumu opet...