Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 17. července 2015 12:11
Reakce na dusty:

Ježišikriste, tak to je snad nejpovedenější díl seriálu Dusty a její rodina  

Primát... "Aby ste nesmrdeli"  

A kdo nakonec zatkne ten flakon?!

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 17. července 2015 17:28
Reakce na dusty:

Krásná rodinná story, to se jen tak nevidí .

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 18. července 2015 12:29
Reakce na dusty:

Teda, to jsou hody. 

A ty lampiony jsi sehnala? 

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 18. července 2015 19:40
Reakce na dusty:

Kruciš proč k nám návštěvy nosí jenom kafe nebo sušenky a ne Chanely  .

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 20. července 2015 12:05

Vám alespoň kafe, nám jen ty sušenky a čokoládu

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 20. července 2015 13:19

Mám za sebou pernej víkend... a kus dneška: Koupila jsem sedačku (původní rozsápal Otíček ). Za trest mi ji musel přivézt - a smontovat - vlastní Otíčkův pán (t.j. náš mladý pán). Potud OK. Bordel, kterej kolem toho vzniknul (kvůli jiným rozměrům jsem musela přestavět celej obývák včetně vyložení a znovunaložení knihoven - ve 40 stupních práce pro vraha) byl téměř smrtící... ale čert to vem, hlavně že je hotovo, jsem se radovala.

Úlevně jsem spočinula na řečený nový sedačce - a PRÁSK! vybouchla nám zářivka pod linkou a s ní elektrika v půlce bytu. Nahodit to nešlo, nefungovala lednice... sporák... sprchovala jsem se potmě a na záchod se trefovala poslepu...

Takže jsem usoudila, že prostě nesmim mít nikdy z ničeho radost, přisunula milostpánovi sirky, ať to všechno radši podpálí a šla si lehnout doufajíc, že se už neprobudím

V neděli ráno jsem se kupodivu vzbudila - do zcela osvětlenýho bytu. Milostpán se v tom rejpal celou noc a nakonec se stal zázrak...

Tak to bylo první potěšení.

Druhý proběhlo dnes dopoledne u zubaře, kam jsem šla s předtuchou, že "dvojka" je ztracená a já dopadnu jak Lilian Malkina. Leč nestalo se tak, zlatej doktůrek mi ji (za obligátního trylkování) pěkně a bezbolestně spravil...

Takže - nikdy není tak zle (aby nemohlo bejt ještě hůř ). 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 20. července 2015 13:46
Reakce na dusty:

Dobrá oslava!!

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 20. července 2015 17:06
Reakce na dusty:

Takže oslava dopadla kLasicky po slovensky, bude na čo spomínať. Teraz  len  aby  tie šumáky v hlave vyšumeli....

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 20. července 2015 17:24
Reakce na dusty:

Nádhera. Měnila bych s tebou zfleku (protože o opilce se starat můžeš - a nemusíš)  

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 23. července 2015 17:21

Potěšilo mě, jaký soudruh doktor Rath obdržel flastr  a neméně Schwarzenbergova reakce: "Osm a půl roku natvrdo? Tak tohle Rath potáhne až k Mezinárodnímu soudu pro bývalou Jugoslávii" 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. července 2015 17:57
Reakce na barbucha:

Ja doufala,ze vyfasuje desitku, ale i tak mu preji hezky kluzke spolece sprchy, hajzlovi arogantnimu.

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 23. července 2015 18:02
Reakce na náťa66:

Obávám se ale, že má Kárl pravdu - než to prožene všema odvolacíma soudama, dostane rovnou milost pro sešlost věkem 

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 23. července 2015 18:18

Jo a příjemně mě zaskočila skupina ruských turistek, dožadujících se (na Zličíně) nasměrování k IKEA. Plynulou angličtinou!

Normálně mě vždycky neomaleně tahají za rukáv, brebentíce zásadně rusky...

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. července 2015 19:53
Reakce na barbucha:

Ty soudy taky nejsou procházka růžovou zahradou. Vězení to sice není, ale na klidu to nepřidá.

Offline barbucha blogger
35475 příspěvků moje polička 23. července 2015 21:40
Reakce na Mirka:

Ale jo. Nemusí pršet, jen když kape 

Akorát dneska jsem zahlídla nějakou tiskovku na dvorku - soudruh lékař předstoupil v bílém plášti a se stetoskopem kolem krku... jsem si říkala, že mu to neni trapný. Jednak tak lhát, a ještě dělat takovýho kašpara 

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 24. července 2015 17:32

PRŠÍ !