Ježišikriste, tak to je snad nejpovedenější díl seriálu Dusty a její rodina
Primát... "Aby ste nesmrdeli"
A kdo nakonec zatkne ten flakon?!
Ježišikriste, tak to je snad nejpovedenější díl seriálu Dusty a její rodina
Primát... "Aby ste nesmrdeli"
A kdo nakonec zatkne ten flakon?!
Krásná rodinná story, to se jen tak nevidí
.
Kruciš proč k nám návštěvy nosí jenom kafe nebo sušenky a ne Chanely
.
Vám alespoň kafe, nám jen ty sušenky a čokoládu![]()
Mám za sebou pernej víkend... a kus dneška: Koupila jsem sedačku (původní rozsápal Otíček
). Za trest mi ji musel přivézt - a smontovat - vlastní Otíčkův pán (t.j. náš mladý pán). Potud OK. Bordel, kterej kolem toho vzniknul (kvůli jiným rozměrům jsem musela přestavět celej obývák včetně vyložení a znovunaložení knihoven - ve 40 stupních práce pro vraha) byl téměř smrtící... ale čert to vem, hlavně že je hotovo, jsem se radovala.
Úlevně jsem spočinula na řečený nový sedačce - a PRÁSK! vybouchla nám zářivka pod linkou a s ní elektrika v půlce bytu. Nahodit to nešlo, nefungovala lednice... sporák... sprchovala jsem se potmě a na záchod se trefovala poslepu...
Takže jsem usoudila, že prostě nesmim mít nikdy z ničeho radost, přisunula milostpánovi sirky, ať to všechno radši podpálí a šla si lehnout doufajíc, že se už neprobudím ![]()
V neděli ráno jsem se kupodivu vzbudila - do zcela osvětlenýho bytu. Milostpán se v tom rejpal celou noc a nakonec se stal zázrak...
Tak to bylo první potěšení.
Druhý proběhlo dnes dopoledne u zubaře, kam jsem šla s předtuchou, že "dvojka" je ztracená a já dopadnu jak Lilian Malkina. Leč nestalo se tak, zlatej doktůrek mi ji (za obligátního trylkování) pěkně a bezbolestně spravil...
Takže - nikdy není tak zle (aby nemohlo bejt ještě hůř
).
Dobrá oslava!!![]()
Takže oslava dopadla kLasicky po slovensky, bude na čo spomínať. Teraz len aby tie šumáky v hlave vyšumeli....![]()
Nádhera. Měnila bych s tebou zfleku (protože o opilce se starat můžeš - a nemusíš)
Potěšilo mě, jaký soudruh doktor Rath obdržel flastr
a neméně Schwarzenbergova reakce: "Osm a půl roku natvrdo? Tak tohle Rath potáhne až k Mezinárodnímu soudu pro bývalou Jugoslávii" ![]()
Ja doufala,ze vyfasuje desitku, ale i tak mu preji hezky kluzke spolece sprchy, hajzlovi arogantnimu.
Obávám se ale, že má Kárl pravdu - než to prožene všema odvolacíma soudama, dostane rovnou milost pro sešlost věkem ![]()
Jo a příjemně mě zaskočila skupina ruských turistek, dožadujících se (na Zličíně) nasměrování k IKEA. Plynulou angličtinou!
Normálně mě vždycky neomaleně tahají za rukáv, brebentíce zásadně rusky...
Ty soudy taky nejsou procházka růžovou zahradou. Vězení to sice není, ale na klidu to nepřidá.
Ale jo. Nemusí pršet, jen když kape ![]()
Akorát dneska jsem zahlídla nějakou tiskovku na dvorku - soudruh lékař předstoupil v bílém plášti a se stetoskopem kolem krku... jsem si říkala, že mu to neni trapný. Jednak tak lhát, a ještě dělat takovýho kašpara ![]()
PRŠÍ !![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.