Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 01. srpna 2015 17:35
Reakce na Mirka:

Negativní výsledek docela náročného vyšetření. Jsem ráda, že to mám za sebou a že je to v pořádku.

To se vubec nedivim. Taky vim moc dobre, ze ten pocit ulevy je v danou chvili k nezaplaceni :) . Gratuluju.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 01. srpna 2015 19:23
Reakce na wendulka:

Díky! Jsem OT, ale co Tvoje oko?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 01. srpna 2015 21:10
Reakce na Mirka:

No ta mast pochopitelně nezabrala, spíš bych řekla, že přispěla k tomu, že se mi to zapouzdřilo. Takže nebylo zbytí a jsem objednaná na čtvrtek k vyříznutí. Ale když uvážím, jak moc mě to tentokrát otravuje, tak se na to docela i těším, i když už vím co mě čeká a že to nebude dvakrát příjemné. Podstatnější ovšem je, že bude konečně pryč.

Jinak co se týče té prevence, tak doktorka mi řekla, že neexistuje nic, co by recidivě stoprocentně zabránilo vzhledem k tomu, že pracuju u počítače, což může být taky jeden z faktorů. Proto mi doporučila zkusit to i s kapkami nebo umělými slzami, které by ty oči zvlhčily. Tak to zkusím a uvidím.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 01. srpna 2015 22:20
Reakce na wendulka:

Takže ideš na odstránenie. Držím palce, aby sa to rýchlo zahojilo. A je pravda, že sa to zvykne opakovať, radšej tomu predchádzať. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 02. srpna 2015 09:07
Reakce na wendulka:

Aspoň se Ti uleví, ale představa, že se Ti to bude takhle vracet je dost neradostná. Mně kdysi očař doporučil nějaké kapky na zvlhčení oka a připadala jsem si po nich divně, rozkapaně

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 02. srpna 2015 22:58

Úplne nový notebook! Veď som si už po 10!!! rokoch zaslúžila...

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 04. srpna 2015 21:51

Báječná zmrzlina na Újezdě, lanovka na Petřín, krásná procházka Nerudovkou... 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 12:58

Hurá, tak ječné zrno mám pryč. A měla jsem štěstí, protože ta oční, co mě viděla doteď, má dovolenou, takže mě na to odstranění vzala paní doktorka, co mě zná už od dětství. To byla první věc, která asi přispěla k mojí psychické pohodě kromě toho, že jsem věděla tentokrát už předem, co mě čeká. A druhým bonusem mi bylo to, že kromě toho prvotního štípnutí od injekce jsem tentokrát necítila ale vůbec nic, ani tu svorku na víčku. A paní doktorka byla takové zlatíčko, že si s tím dala práci a dala mi tam i steh, protože jsem to měla fakt velké, abyto oko po tom vypadalo dobře a k mastičce mi napsala i Azitromycin, aby se mi to rychleji zahojilo.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 13:41
Reakce na wendulka:

To jsou skvělé zprávy! Neporadila Ti, jak tomu předcházet? Důvěra v doktora je k nezaplacení, já byla taky před týdnem ráda, že se ve mně vrtá primář osobně.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 14:59
Reakce na Mirka:

No v tomhle ohledu mě moc nepotěšila. Všimla si při pohledu na můj obličej, že mám velmi mastnou pleť,, takže jsem rizikový pacient, pokud jde o tohle a u těch je to prý s prevencí téměř nemožné. Jediné, co prý můžu udělat, je, sledovat na sobě obecné příznaky jako jsou pálení nebo v mém případě extrémní svědění oka a nasadit to zvlhčení oka, případně radši rovnou tu antibiotickou mast už v téhle fázi a doufat. Kdyř uř to začíná pnout, tak je pro mě pozdě, no.

A tak teď už vím, co mám na sobě pozorovat a ohlídám si to. A kdyby nedejbože, tak tady k paní doktorce se fakt nebojím, protože ta má teda fakt šikovné ruce na tohle.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 16:14

Mňa potešilo, že mi konečne určili diagnózu,  - histamínová intolerancia, nie je to síce nič radostné, neviem, čo budem jedávať, lebo skoro všetko mám zakázané ale aspoň viem, čo mi je.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 16:46
Reakce na Ayuri:

Hledala jsem to na netu a tedy potěš. Tak přeju hodně zdaru.

Offline RoSa
10067 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 17:42
Reakce na Ayuri:

Na tenhle web jsem narazila, když jsem hledala recept na něco z černé rýže:

http://histaminovakasulka.com/

Určitě toho bude na webu víc.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 18:00
Reakce na RoSa:

Áno, je toho dosť, dnes snorím na nete celý deň, nekvasený chlieb už mám  aj upečený, ale o účinkoch čiernej ryže som nevedela. Vyskúšam, vďaka za tip.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 18:05
Reakce na Mirka:

Dík. No, bohviečo to nie je, ale aspoň  viem, čomu sa mám vyhnúť a verím, že mi už bude lepšie.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 22:03
Reakce na Ayuri:

Tak to nie je čo závidieť, ale aspoň vieš, čo môžeš a ćo nie. Určite sa to zlepší a držím palce.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 06. srpna 2015 22:06
Reakce na wendulka:

Blahoželám a prajem rýchle zahojenie a žiadnu recidívu.  

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 07. srpna 2015 08:16
Reakce na wendulka:

Uf,to si neviem ani predstaviť - pichnúť injekciu do viečka - až mi naskakuje husia koža.

Nech sa to dobre zahojí, a hlavne nech to je tentokrát  naposledy.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 07. srpna 2015 08:17
Reakce na Tassia:

Dík.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 07. srpna 2015 08:37
Reakce na Ayuri:

To jsou nemoci!!! Už alespoň víš, co tě trápí a určitě se ti uleví.