Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline evik77
758 příspěvků moje polička 07. srpna 2015 13:16
Reakce na wendulka:

Moment, jak souvisí mastná pleť s ječným zrnem? Myslela jsem, že probém je jen, když se tam dostane nějaká nečistota.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. srpna 2015 14:02
Reakce na Ayuri:

Naprosto ti rozumím, jak to myslíš. Ty nervy s mojí mamkou, než jí nasadili tu správnou dietu na její slinivku a žaludek a ta následná úleva, když jsem s pomocí doktorky na psychiatrii zjistila, že velkou část jejich stravovacích obtíží jí způsoboval draslík v tabletách, co jí napsala doktorka. Ta dieta fakt není žádná hitparáda, ale ten pocit úlevy, že víš, na čem jsi a co bys s tím měla dělat ti pak do budoucna pomůže si na ni zvyknout.

No do horního na jaře to bylo o kapku horší, ale tady do toho dolního to fakt jenom na vteřinu štíplo a pak to hned přestalo, protože mi ho před tím sestra namazala znecitlivující mastí. V ÚVN to bylo bez masti, ale taky se to dalo. Každopádně po tady těch zkušenostech na lifting víček nešla ani za nic.

Dík. Jo, už si to na to dávám pozor. Dneska mě svědil pravý oční koutek, tak jsem ho preventivně vypláchla borovou vodou a hned to bylo lepší.

Tasia: Díky. Obvaz mám už dole. Paní doktorka byla vážně šikovná s těmi dvěma ministehy, tentokrát nemám ani žádnou modřinku, takže byla opravdu opatrná.

evik77: No ječné zrno vznikne zánětem mazové žlázy některé z řas a v obličeji máš taky mazové žlázy a ty, když se ti zanítí, taky se ti tam dostane nějaká baktérie, vznikne akné. Já mám tu pleť v obličeji fakt hodně mastnou a hodně aknózní. Jako samozřejmě, musí se tam k tomu přidružit ještě další faktory jako třeba tahle extrémní vedra, která jsou živnou půdou pro baktérie ve vzduchu (v tohle roční období mívám i tu pleť horší než po zbytek roku), ale prostě podle paní doktorky to patří do rizikových faktorů a důvodů, proč se to může vrátit.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 07. srpna 2015 21:21

naja

wendulka

Veru tak, je ľahšie bojovať s nepriateľom, ktorého poznáme, ako s neznámym.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 17:04

Prší!!!!!!!! No to je paráda

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 17:16
Reakce na dusty:

Já ještě před chvilkou taky, je to jen malá bouřka, ale potěší. Tady nepršelo strašně dlouho, vždycky to šlo okolo, šetříme vodou jak blázen, všechno je spálené.

Offline 74SLena
468 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 19:15
Reakce na naja:

Prší!!!!!!!! No to je paráda

No a u nás nic, koukám na to jak vaším směrem prší, slyším hřmění, fouká vítr tak je z těch uschlých listů pěknej bordel a u nás nic. Přeji si, aby jste k nám taky něco poslali, je to přece jen pár km, tak tu snad taky něco spadne

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 19:24
Reakce na 74SLena:

Bylo to jen trošku, ale teď je to tu jak ve skleníku! Chtělo by to pěkně celou noc, jinak je to stejně hned fuč, ale lepší málo, než nic. To co teď vidíš, je ještě kousek dál.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 19:31

Potěšila jsem se já. Dlouho se mi to zdálo nereálné, ale já dneska konečně sama odjela cestu 50 km od rodičů do svého bytu. Je mi jasné, že pro většinu lidí je to naprostá normálka, ale já se vždycky hrozně bála řízení, 10 let od získání řidičáku jsem neujela téměř nic a loni jsem se konečně začla rozjíždět. No a sláva. Tak snad to už nevzdám.

Offline 74SLena
468 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 19:46
Reakce na Evanilla:

Potěšila jsem se já. Dlouho se mi to zdálo nereálné, ale já dneska konečně sama odjela cestu 50 km od rodičů do svého bytu. Je mi jasné, že pro většinu lidí je to naprostá normálka, ale já se vždycky hrozně bála řízení, 10 let od získání řidičáku jsem neujela téměř nic a loni jsem se konečně začla rozjíždět. No a sláva. Tak snad to už nevzdám.

Gratuluju, to ti závidím. Já neřídím, jen tak do sámošky a zpět a jsem celá zpocená a vyčerpaná. A to jedu tak abych nepotkala autobus. Mám nějakou fobii z protijedoucích aut, nevím jestli to má nějakej název, ale to prostě nedám,s přibižujícím autem se začínám dusit, když je malé dusím se méně a čím větší je auto, tím větší panice propadám a dusím se víc. Kvůli kamionu bych byla schopná vyjet i mimo silnici. Ještě tak bych zvládla širokou třídu, kde jsou pruhy a v malém autě kvůli kolařům. Jsem postrach všech řidičů okolo, protože moje reakce nedokážu předvídat ani já.

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 20:04
Reakce na Evanilla:

gratulujem!!!

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 20:52
Reakce na 74SLena:

Tak o tom slyším poprvé a věřím, že jsi z toho vyčerpaná Ale zvládáš aspoň dojet si na nákup, to znamená, že s tím bojuješ :-) Já dlouho nezvládala ani to. Pořád si myslím, že jsem nemožná a neustále si vymýšlím katastrofický scénáře, představuju si, co se kde může stát - ono je to do jistý míry v pořádku, ale já to přeháním...

A ještě mívám noční můry, kdy třeba ve snu řídím a jedu rychle jako dobytek a nebrzdí mi auto apod.

@Slniecko, děkuji

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 20:57
Reakce na Evanilla:

Nie je začo, dobre to poznám 15 rokov som zo strachu nešoférovala. Teraz už dvaapol roka jazdím a je to úplne iný život. Držím palce, nech to rozchodíš!

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 22:52

Mňa potešila svadba dobrých kamarátov a celkom sebecky aj fakt, že v týchto horúčavách sa na mne pekne royložil extrait LPRN...tuším ho ešte ponosím, kým sa neochladí...

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 09. srpna 2015 23:56
Reakce na 74SLena:

Jsem na tom podobně a proto neřídím vůbec už léta. Navíc jsem nikdy nestíhala vše sledovat, třeba čáry na zemi a zároveň dopravní značky.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 10. srpna 2015 08:11
Reakce na Evanilla:

50 km je fantastický. Gratuluju! Nikdy jsem neujela takovou vzdálenost. Vždy jen krátké tratě. Nákupy, odvézt mamku na nádraží... Teď už auto několik měsíců nemám. Takže se obávám, že za volant už nikdy nesednu. Mám fobii z toho, že někde zůstanu "viset" a nebudu si vědět rady.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 10. srpna 2015 08:44
Reakce na Evanilla:

Jsi dobrá!

S těma katastrofama to mám podobné, já už se bojím jet i MHD ( skoro).

Otevřu noviny a vždy něco fuj.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. srpna 2015 12:49

Jsem taky neřidička s řidičákem a paradoxně mám na kontě sice jen pár cest, ale za to dlouhých - 100 a více km. V posledních letech už jen občas odvezu manžela domů odněkud, když si chce dát pivo. Je tedy pravda, že bez auta jsem tak trochu nesvéprávná a některé věci ani zařídit nejdou, ale statečně se držím a povolím pravděpodobně až kvůli věku přestane jezdit moje mamka.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 10. srpna 2015 21:15
Reakce na evik77:

Děkuji děvčata za podporu :-) Dneska jsem najela dalších 30 km, ale teda s kamarádkou, protože tady po okolí to vlastně vůbec neznám. Snad vydržím a nevzdám to. Obdivuji všechny kdo řídí jako draci a nebojí se vyjet i do neznáma.