Konečně zapršelo i v Praze. Nasávám vlahý vzduch, uchu od ucha k uchu, energie se vlévá do zmordovaného těla... ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Neskrývám, že závidím
U nás na severu NIC. NIC, teploty celý týden 37-39, teď se sice ochladilo, ale nepadla ani kapka. Ležím s průjmem a zvracením a už by se mi fakt ulevilo, kdyby sprchlo
Asi pojedu na výlet do Prahy až se z toho dostanu ![]()
...u nás pršelo v noci, a asi dost, tráva i zem jsou pěkně mokré...
U nás také pršelo, před půlnocí, pak asi v jednu a v půl deváté. Sice krátce, ale hezky pozvolna, žádné přívaly![]()
No tady zapršelo teprve dnes po obědě, ale asi jen tak na půl hodiny (těch pár kapek dopoledne nepočítám). Vlhký vzduch už je ten tam a "ochladilo" se jen na 25 stupňů a teď už zase vylezlo slunce, teplota v bytě klesla o pouhé dva stupně (z 30,5 na 28,5), ale ve srovnání s předchozími dvěma týdny i to vítám.
Už prší.. Konečně.....
V Chorvatsku leje celý den![]()
Slyšela jsem, dokonce někde na Istrii měly být kroupy. Přeji ti krásnou a pohodovou dovolenou.
Děkuji! Tady ne,to by manžel nadával u auta, ale leje a je krásný vzduch.
Paráda! Tady je slejvák. Mohu dýchat...
https://www.youtube.com/watch?v=LPs5hxAz_E0&list=PLU6WmOmcuGaiLQgUE-LOUJ8rPtIcmyQgt
Ještě nikdy jsem snad nebyla tak ráda, že je hnusně a prší. Zítra mě to už bude zase štvát, ale dneska je to fajn.
Mám otevřený okno.......a je mi zima.
Jo!
Taky sedím u otevřenýho okna... a je mi nádherně! Venku v krátkém rukávu, jen tak poprchávalo, nebylo to ani na roztažení deštníku, příjemné osvěžení. I já doufám, že bude pršet do středy. A že teploměr letos už neukáže víc než 25 stupňů (kolem 20 bohatě postačí).![]()
tak u nás na druhém, konci Prahy leje nepřetržitě od rána, lije, lije, lije, chodníky nejsou, silnice jedna velká louže, tak po kotníky, teplota 17 stupňů...hm, tak tohle taky ne.
A do středy taky ne, prosím, nemám holinky
Tak ono od rána lilo i tady, občasné přestávky byly střídané prudkými průtržemi, ale ten vzdoušek, ten vzdoušek !!! ![]()
Tady je teď 18 stupňů. To není úplně málo, ale pořád o 20 míň než před pár dny. Na to si člověk chvilku zvyká. Já si ale nestěžuju. Jsem podzimní člověk. :) Šero, déšť a vítr mám tak nějak v duši.
jo, vzdoušek je čistý a vlahý a pravda je, že byt potřebuje provětrat a baráky trochu vychladnout.
A dnes jsem se zlila Coco, taky plus ![]()
Tady v České Lípě tedy moc nepršelo - včera jsem to schytala po cestě a od té doby jen lehounce. V bytě mám pořád 25, nedá se to vychladit, i když větrám jak se dá. Ale úleva to je neskutečná... Už se dá i spát!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje