No vida....
tak vidíte všichni, že to není tím, že tam chodím každej týden, ale že slečna, co tam obsluhuje je geniální.
Mám to také tak, pamatuje si mě taková mladá slečna, dlouhé blond vlasy, je tam už déle. Moc milá.
No vida....
tak vidíte všichni, že to není tím, že tam chodím každej týden, ale že slečna, co tam obsluhuje je geniální.
Tak tak. A zakládám kancelář pro uvádění Nátiných omylů na pravou míru ![]()
hele, ty jsi nějaká aktivní, čím tě tam krmili ?
Vtipnou kaší! ![]()
Ale když tak nad tím přemejšlím, tak nejvíc tam asi spořádám kefíru, jogurtu a vůbec mlíčnejch výrobků. Kdyby mi to nebylo blbý, vozím si je sem...
No vida....
Takd pri vstupu odchazi pro objednavku a ještě si s pani pokaždé pekne popovidam. Zkrátka osoba na spravnem miste.:D
to tam všechny lezete taky pořád, jako já ?
A taky ty objednávky přebíráte , odebíráte , a jinak s nimi manipulujete ?
Tak to se potom už nedivím, že jste tam známé. ![]()
Já se ale nevykecávám, většinou jsem v poklusu.
Většinou tak mezi 29.-30. únorem ![]()
![]()
Jo, hned na miste trham obaly, ocichavam a nabizim k vyzkoušení. Slečny jsou myslím rády. Ubar a Journey se jim libily.:-D Poslednich par mesicu jsem tam byla celkem často. ;-)
páni, ty jsi šplhna ![]()
![]()
jo, tak další potměšilka.... píšu si vás a už vám nikdy nic neřeknu. ![]()
Kdepak, ,dobrak od kosti.
Kdepak, to dáváš i u řezníka ochutnávat šunku, kterou koupíš? ![]()
Jasne, že ne., ale co bych pro to karmicke vylepšení neudělala. :D
Včera jsem si pro jistotu přece jen skákla na CT, jestli úder golfovou holí nezanechal nějaký stopy... a výsledek zní, že "skelet je bez čerstvých traumatických změn". No sláva. Tak až začnu blbnout, budu se muset vymluvit na něco jinýho ![]()
Stahující se mračna nad Krnáčovou.
No já bych to rodině neříkala
, blíží se vánoce. Nějaké voňavé odškodné by se hodilo. Přeci jen - ta bolest a táááák....
http://www.fann.cz/produkty/doplnky/poo-pourri-royal-flush/3442/6484 ![]()
No na veřejná WC se to stejně nedostane
Rodina sestává ze samých necitelných zmetků, kteří se mohli smíchy umlátit a předháněli se v líčení "ještě většího" poškození intelektu (což, jak vyplynulo dále, již prakticky není možné)
Očekávat tudíž od těch hyen nějaké bolestné by bylo poněkud bláhové...
Chudinko
. Tak tomu říkám novodobé útrpné právo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.