Několik upřímných pochval na nový účes. Chválívají mi náušnice a brýle, ale účes, to se při mým řídkých jemných 10 chlupech nestává.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
...a jak to máš.?![]()
Pro Tebe nic zajímavého
. Na patku s delším pramenem, okolo uší a vzadu nakrátko. Jen trochu asymetrické, drobná změna, ale dneska přišla po dovolené další kolegyně a taky chválila.
Bože, ten výstup v lodičkách bych chtěla vidět!
Na svůj "šlechtický" původ nahlížej takhle - víš, jakou měli Angličani radost?
Potěšil mě náš cukrář
Odpoledne sice Otíček vyfásl už jeden kopeček svojí vanilkový... nicméně večer bylo ještě pořád teplo, takže se jistým krokem vydal tamtéž. Už měli zavřeno! Nicméně cukrář - uklízející venkovní židle - vida svého oblíbeného klienta, volal už zdálky: Pojďte dál, já vám ještě jednu natočím! ![]()
To je ten vývoj. Před sto lety, kdybys dala zmrzlinu psovi, by Ti už cukrář nikdy žádnou neprodal.
No jo, to je fakt! Leč pokrok nezastavíš
Navíc cukrář může právem očekávat, že i my si občas něco dáme ![]()
Já bych se bála, že někdo ukradne Otíčka i se zmrzlinou
Přece jen, na Alana si hned tak někdo netroufne!
Těší mě provoněný byt bazalkou, spousta zeleniny a jiných dobrot, květiny... prostě klasický sobotní návrat z farmářského trhu. Navíc tam člověk vždycky potká nějaké známé, a taky mě baví, že je tam tak nějak vyšší procento lidí, co se usmívají nebo aspoň nemračí.
Já včera dostala kompliment, že mám hezký boty - x let starý Tamarisky na klínku. Po letech jsem je zase vytáhla, většinou teď nosím boty bez podpatku, ale tyhle jsou pohodlné. No a měla jsem šaty, novou kabelku...byla jsem jednou za uherák fakt za dámu![]()
To se "hrabokoši" pomějou! ![]()
"Byla jsi někde v Chorvatsku?
Že máš takovou hezkou pleť." synův kamarád (nevím, kam se teda díval)
"Krásně voníš." soused, tak s tím bych souhlasila (byl to Slon
)
...synové -
nejstarší chodí se sympatickou a pěknou slečnou, sluší jim to, vypadají spokojeně,
prostřední - po asi dvou letech vyběhl na zelený trávník rovnou do zápasu a byl hodně dobrý,
a druhý den mi z venku přinesl jen tak květ růže,
nejmenší - přestože mrnous, je počítačový mág a má velmi inteligentni a vtipné hlášky
![]()
Gratuluji k synům
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje