No zaplaťpámbu!
Hodnejch dětí není nikdy dost ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
...kuju...![]()
![]()
potěšila mě hromada levandule ze zahrádky, co jsem si teď navečer nachystala k nasušení. a napěchuju tím skříně od podlahy po strop, tak! ![]()
Sušíš v sušičce? Já už bych jí také měla otrhat.
takový věci nevedu
rozložím a nechám uschnout.
Potěšilo mě, že naše morče je po inhalační anestezii opět v kondici. Brousili chudákovi zadní zuby
Ne dnes, ale včera:
velekoncert Daniela Landy zahájený symfonickým orchestrem
Hned jsem si vzpomněla na Samotáře:
Počkej, počkej, nech to. To je skvělá muzika. Ty jo, co to je za muziku?
To je státní hymna, ty vole.
Jo, jasně, státní hymna, dyť já jenom, že ji nehráli takhle dlouho instrumentálně, tak sem na ní zapomněl...
Nádherný slnečný deň Babieho leta, krása hôr vyrážala dych
, ani sa nedivím cudzincom, že ich fotili na raty.
Dobrá partia a športové aktivity, super deň. ![]()
Včerejší vinobraní na Jiřáku s Danem Bártou
kam mě vyvedl synek spolu se svým panem otcem - který mě nepřetržitě zahrnoval lichotkami, jak mi to sluší a vůbec že jsem nejlepší na celým světě
Není nad dobré rodinné vztahy, zvlášť ty, realizovaný tak jednou ročně ![]()
Citróny zrejú asi sedem mesiacov od odkvitnutia, väčšinou sú zrelé v decembri. Limetka to bude mať podobne, zrelé ešte určite nebudú.
Môj darebný citrón síce krásne kvitol, ale nakoniec všetko opadalo.![]()
Páteční sraz základky se neobyčejně vydařil. Těch 40 let evidentně značně obrousilo hrany, pročež mě jako ztracenou příbuznou radostně vítali i členové dříve nepřátelských skupin, na který byla třída rozdělená (a s kterýma jsem si ještě před deseti lety neměla celkem co říct).
A nebo si už nikdo nic nepamatuje ![]()
A co mě při tý příležitosti rovněž potěšilo, byla skutečnost, že mládenci chátrají mnohem rychleji, než my holky ![]()
Známý, o cca 20 let starší, než já vždycky říkál, že jde na sraz s klukama a taky tam budou nějaké staré báby
.
Já jsem na srazy chodit přestala, protože mi došlo, že s některýma už si nikdy nebudu mít co říct a někteří mají pocit, že si nic nepamatuju já a vykládají mi vlastní verze školních let a hlavně vlastní verze svých neúspěchů a cizích úspěchů.
Tak mě právě překvapilo, že je to lepší než dřív
Fotky dětí (a pradětí) nikdo nevytáh ani jednou... úspěchy se neprobíraly a s neúspěchama nikdo nevotravoval ![]()
Ale dostavili se i dávno nevidění, ze zámoří... tak jsme probrali život tu i jinde... multikulti a tak... a sborově zaslzeli nad vzpomínkou na naše první mejdany, který se shodou okolností vždy odehrávaly u nás doma (nejblíž škole, největší byt, nejčastěji nepřítomní rodiče
). Takže cajk!
Uf...teď jsem si představila, jak mě jako ztracenou příbuznou radostně vítá spolužačka ze střední, která v mý přítomnosti div nezvracela. Něčeho takovýho se snad ani nechci dožít...![]()
Na tý základce to nebylo tak hrozný, jako bezelstný děti jsme se spíš zkraje občas jenom porvali
Pozdějc se třída rozdělila spíš do skupin podle dojíždění, logicky třeba parta z Karlína držela při sobě, jakož ta z Vinohrad, proti který zas byli ti z Krče. Prostě partičky... a jedna s druhou neměla společnou řeč. Ani těch mejdanů se neúčastnili úplně všichni
ale taková ta vysloveně dospělá nevraživost tam ještě nehrozila. To přichází až časem ![]()
Konečne to Petrovi Saganovi vyšlo! Máme majstra sveta! ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje