Je úžasné môcť byť hrdý na niečo, kvôli čomu sa človek nemusel ani postaviť z gauča
...
Ale aj ja sa teším ![]()
![]()
!
Konečne to Petrovi Saganovi vyšlo! Máme majstra sveta! ![]()
![]()
Je úžasné môcť byť hrdý na niečo, kvôli čomu sa človek nemusel ani postaviť z gauča
...
Ale aj ja sa teším ![]()
![]()
!
Konečne to Petrovi Saganovi vyšlo! Máme majstra sveta! ![]()
![]()
Konečne sa mu podarilo prelomiť tú smolu druhého miesta!
...hoci ani to nebolo zlé, ale on to zjavne vnímal ako prehru.
Vyklízela jsem částečně balkon, t.j. pár kytek jsem už nesla dovnitř, a při tý příležitosti některý i ostříhala, aby se mi vešly na okna.
A teď mi ruce nádherně voněj myrtou a rozmarýnem... takovej parfém bych chtěla!!!
Nicnedělání, proložené procházkou, návštěvou výstavy Toyen a Kamila Lhotáka v Muzeu Kampa, a pozdním obědem (nebo spíš časnou večeří) ve skvělé vinohradské vietnamské restauraci Huong Sen.
Ne dnes, ale předevčírem a včera - Křivoklání na Křivoklátě (skvělý program, nádherné počasí a výborné jídlo v hradní restauraci). A nedělní půlnoční soukromý koncert s Krylovými písničkami jako zcela nečekaný bonus...
áááách., to muselo být. ![]()
Jo, vydařená akce.![]()
Udělal mi radost výlet do Polska do Krakova, Wawel, stará čtvrť, kavárny, dobré jídlo, příbuzná řeč, krásný hotel. Následující den jsme trochu posmutněli, Auschwitz I a II Birkenau, jednou vidět přetluče stokrát číst, emoce, dojmy.
...moje známá měla dnes v práci parfémový skvost.!
Vůni Armani Armani 1982.!
Prý ji objevila při velkém úklidu někde zapadlou, dostala ji od své maminky před časem...
Přivoněla jsem si a
krása...
...lahodná, hustá, kvalita v každé molekule.
Tekutina jasně zlatá, žádné tmavo či zaschlé okraje, jak kdyby byla čerstvě, před nedávnem koupená...
Dnešní blesková akce... Ráno jsem sdělila bossovi, že mám propadlej řidičák a že se tudíž budu muset někdy v dohledný době vypravit na Pankrác... kam se mi samozřejmě strašlivě nechce.
Boss odvětil, že to mi teda nezávidí. A prej že je rád, že má sám všechno v pořádku: Počkej, hned ti řeknu dokdy mně ten řidičák platí, heč! Zaštrachal v peněžence... leč místo vychloubání rázem zesinal: No ty vole! Dyk mi propadá příští tejden!
![]()
V tý minutě jsem se musela sbalit, a již máme vyřízeno ![]()
neparfemové posezení s kamarádkou parfemačkou
( bylo to větší než já)

No teda, šlehačka vypadá poctivě. To je u mě vždycky rozhodující, jakou umí podnik šlehačku. Jsou v tom velké rozdíly. Já jdu zítra do cukrárny. Na palačinky.
Vidina dnešního večerního programu
.
Nejprve divadlo http://www.divadlovdlouhe.cz/repertoar/souborne-dilo-williama-shakespeara-ve-120-minutach/, asi nic pro náročného diváka, ale přesně to teď potřebuji.
A potom http://www.signalfestival.com/2015/, alespoň část. Zítra případně zbytek.
Tenhle článek. Mám jí ráda od mala, kdyý jsem šla do puberty, hrozně jsem si přála být stejně výstřední jako ona. Asi je také trochu strdcem blázem do vůní
Och, to sú typickí novinári, plný článok blbostí, akože kde sa narodila a koľko má rokov, ale tú fakt podstatnú informáciu, teda po KTORÝ parfém si to zbehla do Japonska, tak to ich vôbec nenapdne riešiť...
Och, to sú typickí novinári, plný článok blbostí, akože kde sa narodila a koľko má rokov, ale tú fakt podstatnú informáciu, teda po KTORÝ parfém si to zbehla do Japonska, tak to ich vôbec nenapdne riešiť...
To mě taky zamrzelo, snažila jsem se to najít ještě jinde co používá za vůně a nikde o tom ani zmínka.
Dnes mne udělalo radost sluníčko sedmitečné mezi nasbíranými šípky.
Švédský "novinky" mi zveřejnily fotku
Je to jen v rámci "naši čtenáři nám posílají" - na téma švédský podzim, ale potěšilo!
Gratulujem!!! ![]()
To je ale naozaj pekná jesenná fotka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.