Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online RoSa
10068 příspěvků moje polička 22. října 2015 10:45
Reakce na barbucha:

V popisu k fotce chybí důležitá informace, že Tě tam posral pták

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 22. října 2015 10:58
Reakce na barbucha:

Švédský "novinky" mi zveřejnily fotku  Je to jen v rámci "naši čtenáři nám posílají" - na téma švédský podzim, ale potěšilo!

No aby ne. Paráda! 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 22. října 2015 12:03

Dík, holky! Cítím se umělecky!

RoSo, to byl jinej hřbitov  já je navštěvuju ráda a často - člověk si musí zvykat

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 22. října 2015 22:51
Reakce na barbucha:

Online Miru
16595 příspěvků moje polička 23. října 2015 11:26
Reakce na barbucha:

Krása.!, gratuluji.!

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 23. října 2015 13:51
Reakce na barbucha:

To chápu, že ti to udělalo radost a fotografie je moc hezká .

Spojením šedi náhrobních kamenů s podzimní barevností ( a pokud se ještě zadaří modrá obloha) vypadá i ten hřbitov tak nějak optimisticky. Před několika lety jsem udělala sérii fotografií na pařížském Père Lachaise a vůbec nevypadají depresivně. Člověk by se i těšil, kdyby nevěděl, že je to napořád .

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 23. října 2015 16:09
Reakce na cinkja:

Jsou to příjemný místa  

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 23. října 2015 16:41
Reakce na barbucha:

Gratuluji, hezká fotka. Koukám, že nás je víc. Já se také chodím procházet po hřbitovech.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 23. října 2015 19:17
Reakce na dusty:

Vitaj a prajem skoré uzdravenie.  Za chvíľu budeš behať ako krepelka.... 

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 23. října 2015 19:36
Reakce na dusty:

To je naozaj dôvod na radosť  aj keď bez bolesti to asi ešte nie je. Koleno je veru nepríjemná záležitosť, nech sa ti to rýchlo zahojí!

..tak ma napadlo, možno by to chcelo nejaké  parfémové odškodnenie, za tú bolesť..

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. října 2015 19:57
Reakce na dusty:

Tak mozek ti tam moc neatrofoval, když zvládnul objednat 2 parfemy a dokonce věděl, že je nezná .

A přeji ti rychlou rekonvalescenci.

Ať brzy běháš , jak u nás říkáme, jako čamrda.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. října 2015 20:15
Reakce na dusty:

tsss, buď ráda, že u vás nedávají nějakou napodobeninu reality show, něco jako Křižovatly života nebo tak nějak, dle vyprávění kolegyň je to veledílo, po jehož shlédnutí jde dotyčný, pokud má IQ vyšší než 35 , spáchat dobrovolně sebevraždu.

Living je krásný a ten flakon, co ?

A prosím tě, zkus už letos zůstat pohromadě, jo ?

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 23. října 2015 21:24

Náušnice, perlička těsně pod ucho, nad ní oblouček na lalůčku, pajetka. Přesně něco takového jsem dlouho chtěla, aby to nebyla jen perla uprostřed ucha, aby skryla díru jak vrata a bylo to zároveň něžné i nápadné. Drahé jak šlak, ale radost velká

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. října 2015 23:48
Reakce na barbucha:

Tak já sice hřbitovy nenavštěvuju ráda a často - možná mi k tomu chybí ta tvoje dalajlámovská smířlivost, kterou s výjimkou onoho krátkého setkání s ptactvem oplýváš - ale ta fotka se ti opravdu povedla. A věřím, že i takové ocenění potěší. Je to rozhodně zasloužené.

dusty: Vítej zpátky. Ta chůze se poddá. Kamarádka byla na operaci kolena před lety, první dny po ní dokonce musela chodit o francouzských holích, ale zanedlouho už běhala jak srnka, tak přeju, ať to máš zrovna tak. Co se týče těch spolupacientek, to buď ještě ráda, že ti nedali na pokoj pacientku trpící Alzheimerem v pokročilém stádiu jako mamce jednou na LDN. Vím, že se často z téhle nemoci dělá legrace, ale při každé návštěvě během těch dvou týdnů jsem měla vždycky po 15 minutách chuť začít tlouct hlavou o zeď. To fakt nikomu nepřeju.

No a parfémové odškodnění už jsi koukám zvládla s Living Lalique na výbornou.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. října 2015 09:15
Reakce na zdensy:

To zní velmi dobře, kde jsi to ulovila, něco takového by se mi taky hodilo.

Hřbitovy mám ráda od dětství. Na jaře, okolo dušiček a na Vánoce to je velmi krásné místo.

dusty: To je dobře, že to máš za sebou. Kolena mě taky bolí, ale mně už pomůže jen nová součástka. Takže nezjistili žádný důvod, proč omdléváš? To je divné...