Karja ja som začala teraz chodiť do posilovne sama obdeň a mám pocit, že ja som ten človek, ktorého by si pozorovala pe pobavenie - baba s miernou nadváhou a povoleným bruchom, ktorá cvičí cviky, ktoré cvičila keď nebola po pôrode zoslabnutá ako mača. Minule ma tam pri cvičení obchádzal tréner, ktorý tam trénoval klienta a pozroval, čo cvičím a úplne som na ňom videla ako kontroluje, či mám pri drepe špičky od seba, či mám päty na zemi, pri stojke zas, že prečo ju robím z bedne a najviac sa asi bavil, keď som šla na hrazu robiť zhyby, triezvo zvážiac svoje možnosti som si vzala expander, potom expander s väčším odporom...nakoniec som zistila že ani s tým ten zhyb nespravím, tak som potupne zišla z hrazdy, zaviazala kruhy a cvičila na nich
. Pri záverečnom workoute som mu už skoro vykríkla, či mi niečo chce povedať
. No partia takých 17-ročných chlapcov sa tam na mne celkom zabáva už dlhšiu dobu a ja na nich, keď vidím ich zlú techniku cvikov.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Prvni noc v nove posteli... po dvou letech bivakovani na rozkladacim gauci popripade nafukovaci matraci, si prijdu strasne strasne dospele ![]()
![]()
DrowRanger Ja myslim, ze ja naopak bych bavila taky ostatni. Neumim na tech vecech poradne cvicit, takze cumim na obrazky na tech strojich, cumim na ostatni okolo a kopiruju. Nastesti mi trochu poradil kamarad, ale stejne. Jen mam tu vyhodu, ze kdyz se narvu do cvicebniho uboru, tak vypadam docela cvicene, takze pravda vyjde najevo az tak za minutu:-D:-D.
Karja Ja az se uzdravim, tak taky zacnu chodit. Ale to by me potesilo, kdyby si manzel myslel, ze by me mohl nekdo nekde balit, ale to u nas nehrozi, ten je v klidu jak nikdo.![]()
Páteční radost se synkem ![]()

vanilka To je strašně milý, až jsem zaslzela při vzpomínce.
Karja tak to mas vyhodu oproti mne s tym uborom ![]()
Krásný...
... což mi připomíná, že i ten náš ples se vlastně pomalu blíží.
Dnešní pohled z okna je fajn... o to víc, že dnes se nikam nemusí. ![]()

domenica tak já teda vyloženě musela...7km. A bylo to krásný.
vanilka moc milé ![]()
Catherinne čo je to za rotundu?
slniecko Sv Martin na Vyšehradě.
Paráda. ![]()
DrowRanger Vid, ja si vzdycky rikam vypadam desne, musim jit cvicit/behat. Pak se navliknu do cvicebniho a najednou se sobe libim a rikam si tyy jo dobry, neni to zas tak hrozny:-D. Asi nejaky leginovy zkresleni:-D.
Luna Tak aby se nedivil!:-D:-D. To pritel ten me vidi jako ustredni objekt zajmu snad vsech, tuhle se me ptal na jednoho meho znameho a ja rikam, joo no uz se nebavime, ale driv hodne a on ,,aha, on si na tebe myslel, vid,,:-D:-D.
slniecko Diky... Jeste skrin, komodu, nejaky policky, vyvyseny vyvyseny pelisek Zizince... Zavesy a zapojit stropni svetlo a loznici prohlasim za hotovou. Malovat zatim holt nebudem (mnohem vic potrebuje vymalovat obyvak, tak dostane prednost)
Karja No zavidim, fakt to neznam. i Kdyz dostane jasny dukaz, ze na tom jeste nejsem tak zle, tak to stejne prejde bez povsimnuti, nekdy me dokonce uplne sejme
, ze tak to rozhodne neni.
Catherinne dobře ty
a super fotky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.