Luna Tak formuluj přesně - někomu ses zdála PŘITAŽLIVÁ!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska To je prilis silny vyraz, to bych si nedovolila pouzit...
Kokoska Ble, použitelná, ve mně to teda vyvolává ještě horší asociace, na jedno použití a tak.![]()
Luna Zkus zajímavá....![]()
Sweet Potato
přesně, použitelná je nedaleko "použitá"...
Garfie Je, ja vyraz zajimava uplne nenavidim, protoze to mi cely zivot vsichni rikali. Pro me zajimava =proste nejsi dost krasna.
"Pouzit" bych se tak jako tak nenechala, ale rika se to, mne to divne nikdy neprislo.![]()
Kokoska To je prilis silny vyraz, to bych si nedovolila pouzit...
![]()
Nepodceňuj sa, hovorí sa, že ako sa vidíš ty sama, tak ťa vidia aj druhí! ![]()
Luna pro mě zajímavá = krásná
Luna Dodnes si pamatuju, jak mne někdy ve 14 utěšovala kamarádka “nooo, ty jsi...ehm...sympatická
”
Ale na indexu to slovo dávno nemám.
Sweet Potato Tak ve 14 se v tramvaji ptala holcicka maminky, jestli jsem pan nebo pani.![]()
Tenhle vek se nepocitaaaaa!![]()
Ale dobre, zajimava zas neni tak spatny. Ja zajimava fakt jsem, s tim se neda hnout.
Skrtam z indexu teda.
Luna pro mě zajímavá = krásná
taky tak, kdyz to o nekom reknu, rozhodne je to lichotka
Luna Prosím tě!! To je přídavek ke krásná-pouze krásná pro mě znamená v dodatku většinou "ale blbá".
Mně to jednou naprala kamarádka a kolegyně v jednom úplně natvrdo, měla ke mně nějaký ambiciozní proslov a mimo jiné prohlásila "hele, my ošklivý holky prostě musíme být aspoň chytrý a šarmantní, nic s tím nenaděláš!"
Luna U nás se také žárlení nekoná, ale u mě asi už ve smyslu, že o 40+ (hodně +) fakt není zrovna rvačka.
ach jo ![]()
Luna U nás se také žárlení nekoná, ale u mě asi už ve smyslu, že o 40+ (hodně +) fakt není zrovna rvačka.
ale no tak! Nedavno jsem videla pravnucku aloise rasina, karolinu (prijmeni z hlavy nedam). Te rozhodne uz neni dvacet a je tak krasna a zajimava, ze na ni mohli vsichni oci nechat. A nejen zeny;)
Garfie No tak takovy kamaradky mam taky, mne jedna nedavno rekla, ze skoda, ze za nas letely ty normalni modelky, ted, jak jsou in ty DIVNY TYPY, tyjo, to bych byla pry hvezda!![]()
Sweet Potato Garfie Hele, kamarádky, to je ještě dobrý, mě tak pubertě utěšovala vlastní rodina, že vzhled není tak důležitý, že mě budou mít lidi rádi kvůli mé pěkné povaze. To je přesně to, co chcete v tomhle věku slyšet! :-D
whiskas Byste měla vidět, jaká "rvačka" se strhla o mojí mámu po její padesátce, a to rozhodně neměla velikost 38 a taky celý život patřila spíš k těm zajímavým.
Zina tak u nás doma se za my puberty dost vžilo rčení z bludicky Mavis:
”buuuu, já jsem tlustá a voskliva!!!”
”ale nejsi, Mavis, ty jsi jenom baculatá a nehezká!”....
![]()
Zina haha, tak to mně říkali, že su vošklivá a ještě protivná a nikdo mě nebude chtít
(proto jsem se vdávala víckrát, aby na každýho vyšlo![]()
Luna Můžu tě potěšit tím, že ani opak není žádná výhra. Pohledné děvče jsem byla, to sebekriticky přiznám
, ale některé kamarádky byly mnohem krásnější. Ale asi jsem byla pro některé muže hodně atraktivní, nechápu to. Už tak od 15ti let jsem dostávala různé nabídky od mužů všech věkových i sociálních kategorii. Od pokřikování na ulici až po pozvání na dvojku, kafe atd. Naučila jsem se poměrně rychle to zvládat s úsměvem, ale bylo to docela únavný a hlavně obtěžující. Nejhoší to snad bylo v pracovních vztazích. No, nakonec to trvá až doteď. Akorát věková kategorie je tak -10 než jsem já do stovky![]()
. Zrovna teď řeším problém, ukončuji spolupráci a došlo i na zvlhlé oči a příslib dvojnásobného honoráře![]()
.
Zina No, zajímavá zní dobře, pak je ještě kategorie "nijaká"
.
Podle mě zajímavá není krásná. ALE: má v sobě něco víc. je jiná, osobitá, netuctová.Být zajímavá je zajímavější, než být krásná. krásných je dost, ale zajímavá není každá nekrásná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.