Catherinne zasněžená Praha je kouzelná....![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tady lije, žádný sníh. ![]()
Konečně jsem mohla se synem postavit od podzimu slibovaného sněhuláka, sláva! A dostala mě zimní bouřka, jako hromy a blesky, když do toho sněží, to jsem ani nevěděla, že existuje, zajímavý zážitek.
Bledule Hele, teď jsem vylezla ven mrknout na teploměr. Ono prší i když jsou tři pod???
Zřejmě se nám pokazil teploměr.
Luna Tak to si snad budes muset nekoho privezt domu aby prozrel;-).
brrr Potřebuje zkalibrovat. ![]()
Karja
Si myslím, že ani to by nepomohlo. Ještě by mu nabídl slivovicu.![]()
Luna vono není úplně vo co stát, ze začátku to třeba člověku celkem lichoti, ale časem to muže bejt pekne votravny
Luna Buďte ráda, život se žárlivcem se může proměnit v hodně solidní peklo, a to bez ohledu na to, jestli k tomu žárlení má důvody, nebo ne. Zlatí nalívači slivovice, fakt!
Sweet Potato vďaka.
Solathis no hej, to v podstate nikdy neskončí. Ale jedálenský stôl a normálne posteľ boli pre mňa míľniky.
Ginevra Já taky a přišlo mi to jako trefný koment. ![]()
Ginevra quebrada viktorka_od splavu
Zkalibrovat manžela. Hm
. Co by ale sloužilo jako etalon?
Bledule no ten muj prece ![]()
Zina Tak ja stejne planuju zit sama, az deti vyrostou, ani si to jinak neumim predstavit a tesim se na to.![]()
Ale jinak je to svata pravda.![]()
Luna U nás se také žárlení nekoná, ale u mě asi už ve smyslu, že o 40+ (hodně +) fakt není zrovna rvačka.
whiskas Ale kus, zarleni je debilni, ale obcas by bylo fajn nebyt neviditelna. Zvlast kdyz me nedavno fakt velmi mile prekvapilo, ze to se mnou neni tak zly a ze bych se nekomu i zdala pouzitelna.![]()
Luna Použitelná je strašný slovo, naskakuje mi použitelná na vytření podlahy a velký prádlo.
Kokoska Nekazit radost, ja jsem 5 let nikde nebyla a ja z toho ziju, ze se se mnou nekdo i bavil.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.