Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 25. října 2015 08:31
Reakce na zdensy:

Pěkný! Kdepak perly, to je klasika...

Mám vlastně velmi podobný, i stejnou velikost, jen s "holým" tím háčkem, bez kamínků, ale seděj mi taky takhle těsně pod lalůčkem. Ten mám taky podobně masitej jako ty  - a v takovým ty perličky jen na šroubek nevypadaj tak dobře, se mi zdálo...

Jen mám ty dírky udělaný asi nakřivo, je to vždycky makačka se ráno trefit správným směrem... takže někdy, po x pokusech, odcházím z domova s rudýma ušima  Protože mi kladli na srdce, že ty perly špatně snášej šampony a krémy... ačkoliv pravidelnej styk s kůží jim svědčí. Tak si je radši na doma vyndavám. Neříkali ti to taky?

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 25. října 2015 09:13
Reakce na barbucha:

Já když v klenotnictví řeknu, že ne všechno mi sluší, že mám tlustý ucho, tak se buď smějou, což je fajn a mužů si pak zkusit dvacet párů do umordovaní, nebo řeknou ale nééé, vůbec ne

Mně vždycky doma radili, že perly potřebují občas namočit do vody kvůli vlhkosti a taky že se mají nosit, aby nezežloutly, že ta vlhkost z kůže jim svědčí, ale krémy, parfém, lak na vlasy, no známe to

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 25. října 2015 09:42

Já se s perlama moc nemažu - nikdy nic nesundavám (náušnice, prstýnek, přívěsek), koupu se v tom, uklízím, vařím, fénuju...

Je to spotřební věc: až se to ošoupe, nechám si tam nasadit nový

A velkou radost mi udělal (už v pátek) tenhle skleněnej svícen - z jednoho internetového bazaru.

Je krásnej: obrovskej a těžkej. Paní za něj chtěla částku v řádu desetikorun... riskla jsem to, a když jsem pak balík rozbalila, spadla mi čelist z té krásy. Tak jsem jí ještě dodatečně nějakou stovku doposlala, protože by mi to jinak bylo blbý... no řekněte: není nádhernej?

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 25. října 2015 09:50
Reakce na RoSa:

To je vysloveně výstavní kus - blahopřeju ke koupi.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 25. října 2015 10:01
Reakce na RoSa:

Je. 

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 25. října 2015 10:11

děkuju!

... a to jsem ještě zapomněla napsat, že má nahoře tři "otvory" na různé průměry svíček

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 25. října 2015 10:40
Reakce na RoSa:

Krasnej, tak ten bych brala vsemi deseti.

A ten stul je taky krasnej

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 25. října 2015 10:53
Reakce na RoSa:

Svícen vypadá velmi dobře 

Já vím že ty nic nesundaváš. Ale víš jak dopadla Alena s těma náušnicema -  to vypadalo jak umělohmotný bílý kuličky  a když tam máš dobrou perlu, tak je to škoda zničit.

Já odkládám úplně všechno, jen co přijdu domů... mě to ruší, i prsteny. Hňácat s nima třeba sekanou? Ble.

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 25. října 2015 10:54
Reakce na náťa66:

Ten stůl jsem kdysi zachránila před kotlem a vlastnoručně renovovala. Je ve stylu té židle.

Lidi na vsi vůbec netušej, co maj doma za poklady! Tohle by spálili a koupěj si pak umakartovej stůl ve Scontu (či podobnym frcu)

Offline fija
897 příspěvků moje polička 25. října 2015 10:59

Tak mně udělal ohromnou radost včerejší fakt povedený sraz z gymplu ... Bylo to skvělé... o čemž svědčil i návrat v podstatě za ranního kuropění... 

Pro Náťu... ano, zase do židlí, nebo jak říkáš ty, do ježků :)

Offline obusinka
84 příspěvků moje polička 25. října 2015 11:15
Reakce na RoSa:

Ten stůl jsem kdysi zachránila před kotlem a vlastnoručně renovovala. Je ve stylu té židle.

Lidi na vsi vůbec netušej, co maj doma za poklady! Tohle by spálili a koupěj si pak umakartovej stůl ve Scontu (či podobnym frcu)

Stul me hned zaujal. Poctivy kus dreva a zidle....nádhera!
Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 25. října 2015 11:56
Reakce na RoSa:

Mě zaujal ten atypický byt, moc pěkné!

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 25. října 2015 14:41
Reakce na fija:

Já taky říkám do židlí, ale někdo zde, myslím, že Kwítek, mě poučila , že je to do ježků

A čím jsi byla teda navoněná ?

Offline fija
897 příspěvků moje polička 25. října 2015 17:01
Reakce na náťa66:

Vyhrálo to Battito :) A myslím, že to byla dobrá volba, komplimentů bylo dost :)

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 25. října 2015 17:44
Reakce na fija:

no však tobě sedí neuvěřitelně 

vem ho zítra sebou, prosím

Offline fija
897 příspěvků moje polička 25. října 2015 18:11
Reakce na náťa66:

Jasně, jen mám sebou už jen malý zbytek v refanu, flakón jsem domů netahala. Ale na vyzkoušení bohatě postačí, neboj 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 26. října 2015 13:04
Reakce na zdensy:

Díky! Vypadají velmi elegantně. A ty druhé jsou taky moc pěkné. Já nosím nejvíc 20 let staré visací.

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 27. října 2015 20:55
Reakce na Mirka:

Vlož, prosím, fotku, zajímá mě, jak vypadají 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 28. října 2015 08:04
Reakce na zdensy:

Úplně obyčejné, v 90. letech jich byly plné obchody. Česká zlatnická práce. Abych pravdu řekla, nenapadlo by mě, že je budu nosit přes 20 let.

Provedení na tento způsob, jen jemně ryté, dva lístky na sobě

http://www.sperkin.cz/detail/z40-050-zlate-nausnice-visaci/

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 30. října 2015 19:17
Reakce na zdensy:

Díky Tobě jsem je sundala a zjistila, že je musím dát opravit, mám téměř prodřené kroužky.