Tak to je elegance non plus ultra
, to věřím, že je ráda nosíš, ty lístky mi ihned připomněly pírka na nohou, co má Hermés
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Děkuju, jsou praktické a už ke mně patří.
Mě dnes potěšilo, že se naše autorka z nejváženějších (tímto zdravím a klaním se Fleur
) očividně stala ikonou všech blogerek, a to i těch kmenových!
Ikonou, hodnou následování! A tak se také stalo, pročež se prakticky stejným článkem můžeme - v krátké době, resp. odstupu - pokochat i na jiných stránkách, a již podruhé
Tedy, aby nenastala mýlka: spíš s odvarem, a to ještě notně a pracně přežvýkaným... jehož obsah ani forma zdaleka nedosahují původní kvality.
Jen si kladu otázku: až se nás Fleur zase uvolí obohatit zajímavým tématem, za jak dlouho se s ním asi opět setkáme... ?

Kde se to dá přečíst???
No kde asi
My nesmíme ani naznačovat ![]()
Už to vidím, stejný rastr, s tím rozdílem, že se původní mnohem lépe čte!
No bodejť. Původní se čte vysloveně s potěšením.
...fejky vznikají proro, že originál je víc než dobrý, a ne každý(na ten originál) má...
Ano, i já patřím k velkým obdivovatelkám Fleur...![]()
Dámy, děkuji, uvádíte mě do rozpaků
, vždyť to byl jenom rozhovor. A s autorkou toho druhého jsem (díky jejímu pozvání) byla ve stejnou dobu na stejném místě, takže jsem jenom zareagovala pohotověji.
Fleur je inteligentní, vzdělaná, kultivovaná dáma a všechny její veřejné projevy (včetně televizních na živo) jsou toho dokladem. Tady Tě moc ráda čtu a poslouchám.
Já jsem asi úplně mimo
. Vůbec nevím, o čem je řeč. Kde se dá Fleur vidět, slyšet či přečíst? Může mě někdo nenápadně navést třeba přes soukromou zprávu
?
Takže dva články dvou žurnalistek na stejnou událost, kde byly obě přítomné, už tomu rozumím.
...aha, už to vidím![]()
Nuž čo sa dá robiť, keď odpisovať je jednoduchšie, ako napísať vlastný článok...
Každopádne som vďačná za to, že som mala možnosť prečítať si ako prvý originál, bol lepší.
Fleur , obdiv a vďaka
.
pořád nic ...
Také Fleur ráda čtu, ale kde se dá slyšet a vidět?
Viděla jsem ji v TV debatě, ale asi to bylo ojedinělé, bohužel. Synka vídám v TV častěji.
To se mi ulevilo! ![]()

Dnešní počasí je skvostné!
Kolem 18'C, lehce zataženo, vlaho, lehounký větřík... nevím, kterou vůni na sebe dát dřív. Všechny voní intenzivněji a krásněji než obvykle. A ten kosatec!!! Kéž by to trvalo aspoň měsíc... ![]()
To jako vážně je v Praze tak hezky? Za chvilku tam vyrážíme a já se děsím toho, jak budou vypadat na večerní muzikál moje vlasy
. Tady na Vysočině je totiž už třetí den mlha jak mléko a dnes jako bonus hustě mrholí. ![]()
No fakt. Teď už dokonce 19'C
Tak si to večer užij!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje