Taky si libuju, tady je 16, na listopad je to úžasný. Dneska mrholí, ale mně to nevadí, chystám se ven; a jinak bylo pořád slunečno. Ideální počasí pro nejrůznější vůně a včera se mi 31 RC rozvoněla božsky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Děkuju, těšíme se!
To jako vážně je v Praze tak hezky? Za chvilku tam vyrážíme a já se děsím toho, jak budou vypadat na večerní muzikál moje vlasy
. Tady na Vysočině je totiž už třetí den mlha jak mléko a dnes jako bonus hustě mrholí. ![]()
venku svítí sluníčko a je vedro !
A dlouho bude, protože jsem si koupila zimní bundy ![]()
Že se mi povedl marcipán tak jako nikdy jindy.
Nová hlava. Černé období skončilo, už mám zase světle hnědé vlasy. A příště půjdu ještě světleji :-) Díky bohu za olaplex :-)
Kde s tím umějí dělat?
A výsledky? Vyhledávač toho napovídá
, není nad osobní zkušenost ![]()
Na strankach olaplexu je mapa kadernickych salonu. Moje kadernice s nim zacala delat v zari.
Poslu ti do SZ fotku pred a po. Vlasy nejsou vysusene, jsou heboucke, ale je to teprve druhy den, zeptej se me za tyden za dva :-)
Edit: Poslu vecer, az se dostanu k notebooku.
...mě by to, prosím, také zajímalo...!![]()
není to zase nějakej reklamní tahák ? Já nevím, vlas se přece nestane silnější, když se na něj něco napatlá. natož aby se ozdravil.
Ale možná se mýlím, já znám jenom šampony Elseve ![]()
Už jsem tu, jdu se poprat s tím, jak poslat fotky :-)
Hele nevím, nejsem kadeřnice. Můj první dojem je dobrý, jsem zesvětlená o čtyři odstíny a teď si říkám, že jsem mohla jít ještě o odstín dva. Určitě asi jde odbarvovat bez olaplexu, ale co jsem viděla po kamarádkách, vypadalo to dost drasticky. Ale třeba mi za týden vlasy vypadají, co já vím ![]()
Jsem levá, kašlu na SZ, tady to máte veřejně :-) Nechám to tu den dva, pak se smažu.
Smazáno :-)
Hezke, klidne jdi jeste o odstin, ta svetla ti slusi mnohem vic
Neposlouchej Natu, ta tomu nerozumi
Zesvetleny to mas hezky, nevypada to odbarvene, ale skoro prirodne - ale k tem ocim a typu vubec by ti jeste svetlejsi uz moc nesla, resp. uz by to tak prirozene nevypadalo. Si myslim.
Hezky udělaný!
Ale mně se nejvíc líbí první fotka: ta černá Ti sluší, má to šmrnc!
Hnědá je taková tuctová...
mně přijde ta černá naopak tvrdá a myslím, že dělá janinu starší.
Samozřejmě, že tomu nerozumím, však jsem napsala, že mám zkušenosti jen se šamponem Elseve.
Mela jsem obdobi, ze jsem se za tu cernou potrebovala schovat :-) Takova obrana, udelat ze sebe drsone :-)
Líbí se mi ta světlejší, tmavá přidává roky. Je to hezké!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje