Mít tak 60, mít tak 70, mít 75 ... ale nemám
. Závidět není co. Po čtyřicítce se už nedařilo.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Štítna zľaza je fakt problém, tam to ide veľmi, veľmi ťažko. Takže obdiv si učite zaslúžiš, bez ohľadu na to, koľko sa ti podarilo zhodiť![]()
Včera jsem závistivě koukala na Pohlreicha, jak připravuje poctivou zelňačku... až mi slina kanula... zároveň mi nad mým neštěstím - slušnýho uzenýho nemajíc - skanula i slza... A ráno přijdu do práce a boss na mě už ve dveřích mává krásnou šrůtkou domácího uzenýho bůčku ![]()
No, už se vaří, zelňačka. Prosté jsou radosti života ![]()
Malilinko jsem zhubla.
Gratuluji, já 9 kg, ale ze stresu, takže sice oblékám věci, které jsem na sobě dlouho neměla, ale za jakou cenu?!![]()
9 kilo, uf, to je fakt hodně. Stresem zhublá kila se mi po odeznění stresu mrknutím oka vrací zpět. To se mi "povedlo" vloni v létě, asi 4 kila za 3 měsíce a nemělo to žádné trvání.
![]()
To je krása...
radosť mám , lebo dnes mi začala dovolenka, už to fakt potrebujem. A mám so sebou Insolence a Botegu.
Malilinko jsem zhubla.
Gratuluju. Mně se po roce neustálého přibírání teď taky konečně povedlo malinko ubrat přes stehna, i když mám trochu podezření, jestli za to spíš než úprava jídelníčku nemůže podobně jako u najy stres
.
Každopádně když všechno dobře dopadne, tak by mi už zanedlouho mohla hlavní příčina mého přibírání (léky) odpadnout.
Moje zdravotní problémy už se nezlepší nikdy, naopak naopak
. Je třeba se s nimi naučit žít
.
To znám nejen u sebe v jiných zdravotních ohledech, které přímo nesouvisí s váhou, ale i u mojí rodiny a mých blízkých. Naučilo mě to mít radost i z maličkostí, které jsem dřív brala jako samozřejmost.
Nečekaný předčasný vánoční dárek od holky hnědooké
, který mě zároveň pobavil. Jani, děkuju
, jsi zlatá.
To já ne, to Ježíšek :-)
Zřítelnice vyfasovala k narozeninám ajfouna (její úplně první) a každej den mi posílá sms na dobrou noc a dobré ráno ![]()
To je hezké, myslí na Tebe. Se mnou si občas smskuje mladší dcera a posílá mi obrázky a vždycky to tolik potěší
.
Fakt jo. Hned je ten svět hezčí ![]()
Se mnou si smskujou moje děti jen když něco potřebujou :( Budiž jim omluvou, že jsou to kluci...
Však se mnou taky jen jedna. A protože když něco potřebuje, řeší to s babičkou, která je doma, je to vždycky nenadálé a moc milé.
V pondělí mne potěšil vydařený předvánoční minisraz alias klobouková party (viz vlákno Naše fotky jako důkaz
) a včera další setkání a to i s úžasnou voňavou nadílkou - děkuji Vendulko, Moniko ![]()
ha, zhubla jsem! sice mi to asi dlouho nevydrží, když budou ty svátky, ale aspoň mám na to jídlo dobrej základ ![]()
Návštěva saunového světa. To bylo blaho na Zemi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje