Jedlový větve jsou ve džbánech, zásoby deponovaný v lednici a dárky zabalený. Co se mě týče, vánoce můžou začít ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zašla jsem dnes do obchůdků s dárkovým zbožím koupit malé dárečky pro paní učitelky mých dětí. Volba padla hned na roztomilá balení voňavých mýdélek v pytlíčcích
. Všechna voněla nádherně a intenzivně, ale velké překvapení nastalo u mýdla andělíčka - to je nefalšovaný, naprosto přesný Angel od Muglera
! To nemůže být náhoda, museli se u něj inspirovat! Musela jsem si jich pár (různých) koupit i pro sebe, krásně mi provoní skříň.

Dostala jsem od babičky asi půlmetrovou vánočku, což mimo jiné znamená i to, že zejtra už žádnou píct nemusím...
Kamarádka, která mě konečně naučila svůj pověstný bramborový salát a následná pochvala od mojí mamky, že lepší v životě nejedla. No a vzhledem k tomu, že vaření ale vůbec nepatří k mým oblíbeným činnostem a za poslední dva roky mamka u jídla vždycky spíš držkuje, co uvařím, mi to udělalo neskutečnou radost
.
Konečně jsme se sešli se známými. Sluníčko svítilo, trocha sněhu, tak jsme dvě hodiny chodili mezi skalami a lesy a pak si dali dobrý oběd. Výborně strávený den, snad nebude další zase až za 7 let.
Zritelnice mi dela radost kazdej den... ale potesila me i jeji spoluzacka, ktera u nas travila odpoledne po skole. Kdyz jsme se domlouvaly, jestli pujde k nam, tak se me tazala, jestli bude k jidlu polivka. Na muj souhlas se uplne rozzarila a pravila, ze moje polivka je fantastisk!
(delam zritelnici poctivej, nekolikahodinovej vyvar - nez odjedu, naflakam to do krabicek do mrazaku, a pak si prubezne do toho jen zavarej nudle. samozrejme behem myho pobytu toho zkonzumuje taky litry, kazdej bozi den. a spoluzacka je u nich casto... tak uz vi...
)
![]()
![]()
![]()
Mám nové zaměstnání, ve kterém budu moct konečně příležitostně využít i němčinu
. Sice to znamená na tři měsíce utrum se srazy, ale momentálně se na tuhle změnu ve svém životě ohromně těším.
Díky. "U nás". Do Prahy bych ráda, ale kvůli mamce a ségře si to bohužel zatím stále nemůžu z časových důvodů dovolit. Možná někdy časem.
Gratuluji, ale mrzí mě, že se neuvidíme.
Moc ti gratuluji a doufám, že budeš spokojená :-)
Herzlichen Glückwunsch
!
Děkuju. Taky mě to mrzí, protože mám pro tebe připravené dva vzorky, ale o to víc se budu těšit na ten červnový nebo některý další, pokud ti to na některý z nich vyjde. Můj nový šéf vypadá, že půldenní dovolenou by mi mohl schválit.možná
Tedy ne, že bych to teď měla úplně mrtvé, ale stíhala bych to vzhledem k pracovní době až někdy kolem 18:15 hod. a mohla se zdržet jen na hodinu a kousek, i když kdo ví, možná bude absťák tak silný, že spáchám i to![]()
.
Evanilla: Díky, Evi. Taky doufám.
blackviolet: Vielen Dank
.
Taky gratuluji!
A taky mě mrzí, že se neuvidíme na srazu - zejména z toho důvodu, že pro Tebe mám něco nachystáno (jako poděkování za minule)... něco, co nemůžeš sehnat, a mně se to podařilo! ![]()
Tak to nakonec dopadlo, věděla jsem to! A moc gratuluji a přeji ti to, myslím, že to je dobrý krok.
Gratulujem!!!
To se toho absťáku ze srazů budu zbavovat těžko, když mě takhle lákáš![]()
. No uvidíme, jak rychle se zaškolím. Zatím nemůžu do června nic slíbit, protože jsem z toho rychlého spádu, jaký to nabralo, pořád trochu v šoku.
Tezulie: Díky, ale nakonec je to jiná pracovní pozice, než o jaké jsem se ti zmiňovala, ale stejné město
. Tam z toho vývěrového řízení se mi teprve v pátek, tj. po měsíci ozvali, že ho z důvodů probíhajících organizačních změn a na základě doporučení členů výběrové komise ruší. Ať žije naše státní správa![]()
!
slniecko: Díky
.
Mám nové zaměstnání, ve kterém budu moct konečně příležitostně využít i němčinu
. Sice to znamená na tři měsíce utrum se srazy, ale momentálně se na tuhle změnu ve svém životě ohromně těším.
Super. Není nad to, být spokojeným zaměstnancem
A využít svoje znalosti. Tak ať to klape!
(ty srazy si nějak ošetříš, já ti věřím!
)
Ještě jednou gratuluju. Ať jsi tam spokojená! A srazy po šesté a sedmé jsou nejlepší, však ty to nějak zkoordinuješ. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje