Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 19. prosince 2015 18:54

Jedlový větve jsou ve džbánech, zásoby deponovaný v lednici a dárky zabalený. Co se mě týče, vánoce můžou začít 

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 21. prosince 2015 18:40

Zašla jsem dnes do obchůdků s dárkovým zbožím koupit malé dárečky pro paní učitelky mých dětí. Volba padla hned na roztomilá balení voňavých mýdélek v pytlíčcích . Všechna voněla nádherně a intenzivně, ale velké překvapení nastalo u mýdla andělíčka - to je nefalšovaný, naprosto přesný Angel od Muglera ! To nemůže být náhoda, museli se u něj inspirovat! Musela jsem si jich pár (různých) koupit i pro sebe, krásně mi provoní skříň.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 22. prosince 2015 21:29

Dostala jsem od babičky asi půlmetrovou vánočku, což mimo jiné znamená i to, že zejtra už žádnou píct nemusím...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 24. prosince 2015 22:10

Kamarádka, která mě konečně naučila svůj pověstný bramborový salát a následná pochvala od mojí mamky, že lepší v životě nejedla. No a vzhledem k tomu, že vaření ale vůbec nepatří k mým oblíbeným činnostem a za poslední dva roky mamka u jídla vždycky spíš držkuje, co uvařím, mi to udělalo neskutečnou radost.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. ledna 2016 08:57

Konečně jsme se sešli se známými. Sluníčko svítilo, trocha sněhu, tak jsme dvě hodiny chodili mezi skalami a lesy a pak si dali dobrý oběd. Výborně strávený den, snad nebude další zase až za 7 let.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 17:17

Zritelnice mi dela radost kazdej den... ale potesila me i jeji spoluzacka, ktera u nas travila odpoledne po skole. Kdyz jsme se domlouvaly, jestli pujde k nam, tak se me tazala, jestli bude k jidlu polivka. Na muj souhlas se uplne rozzarila a pravila, ze moje polivka je fantastisk!

(delam zritelnici poctivej, nekolikahodinovej vyvar - nez odjedu, naflakam to do krabicek do mrazaku, a pak si prubezne do toho jen zavarej nudle. samozrejme behem myho pobytu toho zkonzumuje taky litry, kazdej bozi den. a spoluzacka je u nich casto... tak uz vi... )

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 01. února 2016 15:56
Reakce na barbucha:

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 08. února 2016 14:45

Mám nové zaměstnání, ve kterém budu moct konečně příležitostně využít i němčinu. Sice to znamená na tři měsíce utrum se srazy, ale momentálně se na tuhle změnu ve svém životě ohromně těším.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. února 2016 15:01
Reakce na wendulka:

no tak to gratuluji.

Mohu se zeptat kde ?  V jakém místě. V Praze nebo "u vás "?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 08. února 2016 15:26
Reakce na náťa66:

Díky. "U nás". Do Prahy bych ráda, ale kvůli mamce a ségře si to bohužel zatím stále nemůžu z časových důvodů dovolit. Možná někdy časem.

Offline Mitzi admin
1486 příspěvků moje polička 08. února 2016 16:03
Reakce na wendulka:

Gratuluji, ale mrzí mě, že se neuvidíme.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 08. února 2016 16:52
Reakce na wendulka:

Moc ti gratuluji a doufám, že budeš spokojená :-)

Offline blackviolet
3455 příspěvků moje polička 08. února 2016 17:08
Reakce na wendulka:

Herzlichen Glückwunsch !

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 08. února 2016 17:18
Reakce na Mitzi:

Děkuju. Taky mě to mrzí, protože mám pro tebe připravené dva vzorky, ale o to víc se budu těšit na ten červnový nebo některý další, pokud ti to na některý z nich vyjde. Můj nový šéf vypadá, že půldenní dovolenou by mi mohl schválit.možná

Tedy ne, že bych to teď měla úplně mrtvé, ale stíhala bych to vzhledem k pracovní době až někdy kolem 18:15 hod. a mohla se zdržet jen na hodinu a kousek, i když kdo ví, možná bude absťák tak silný, že spáchám i to.

Evanilla: Díky, Evi. Taky doufám.

blackviolet: Vielen Dank.

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 08. února 2016 17:25
Reakce na wendulka:

Taky gratuluji!

A taky mě mrzí, že se neuvidíme na srazu - zejména z toho důvodu, že pro Tebe mám něco nachystáno (jako poděkování za minule)... něco, co nemůžeš sehnat, a mně se to podařilo!

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 08. února 2016 18:15
Reakce na wendulka:

Tak to nakonec dopadlo, věděla jsem to! A moc gratuluji a přeji ti to, myslím, že to je dobrý krok.

Online slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 08. února 2016 19:49
Reakce na wendulka:

Gratulujem!!!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 08. února 2016 20:02
Reakce na RoSa:

To se toho absťáku ze srazů budu zbavovat těžko, když mě takhle lákáš. No uvidíme, jak rychle se zaškolím. Zatím nemůžu do června nic slíbit, protože jsem z toho rychlého spádu, jaký to nabralo, pořád trochu v šoku.

Tezulie: Díky, ale nakonec je to jiná pracovní pozice, než o jaké jsem se ti zmiňovala, ale stejné město. Tam z toho vývěrového řízení se mi teprve v pátek, tj. po měsíci ozvali, že ho z důvodů probíhajících organizačních změn a na základě doporučení členů výběrové komise ruší. Ať žije naše státní správa!

slniecko: Díky.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 08. února 2016 20:52
Reakce na wendulka:

Mám nové zaměstnání, ve kterém budu moct konečně příležitostně využít i němčinu. Sice to znamená na tři měsíce utrum se srazy, ale momentálně se na tuhle změnu ve svém životě ohromně těším.

Super. Není nad to, být spokojeným zaměstnancem  A využít svoje znalosti.  Tak ať to klape!

(ty srazy si nějak ošetříš, já ti věřím!  )

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. února 2016 23:46
Reakce na wendulka:

Ještě jednou gratuluju. Ať jsi tam spokojená! A srazy po šesté a sedmé jsou nejlepší, však ty to nějak zkoordinuješ.