Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Miru
16595 příspěvků moje polička 09. února 2016 16:40
Reakce na wendulka:

...také moc gratuluji.!

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 09. února 2016 18:36
Reakce na wendulka:

Ať se ti v práci líbí!!

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 09. února 2016 18:38

Koupila jsem si sukni za 200, no nekup to, když původně stála 7 stovek. A je pěkná, zimní a sedí mi jak pr*el na hrnec. Hned ji zítra provětrám.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 09. února 2016 19:06

barbucha, domenica, Miru, naja: Díky moc.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 09. února 2016 19:34
Reakce na wendulka:

Také gratuluji a přeji, ať nová práce splní tvá očekávání i představy .

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. února 2016 16:45
Reakce na wendulka:

Gratuluju! Když se těšíš, je to nadějný začátek.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 10. února 2016 17:18
Reakce na wendulka:

Myslím, že je veľké šťastie, mať prácu, ktorá nás baví ...a ak je ešte dobre zaplatená..

Nech sa Ti v nej darí 

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 10. února 2016 21:30
Reakce na wendulka:

Nová práca sa spája s nádejou a ja ti prajem, nech sa ti tvoje očakávania vyplnia. Alles gute! 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 10. února 2016 21:40
Reakce na wendulka:

Gratuluji, ať se daří.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 10. února 2016 22:26

Ještě jednou moc děkuju, holky. Mám za sebou první den a moje předchůdkyně, která mě zaškoluje, je moc sympatická, takže jsem se už pár nových věcí i naučila a dokonce i na tu němčinu hned došlo.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 18. února 2016 20:44

Že už nemám horečky a že už opět začánám něco cítit. Tralala. (děkuji za pozornost, muselo to ven)

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 20. února 2016 14:32

Po třech měsících se nám vrátil pohřešovaný kocour. Tlustší než kdy předtím a zcela v pořádku  Ale na jednu stranu má člověk docela vztek, když si představí, co nervů jsme všichni měli a on si mezitím někde v klidu debužíroval a užíval asi s nějakou kočičkou 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 20. února 2016 15:50
Reakce na Evanilla:

Tak to se vám jen odstěhoval. Náš to dělal taky. Vybral si jiný dům ve vsi a nastěhoval se rovnou do kuchyně.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 21. února 2016 21:57
Reakce na Evanilla:

A vsadím se, že se vrátil domů jako naprostý suverén ve stylu tak jsem teda doma, no, kterému je úplně, ale úplně šumák, že máte vztek a jaké jste si o něj dělali starosti, že? Soudím podle kocoura, kterého mívala moje teta a párkrát jí něco podobného taky udělal. I když u něj do byly max. dva měsíce.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 22. února 2016 14:48

Potěšilo mě, že nejsem úplné tele. 

Začal mě zlobit notebook, samovolně se vypínal, občas nechtěl nastartovat, nepomohla ani reinstalace, co se taky divím - po 7 letech intenzivní práce už má nárok na odpočinek.

V sobotu dopoledne jsem se zase s ním nemohla domluvit, tak jsem se vztekla, šla a koupila jsem nový, přeinstalovala jsem Windows 8.1 na Windows 10, přetahala jsem si tam všechny dokumenty, přeinstalovala kancelářské i grafické programy ze starého notebooku na nový a udělala si vzádlené připojení plochy na můj počítač v kanceláři, a to všechno SAMA bez jakékoliv pomoci (jsem uživatel - amatér). 

Zabralo mi to sice celý den, ale jsem na sebe pyšná.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 22. února 2016 20:41
Reakce na Alena_In:

Jsi dobrá, není nad to, když si člověk umí poradit sám.

@wendulka: no jistě, ještě vyžadoval všelijaké speciality a sežral tátovi i párek k večeři

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 23. února 2016 09:51
Reakce na Evanilla:

Po třech měsících se nám vrátil pohřešovaný kocour. Tlustší než kdy předtím a zcela v pořádku  Ale na jednu stranu má člověk docela vztek, když si představí, co nervů jsme všichni měli a on si mezitím někde v klidu debužíroval a užíval asi s nějakou kočičkou 

Jéj, to mi pripomenulo skúsenosť mojej kamarátky, bývajú v rodinnom domčeku v radovej výstavbe. Raz sa medzi rečou posťažovala susedke z vedľajšej ulice, že sa im stratil kocúr, už týždeň ho niet, asi chudáka niekto otrávil. Susedka ju upokojovala, aby sa nestrachovala, vraj ich kocúr je rovnaký tulák, hocikedy sa na pár dní stratí a potom príde, akoby nič. Ako sa tak rozprávali, spoza bráničky vyliezol spokojný kocúr, ".. veď  to je náš Matúš!" potešila sa kamarátka, ale susedka ju hneď schladila, že veru nie, lebo to je ich kocúr... No, nakoniec zistili, že vlastnia toho istého kocúra, darebák chodil na striedačku k obidvom, asi podľa toho, kde bola lepšia večera   ...a dosť možné, že  oblažoval svojou prítomnosťou aj ďalšie domácnosti.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 23. února 2016 10:15
Reakce na Ayuri:

To nevymyslíš! Ti "panové" jsou všichni stejní

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 23. února 2016 11:38
Reakce na Ayuri:

To je jak z Herriota!

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 23. února 2016 12:41
Reakce na Ayuri:

neskutečný