Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:41

viktorka_od splavu to mi dava nadeji, ze ta nase princezna dospeje v normalni zenskou

Furt se maluje, voni, lakuje, prevleka. Jenom cesat se nechce, ale strihat taky ne

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:42

viktorka_od splavu Rozmazlenče. Prý Vždycky otrávilo! Já měla jedno jediné, byly v něm červeno-bílé korálky a náramek.

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:43

bram Jéé

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:48

continuity jojo, mně se to nějak v těch 11-12 uplně otočilo a česat ani malovat mě nebaví dodnes, do 30 let jsem se nelíčila a mazala max indulonou:-) dodnes nehorázně závidím muži že se ráno oholí, vyčistí si zuby, oblíkne a jde... zatímco já sotva vylezlá ze sprchy si žehlím vlasy a maluju obličej na xicht on ještě leží.. aby mě pak mezi dveřma předběhnul a v práci jsme oba stejně

49113 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:50

Sweet Potato  jsem trávila prázdniny u babičky na vyškovsku a strejda starý mládenec mě bral na pouť, vždycky mi koupil na co jsem ukázala - takový ty plastový půllitříky s "pivem" pamatuješ? béžový želé a na tom pěna z bílků? (strašně hnusný to bylo, skoro jako žvýkačky "cigarety":-)))

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:54

viktorka_od splavu Strašně hnusný to bylo, ale ty půllitříky jsem prostě potřebovala!

49113 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 22:01

Sweet Potato  já to vyškrábala a vyhodila ale pssst neřikej to prosím babičce

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 22:21
Reakce na Garfie:

brrr Ty jo, já když byla podruhé těhotná, šla jsem na konzultace k primáři na genetiku a on mi hned ve dveřích říká: "Ale my se známe, že jo? Když jsem byl medik, tak jsem s váma byl jako dozor na táboře v Itálii!" Bylo to víc než 20 let zpátky, docela mě zaskočil, ale bylo to milý! (já ho pochopitelně nepoznala....)

​To je taky dobré. I když musím přiznat, že my v té hospodě trávily opravdu hodně času, skoro každý den oběd a velmi často "dvojka bílého".

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 22:27

slniecko 

Takhle mi volali taky, kdysi do Švédska - že registrovali najednou platbu tam a jestli ji skutečně chci provést... jak nesnáším jejich jiný telefonáty, tak tohle je naprosto v pořádku.

Já spíš trnu hrůzou že ztratím mobil a ne kartu - tu zablokuješ hned, ale bez tý sms s kódem bych byla úplně v háji, posílaj mi to i snad na menší sumy než pětikilo, prostě na všechno... nekoupila bych nic! Než bych vošetřila nový číslo... no ani představit si to nechci

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 22:30

viktorka_od splavu 

Prosimtě, než se chlap voholí... tak já už jsem třikrát převlečená a na cestě...

49113 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 22:32

barbucha zjevně máme rozdílný exempláře

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 23:04

viktorka_od splavu 

Asi jo. Trpím jako zvíře pokaždý, když se milostpán někam vypravuje. Kouknu na film, vyluxuju, zaleju kytky, vypiju kafe, vykouřím půl krabky... a hle! milostpán, naprosto vyčerpán nadlidským úsilím, je již připraven!

49113 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 23:08

barbucha proste ses narozdil od nej krasna bez usili a neustale pripravena vyrazit:-)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 23:10

viktorka_od splavu 

Čoveče ty budeš mít asi pravdu

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 23:21
Reakce na barbucha:

​Údaje má, ale přes internet nenakoupí nic, dokud to nepotvrdí ověřovacím kódem (a k tomu by musel mít i její mobil).

​No třeba jízdenky u Regiojetu se online dají pořád koupit jen s údaji z platební karty. Ale ti jsou asi fakt už jedni z posledních.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 00:52

takový ty plastový půllitříky s "pivem" pamatuješ? béžový želé a na tom pěna z bílků? (strašně hnusný to bylo, skoro jako žvýkačky "cigarety":-)))

​pivíčka!!! V pražský zoo měli i tmavý!

obsah hnusnej, ale slo o ten pullitrik, pak z toho pily pivo panenky!

a ty cigarety si dodneška pamatuju, jakou měly chuť, mne hrozny nepřišly, nejhorsi byl sevak

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 05:05

Ja si šťastíčka nepamätám. To je nejaká obrázková hra? 

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 06:36

Potrefenáhusa Sevak jsem milovala! Když jsem chodila do školky, osmáci pro mě chodili a vodili mě mámě do školy a po cestě mi ho vždycky koupili "u paní Žáčikové" v drogerii u školy!  Se sněhulákem! 

paktofonika To byly drobné dárečky, které jsi kupovala "na slepo", prostě jsi nevěděla, co bude uvnitř, proto štěstíčka. Bývaly tam hlavně prstýnky, nějaké korálky a tak...

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 07:42

Potrefenáhusa Jo, mít slíbenou žvýkačku a pak dostat Sevak, to bylo hodně velké zklamání.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 26. listopadu 2019 12:20
Reakce na bram:

Dnes dorazil balík s dárky pro kamarádky :)

​asi jsem jedina kdo to nevi, ale co to.prosim je?