viktorka_od splavu to mi dava nadeji, ze ta nase princezna dospeje v normalni zenskou ![]()
Furt se maluje, voni, lakuje, prevleka. Jenom cesat se nechce, ale strihat taky ne ![]()
viktorka_od splavu to mi dava nadeji, ze ta nase princezna dospeje v normalni zenskou ![]()
Furt se maluje, voni, lakuje, prevleka. Jenom cesat se nechce, ale strihat taky ne ![]()
viktorka_od splavu Rozmazlenče. Prý Vždycky otrávilo! Já měla jedno jediné, byly v něm červeno-bílé korálky a náramek.
bram Jéé ![]()
continuity jojo, mně se to nějak v těch 11-12 uplně otočilo a česat ani malovat mě nebaví dodnes, do 30 let jsem se nelíčila a mazala max indulonou:-) dodnes nehorázně závidím muži že se ráno oholí, vyčistí si zuby, oblíkne a jde... zatímco já sotva vylezlá ze sprchy si žehlím vlasy a maluju obličej na xicht on ještě leží.. aby mě pak mezi dveřma předběhnul a v práci jsme oba stejně![]()
Sweet Potato
jsem trávila prázdniny u babičky na vyškovsku a strejda starý mládenec mě bral na pouť, vždycky mi koupil na co jsem ukázala - takový ty plastový půllitříky s "pivem" pamatuješ? béžový želé a na tom pěna z bílků? (strašně hnusný to bylo, skoro jako žvýkačky "cigarety":-)))
viktorka_od splavu Strašně hnusný to bylo, ale ty půllitříky jsem prostě potřebovala!![]()
Sweet Potato
já to vyškrábala a vyhodila ale pssst neřikej to prosím babičce![]()
brrr Ty jo, já když byla podruhé těhotná, šla jsem na konzultace k primáři na genetiku a on mi hned ve dveřích říká: "Ale my se známe, že jo? Když jsem byl medik, tak jsem s váma byl jako dozor na táboře v Itálii!" Bylo to víc než 20 let zpátky, docela mě zaskočil, ale bylo to milý! (já ho pochopitelně nepoznala....)
To je taky dobré.
I když musím přiznat, že my v té hospodě trávily opravdu hodně času, skoro každý den oběd a velmi často "dvojka bílého".
Takhle mi volali taky, kdysi do Švédska - že registrovali najednou platbu tam a jestli ji skutečně chci provést... jak nesnáším jejich jiný telefonáty, tak tohle je naprosto v pořádku.
Já spíš trnu hrůzou že ztratím mobil a ne kartu - tu zablokuješ hned, ale bez tý sms s kódem bych byla úplně v háji, posílaj mi to i snad na menší sumy než pětikilo, prostě na všechno... nekoupila bych nic! Než bych vošetřila nový číslo... no ani představit si to nechci ![]()
Prosimtě, než se chlap voholí... tak já už jsem třikrát převlečená a na cestě...
barbucha zjevně máme rozdílný exempláře![]()
Asi jo. Trpím jako zvíře pokaždý, když se milostpán někam vypravuje. Kouknu na film, vyluxuju, zaleju kytky, vypiju kafe, vykouřím půl krabky... a hle! milostpán, naprosto vyčerpán nadlidským úsilím, je již připraven! ![]()
barbucha proste ses narozdil od nej krasna bez usili a neustale pripravena vyrazit:-)
Čoveče ty budeš mít asi pravdu ![]()
Údaje má, ale přes internet nenakoupí nic, dokud to nepotvrdí ověřovacím kódem (a k tomu by musel mít i její mobil).
No třeba jízdenky u Regiojetu se online dají pořád koupit jen s údaji z platební karty. Ale ti jsou asi fakt už jedni z posledních.
takový ty plastový půllitříky s "pivem" pamatuješ? béžový želé a na tom pěna z bílků? (strašně hnusný to bylo, skoro jako žvýkačky "cigarety":-)))
pivíčka!!!
V pražský zoo měli i tmavý!
obsah hnusnej, ale slo o ten pullitrik, pak z toho pily pivo panenky!
a ty cigarety si dodneška pamatuju, jakou měly chuť, mne hrozny nepřišly, nejhorsi byl sevak
Ja si šťastíčka nepamätám. To je nejaká obrázková hra?
Potrefenáhusa Sevak jsem milovala! Když jsem chodila do školky, osmáci pro mě chodili a vodili mě mámě do školy a po cestě mi ho vždycky koupili "u paní Žáčikové" v drogerii u školy!
Se sněhulákem!
paktofonika To byly drobné dárečky, které jsi kupovala "na slepo", prostě jsi nevěděla, co bude uvnitř, proto štěstíčka. Bývaly tam hlavně prstýnky, nějaké korálky a tak...
Potrefenáhusa Jo, mít slíbenou žvýkačku a pak dostat Sevak, to bylo hodně velké zklamání.
Dnes dorazil balík s dárky pro kamarádky :)
asi jsem jedina kdo to nevi, ale co to.prosim je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.