Sweet Potato JO! A mám o důvod víc v létě závodit a nechat si tam tu knížku podepsat :-) Dííík!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dnes mi udelala radost zasilka s vanocnim darkem pro tatinka. Je velkym fanouskem Betty McDonaldove a uz leta si preje jeji knizky v orginale. Jenze ony dlouho nebyly k dostani, protoze se pred lety prestaly vydavat. Na Amazonu jsem videla jen vytisky z roku 1955, ktere mely "sberatelskou hodnotu", takze staly treba $250, coz v te dobe bylo nad moje moznosti. Sehnala jsem po dlouhych utrapach jen "Vejce a ja". Tatinek byl nadsen; cte to porad dokola a pri kazdem skajpu mi z toho cituje.
A vida: Ted se na Amazonu objevila nejaka limitovana edice, tak jsem nakoupila:

"Morova rana" je tatinkova nejoblibenejsi (rika, ze autor, ktery dokaze napsat humoristicky roman z prostredi tuberkulozniho sanatoria, si zaslouzi Nobelovu cenu
):

MP Marge to je krasa![]()
MP Marge souhlasim s tatinkem![]()
A "Dusim se ve vlastni stave" je zase moje nejoblibenejsi, ale pote, co jsem se na Vashonu dozvedela o tom, jak to s rodinnym zivotem Betty bylo doopravdy, mi bude pripadat spis smutna:

Dekuju, ja jsem uplne nadsena, pro chlapy je vzdycky tezsi vybrat darek, ale tady vim na 100 %, ze tatinek bude mit fakt radost ![]()
Coz mi pripomnelo ze se tu nekdo zmiňoval o jejim zivote... Nevite kde bych to nasla, nejaky odkaz... Nemam ted cas projíždět net
Jsem zvedava, jestli mu to do Vanoc dojde...
Coz mi pripomnelo ze se tu nekdo zmiňoval o jejim zivote... Nevite kde bych to nasla, nejaky odkaz... Nemam ted cas projíždět net
Myslis jeji biografii? Na Amazonu na me vyskocily hned dve. Ale jak moc budou presne, to nevim, ona pry hodne veci tajila - ja jsem se o tom, co byl Don zac, dozvedela od kamaradky Anky a Janky, a to jen proto, ze jsem Ceska, coz na ni udelalo velkej dojem ![]()
Jsem zvedava, jestli mu to do Vanoc dojde...
Myslím, že áno. Minulý rok som o tomto čase posielala do US balík a išiel cca 10 pracovných dni. Dorazil tesne pred :) Ďalší o týždeň neskôr to už nestihol, dorazil až v polke januára :D
MP Marge ja nevim ze napsala autobiografii, mozna ze tady někdo daval nejaky odkaz![]()
Myslím, že áno. Minulý rok som o tomto čase posielala do US balík a išiel cca 10 pracovných dni. Dorazil tesne pred :) Ďalší o týždeň neskôr to už nestihol, dorazil až v polke januára :D
A sakra, to abych sebou hodila!!!
Garfie Ja myslim, ze to bylo v cestovacim vlaknu, ale nejsem si jista...
MP Marge ja nevim ze napsala autobiografii, mozna ze tady někdo daval nejaky odkaz
Napsala, a jeste pak jsou asi tri biografie.
MP Marge aha, diky
MP Marge Včera bolo neskoro.:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje