Setkání s Renusatko , která mi donesla knížku a potěšila mě svou přítomností při chemu. Líp jsem zvládla strach.
A moc jí to slušelo!
Děkuji. Hlavně, že to vše dopadlo dobře. Setkání to bylo příjemné (i přes "blbé" místo)
Setkání s Renusatko , která mi donesla knížku a potěšila mě svou přítomností při chemu. Líp jsem zvládla strach.
A moc jí to slušelo!
Děkuji. Hlavně, že to vše dopadlo dobře. Setkání to bylo příjemné (i přes "blbé" místo)
Tu mám u rodičů, má ještě původní vinovou vazbu, ale salatova je taky. moc ráda jsem ji četla, i když je to kapku bichle. ji budu muset o vikendu aspon prolistovat ... ty ilustrace jsou kouzelný. jo a Krásu nesmírnou mám doma a četla jsem ji hodně. ty pohádky byly trochu jine, Baba Jaga kostena noha, v mozdiri, odráží se palici a zameta stopy koštětem
. ještě jsem měla knížku Diamantová sekyra, to byly taky pěkné pohádky... o to jak vzniklo moře ... na dně je mlynek, co pořád mele sůl ... nebo dívka, co se proměnila v osiku, protože byla bojacna ... spousta vzpomínek ![]()
AprilTwelve Diamantova sekyra
konecne nejaka, ktera se libila mne:-)
Myrtila Jak se Honzík učil latinsky je Němcová.
AprilTwelve Diamantova sekyra
konecne nejaka, ktera se libila mne:-)
To byla taky moje oblibena knizka ![]()
Mohučanka nehledej, bylo to ze zivota, ale zbytečně smutny,, tygříka jsem jim ovšem nepokryte záviděla
MP Marge stes
Myslím, že v té knížce bylo asi 5 příběhu, pamatuju si kromě Vasky ještě vlčata (jedno zastřelené) a koníka (snad umrzl...?) Brrr, tuhle knížku pro dceru na půdě hledat nebudu.
Jako napsane to bylo poutave, ale prave ty konce byly uplne strasny - v poradku snad prezila jen ta liska, protoze tu nakonec odvezli do nejake lesni skolky, jinak jedna tragedie za druhou
Cubary malem umrzl na ceste domu s otcem; zotavil se, ale nakonec dostal zapal plic a myslim, ze ho museli zastrelit.
Dneska bych to fakt nedala.
Myrtila barva desek neodpovida, Raduz mi nic neříká , ale nemohlo to být Bylo nebylo od Šmerhovskeho? Honza tam je, Palecek je Malicek :), rok vydani by souhlasil.... je to bozi knizka, mam ji schovanou pro deti.
Dalia Renusatko me potěšilo, ze ve virtualnim prostoru je misto i pro živá setkání v nelehkých chvilich
Jo, přesně to mě taky napadlo ![]()
Ony pohadky od Andersena jsou taky pekne drsny, ale ty jsem mela rada. Meli jsme doma 2 svazky s ilustracema C. Boudy.
Ty si doteď chráním jak oko v hlavě! Andersena mám ráda pořád. Vlastně to ani nejsou klasický pohádky...
barbucha jako dítě jsem přemítala,co je "ristupyje"![]()
Maureen tos myslim nebyla sama
Potvrzuju ![]()
https://youtu.be/Sip9xRAXjCs
Opera na Hlavním nádraží
To je super, zrovna jsem to měla puštěný už poněkolikátý.
Beck bude v Prahe! ![]()
Dneska mě tak nějak potěšila známá...potkaly jsme se, bavily o Vánocích...táhne jí na 60, je rozvedená a tři dospělé děti ji nějak ani jeden nepozvaly na Štědrý den. Tak si tento týden(!) koupila lístek na loď, v pondělí nastupuje v Janově na jízdu po Středozemním moři, čtyři dny, skončí v Římě, kde ji počkají známí z Rakouska (je to taková parta nezadaných cca 50-60tníků, kteří milují geocaching), kteří mezi tím stáhnou dolů její auto. Na další čtyři dny mají ubytování u Vatikánu a pak se pomalu vrací nahoru a budou hledat kešky. Přišlo mi to úplně super. A nejvíc se mi líbilo, že nakonec ani nejede sama, ale jede s ní 17 vyvdaná dcera jejího syna, která si postěžovala, jak ji Vánoce prudí, že si musí vybírat mezi rozvedenými rodiči a celý je to na houby...tak jí nabídla ať se připojí a ona že jo! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.