Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 19. května 2016 20:17
Reakce na Mirka:

Já co jsem viděla, tak se zmiňovali o týhle komplikaci jen u dolních, tak mě nestraš  Ještě chvíli to budem rozebírat, a já ten termín zruším 

Co je to horní linka? Jako nakreslená linka na horním víčku? Tak ta už by mi spíš vidět nebyla (tedy záleží na momentální kondici/nevyspání atd.). Tohle měřítko ale nemůžu použít, páč používám jen řasenku  Stačí, že mě doktůrek nevyhnal bičem, jako že si vymejšlím kraviny, ne? Snad by mi řek, vždyť z toho prakticky (vlastně vůbec) nic nemá...

No, líčila jsem to bossovi, a ten mě nejdřív vyděsil k smrti: Božemuj, tak tys byla za Novákem?! Takovej kašpar! Řečený kašpar totiž vyskakuje při přivítání klientky z křesla, třese si s ní pravicí... div jí tu ruku nelíbá... mně takový móresy nevaděj, naopak, ale holt boss je poněkud jiná krevní skupina  Takže jsem poněkud zesinala... ale pak mě uklidnil: Je to kašpar, ale neboj se ničeho, ruce má šikovný.

Tak uvidíme. Na vánoce. 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 19. května 2016 20:21
Reakce na domenica:

Já si snad to voko předtím vyfotím  Představuju si to tak nějak... že mě - vyslovenou sexy mladici - pak nikdo nepozná 

No nic. Nejdřív se toho musím dožít. Pak se uvidí  

Online jerry
11044 příspěvků moje polička 22. května 2016 22:05

Potěšila mě nejen možnost být přítomna akci , se kterou se člověk "potká" jednou za život, ale i výjimečná možnost ochutnat portské 130 let staré (bylo úžasné a vonělo i chutnalo po sušených švestkách a meruňkách).

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 23. května 2016 12:20
Reakce na jerry:

wow, to by som si dala povedať:)

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 23. května 2016 22:22
Reakce na jerry:

Bylo pořád tak tekuté jako normální víno? Asi se ptám hloupě, ale nějak si představuji, že se to za tu dobu musí zredukovat.

Online jerry
11044 příspěvků moje polička 24. května 2016 08:23
Reakce na Ronna:

Bylo. Naopak to bylo "řidší" (jako ve smyslu "vodovější") než jak jsem zvyklá u současného porského a sherry. Sice určitá redukce být může, ale jak jsem se dozvěděla, tak kvalitní víno nezhoustne ani nezrosolovatí. A v tomto případě ze 130 lahví není zhoustlý ani zrosolovatělý obsah ani v jedné.

Offline fija
897 příspěvků moje polička 24. května 2016 20:57

Neskutečnou radost mi dnes udělaly nádherné voňavé dárky od Vendulky a Kinomy... ještě jednou děkuji 

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 25. května 2016 17:32

Tento zachránený drobec, ktorého som si pohladila u našej dobrej pani veterinárky 

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 25. května 2016 19:01
Reakce na Ayuri:

Ten drobec mi je sympatický a ten pohľad je taký milý, potešilo ma to. Vydarené foto....

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 25. května 2016 19:46
Reakce na Tassia:

Na fotke vyzerá väčšia, ale v skutočnosti nemá líštička ani celé kilo. Matku asi zrazilo auto a malá sa túlala pri ceste skoro týždeň. Keď ju doniesli bola už celkom apatická, dehydrovaná a slabučká. Teraz už ožila.

My sme boli práve na očkovaní, tak nám ju pani doktorka ukázala a ja som využila príležitosť pohladiť si divú šelmu "nebezpečnú"

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 25. května 2016 20:16
Reakce na Ayuri:

Ten pohled je kouzelný, ani se mi nechtělo věřit, že jde o reálného živočicha... ;-)

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 25. května 2016 20:37
Reakce na Ellen:

Jj, taký lišiacky pohľad foto sa im vydarilo. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 25. května 2016 20:42
Reakce na Ayuri:

Velice! 

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 25. května 2016 22:21
Reakce na Ayuri:

A aké sú s ňou plány? Asi najprv musí vyrásť .....

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 26. května 2016 08:58
Reakce na Tassia:

Vraj si ju zoberú ochranári, ale čo s ňou ďalej, to neviem. Napodiv, na stránke veteriny už je dosť záujemcov. Nuž líška sa síce dá pomerne dobre ochočiť, ale má to svoje "špecifiká" a pochybujem, že všetci tí, ktorí prejavili záujem, by to zvládli. Ale pozri sem http://www.vixey.cz/  

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 26. května 2016 10:27
Reakce na Ayuri:

Zaujímavé, ale je mi jej ľúto, predsa nie je to prostredie pre divú zver, hoci vždy lepšie ako byť na farme.... Tie farmy, to je niečo fakt hrozné.

Online RoSa
10068 příspěvků moje polička 29. května 2016 19:59

Dnes ráno v areálu IKEM - muflonky a mufloňátka

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 29. května 2016 20:07
Reakce na RoSa:

Pekná rodinka  ...len tá cesta blízko.. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. května 2016 20:15
Reakce na Ayuri:

jezdím okolo nemocnice každý den a celé stádo tam často běhá, dokonce jednou zastavilo i sanitky,protože probíhalo hlavní branou, od největšího vůdce až po malé mimino.

Oni se potulují po celém areálu, jsou zvyklí na lidi, nechávají se krmit.....občas silnici přebíhají a zastaví už tak dost  frekventovanou dopravu

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 29. května 2016 20:28
Reakce na náťa66:

Vždy ma zamrazí, keď ich vidím pri ceste. Ja ich takto zblízka vídam len na chalupe,  no tam ich nič neohrozuje, je to na samote. Skôr oni ohrozujú našu záhradu ale sú v práve, tam sú doma.