Musela jsem včera povinně sledovat Eurovizi (přičemž jsem si ve finále strkala sirky do očí), protože:

A tak mě potěšilo vítězství Ukrajiny. Pěknej políček Putinovi, byť se jedná o takovou kravinu ![]()
Musela jsem včera povinně sledovat Eurovizi (přičemž jsem si ve finále strkala sirky do očí), protože:

A tak mě potěšilo vítězství Ukrajiny. Pěknej políček Putinovi, byť se jedná o takovou kravinu ![]()
To je zřítelnice? Fešanda.
Jej, to je tvoja parádnica, zlatá je, aj zať je fešák.
...krásná fotka!
Tak tak
. (soutěž jsem ale nesledovala, jen dozvuky).
No a "treperenda" je už slečna! Musela být v sedmém nebi, takhle ponocovat. ![]()
To je malé zlatíčko :-) !
No super, hlavně zřítelnice přímo září nadšením
.
Jinak z výsledků mám taky radost, dnes jsem se škodolibě uchechtávala nad dnešními ublíženými reakcemi z ruské strany
.
Navíc si tak trochu myslím, že Sergejovi to první místo v části diváckého hlasování zajistily ze značné části ty propracované speciální efekty (jako ty byly fakt dobrý), na což naštěstí ty jednotlivé odborné poroty nereflektovaly. Jinak mně osobně přišla nejlepší Dami Im (po technické stránce zpěvu), ale píseň Jamaly mě rozhodně oslovila mnohem víc než ta Sergejova a to jsem je obě včera slyšela poprvé, takže jsem nebyla ovlivněná ani znalostmi té historické události ani videoklipem, na který jsem se koukla až dnes - huh, z toho mrazí, když se na to člověk kouká v kombinaci s tou hudbou. A to bych řekla, že je to po režisérské stránce natočeno velmi decentně
.
Dík, holky. Zřítelnice je holt už za slečnu... dokonce si nalakovala nehty a na puse měla lesk! A při konzultaci na Skypu najednou zmizela... a za chvíli přisvištěla s voňavkou!!! (nějaká ta Oilily, samozřejmě ode mě) ![]()
A jinak, jako Vendulku, mě hodně bavěj ty nerudný ruský reakce
Jo, kdyby to bejvali vyhráli, tak by bylo všechno úplně v pořádku a naprosto regulérní. Kašpaři.
Objednala jsem se na víčka
Doktůrek si radostně mnul ruce, že to bude moc dobrý vylepšení (jinými slovy že to potřebuju jak sůl). Už tam u něj byla snad půlka oddělení, tak jsem čekala jestli všichni přežijou ![]()
Termín až na listopad, tak si to do tý doby snad nerozmyslim!
A teď jdu plavat. Ty benefity (nejen víčka, ale i bazén v baráku a vstup za korunu) člověk nesmí nechat ležet ladem ![]()
Víčka schvaluji!, fakt pak člověk znatelně omládne...
Kolik to stojí.?
( to budu časem taky potřebovat...)
Víčka mi jdou do rány, jsem za čtrnáct dní objednaná na konzultaci. Potřebuji to taky jak sul, když jsem méně vyspana, tak vypadám jak ještěrka. Mám z toho ale celkem obavu, už jsem viděla i nepovedené zákroky... Máš doporučení na extra šikovného doktora? Jo a listopad je asi vhodný, prý se pak dva měsíce musí dost dávat pozor na slunce.
Víčka schvaluji!, fakt pak člověk znatelně omládne...
Kolik to stojí.?
( to budu časem taky potřebovat...)
Ech... nic. ![]()
To je právě jeden z těch benefitů
a co jsem viděla několikery výsledky, tak to doktůrek dělá moc hezky.
Snad se teda toho listopadu dožiju!
...jooó!, tak to je super benefit![]()
No právě, teď už je po sezóně.
Doporučení nemám, u nás to dělá možná víc doktorů, já znám jenom toho jednoho... evidentně šikovnej je. Ale možná, kdybych si to měla platit, tak se rozhlídnu po vysloveně plastickejch doktorech/ústavech.
Viděla jsem taky jedny nepovedený, ale to se jednalo o horní i dolní úpravu, a to tý tetině vzali nějak moc kůže (ale kdo jí to dělal, nevim)
takže aby jí oči nevypadly, musela si koutky očí denně zalepovat flastrem! Pak snad šla na nějakou reoperaci...
Tak snad u těch horních víček nic podobnýho nehrozí ![]()
Po přečtení první věty jsem přemýšlela, o jakou pražskou burzu víček k flakónům jde
...
Jo, to je asi to nepovedené, co jsem myslela, ale nenapadlo mě, že to mohlo být tím, že šlo o obě víčka. Máte to ale užitečné benefity, takové praktické
(jiné tělesné součásti vám taky předělávaji v rámci snahy o zvýšení zaměstnaneckých kvalit?)![]()
Já na tu konzultaci jdu ke kamarádovi, který je snad velmi šikovný plastický chirurg, tak budu doufat v nejlepší a uvidím. Doufám jen, že mi dřív nevypadnou oči z ceny, nemám tucha, co by to mělo stát.
Jsem se dívala na ty ceny, zhruba je to tak kolem deseti... ale zrovna jsem zahlídla výčet možnejch komplikací, a to nadměrný odstranění kůže hrozí fakt jen u těch dolních.
Bohužel nic jinýho nám tady asi nepředělaj (bez vysloveně zdravotních důvodů), ale bylo by to hezký! Kdyby se tady pohybovali jen samí krásní mladí lidé
Navrhnu to jako zlepšovák, však by to byla dobrá reklama ![]()
Pokud se nepletu, tak když Ti ufiknou moc horní víčka, tak pak spinkáš s nedovřenýma očima, což vypadá minimálně strašidelně.![]()
Mmch, taky to budu potřebovat. Mám vlastní limit - dokud je mi vidět horní linka, je to dobré.
Nedostaly bychom někde množstevní slevu?
Hele a já si zrovna nedávno všimla, že mi snad zhubly oči nebo co? Tak až se potkáme, pořádně si tě prohlídnu, abych viděla teď a potom. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.