Pinot Noir A ty ze zahrady nejsou mrtvoly?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mutziputzi No však, mrtvoly je třeba zužitkovat, ne vystavovat ![]()
Sweet Potato To sú ekoetické mrtvoly...
barbucha ne, ze by snad mel takovou moc, ale ze jsou velmi rozsirene
ty lokalni jsou k dostani napr. kde? tulipany moc nemusim, ale kdyby nahodou...
Tak třeba snad na trhu... co si pamatuju tak určitě takový Kytky od Pepy (mají i kamennou prodejnu), ty tvrděj že část sami pěstujou a část berou od domácích pěstitelů (asi kromě nějaký vyslovený exotiky na objednávku).
Sweet Potato Jsou. Ale nevadí mi tolik, no (když mi je někdo dá, svoje květiny nechávám na zahradě, víc mě těší tam).
Pinot Noir Rezany kvetiny jsou naprostej luxus, nadhera, ta pomijivost jim prave dava ten pravej punc.
ale to myslím ani nikdo nezpochybňuje, či?
jde o to, že ty, co máš pak na stole, mají za sebou otrávená jezera i lidi. já to prostě za každou tou kytkou vidím. kdybych věděla, že je někdo vypěstoval někde tady, normálně, bez otrávení ryb, tak bych to viděla taky jako nádheru.
ja mam rada rezany kytky...obvzlast tulipany.
v lednu....![]()
hamba lidem, který si kupují dovezený zboží...
mmch, třeba citronů jsem tady taky neviděla moc pěstovat...
Ano, není nad doma tkaný oděv a erteple ze záhumenku 365x jinak!
Třeba takovej banán pro dítko - musí mít uhlíkovou stopu jak sviň! ![]()
paktofonika je tam
a jinak tady přiznávám, že letos se míním pokusit si ty citrony fakt vypěstovat! ne kvůli ekologii, ale protože bych chtěla mít nechemizované citrony. kamarád je pěstoval v paneláku, a úspěšně.
banány teda nedám :D ale ve zlíně jim v zoo rostou, ve skleníku!
barbucha Vzpomeň na konkvistadory a hned ti ty erteple zhořknou![]()
ale to myslím ani nikdo nezpochybňuje, či?
jde o to, že ty, co máš pak na stole, mají za sebou otrávená jezera i lidi. já to prostě za každou tou kytkou vidím. kdybych věděla, že je někdo vypěstoval někde tady, normálně, bez otrávení ryb, tak bych to viděla taky jako nádheru.
Ne nutne, napriklad Loukykvet jezera netravi
Jiná Realita švagr je taky pěstuje, takže ty zrovna jsou cajk, jeden rok se mu povedly i mandarinky ![]()
Mutziputzi tak v praze máte nějaké možnosti, což je super. já myslím obecně. řekla bych, že tak 95% řezaných kytek v čr bohužel tráví :( i kdybych byla velký optimista, tak min. 80%.
barbucha Vzpomeň na konkvistadory a hned ti ty erteple zhořknou
Pravda
Tak snad aspoň pohanku? Špaldu?
Jiná Realita na banány to chce nějaký teplý výrobní provoz s velkou prosklenou halou kde netáhne, a jde to dobře![]()
viktorka_od splavu zkusím to vysadit na chodbu před kancelář :)) blbý je, že mám dojem, že banánovník zaplodí a odumře a začneš nanovo :(
Sweet Potato barbucha možná kyselý zelí
Ne nutne, napriklad Loukykvet jezera netravi
jinx
Jo. A zapomněla jsem na Kytky od potoka, ty jedou výhradně ze svejch sezónních zdrojů - a dělaj moc krásný (takový ty luční) kytice!
viktorka_od splavu výrobní provoz = hygiena. To by nešlo. Jedině ten kancl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje