![]()

![]()

jinx to je krása!
Potrefenáhusa zkus ten barvinek, je krasny a nam roste i v mistech, kde neroste nic (tmave kouty), ale trvalo to treba 2 roky nez se rozjel
jinx krasa
A z minuleho tydne...

continuity Lamicka Fakt uzasne, doporucuju
continuity Maliny nám taky nerostou
my máme takovej dost uhor, blbou zem (dost stavební suti) a navrch bydlíme ve srážkovým stínu. Zahrada je samej hrbol, nevzhledny drny trávy, takže trsy odkvetlyho modrence by mi asi nevadily
pro barvinek mám jedno místo vymysleny ve stínu, jinak ty temný kouty moc nemáme
U sousedů se mu proste líbí nějak víc

Potrefenáhusa mně nejvíc šíří tam, kde se půda často převrací a rozhrabává a cibulky se roznesou. Takže samozřejmě v záhonech se zeleninou a jahodami
. Do trávy se jim taky u nás nechce, máme dost podobné půdní podmínky a sucho jako vy ;)
Pinot Noir V záhoně mame svlacec, to je teprv peklo
Potrefenáhusa ten taky. A ještě mátu ![]()
Pinot Noir u nas neroste ani mata
Potrefenáhusa blby je, ze ty rostliny pro stinne kouty vyzaduji vlhke stinne kouty. a u nas ten stin delaji sousedovic tuje, ktere i tu posledni vlahu vytahnou
takze mame suchy uhor kde neroste ani plevel, nic
viktorka_od splavu Nám mata taky skoro ne.ale roste nám někde brslice (v zahone, co se zalejva) a všude mochna, ta má výhodu, ze na rozdíl od trávy ty vedra většinou přežije
Noren a chces cibulky? Vyrejepnu ti. A bacha, dost se to rozpleveluje
Jéé, fakt bys mi vyrejpla?
To bych ti byla vděčná, samozřejmě ti je zaplatím. Já bych právě ráda zaplevelovala modřencem :)
Potrefenáhusa mochnu se snažím pěstovat co to jde:-) ale moc nejde...
Vykvetla mi další fialka...

continuity Můj modřenec je už 5 let stále na jednom místě ve stále stejném množství, nikam se nerozlézá a nemnoží, je to takový malý trs 10x15cm. Takže podmínky tady nic moc očividně
. Ale máta a meruňka roste tak, že to nestačím likvidovat. Jo a mám dvoumetrový libeček, každý rok.
edit: ne meruňka ale meduňka
Malenge musíš ty cibulky prohrabnout. u té tchýně se taky rozvlekly po zahradě po nějaké rekonstrukci čehosi.
continuity Nene, žádné prohrabávání, já jsem spokojená s tím, jak to je, právě ho nechci všude, to měla babička a tam hrozilo, že proroste až do kuchyně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.