Sweet Potato Kokoska Medunka jediná mi trochu roste (voni a miluju čaj), ale je úplně prorostla bršlicí, a ty se nedá zbavit, strašně se láme a prorůstá fakt daleko
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zu Ten čuník!! ![]()
Kokoska Potrefenáhusa Mně by meduňka voněla i chutnala, ale vždycky si vzpomenu, jak se tím čajem jedna kamarádka chtěla uklidnit ve zkouškovém a probudila se za dva dny
tak si na ni dávám bacha.
Potrefenáhusa Meduňka i všechny ostatní bylinky
Včely je milujou, měla jsem obrovskou meduňku, yzop a oregáno. Všechny jsem je nachávala vykvést a pak se radovala z toho bzukotu. A oregano a máta mi prorostly do trávníku (na kterým stejně tráva skoro nerostla), bylo boží se tam po ránu projít, měla jsem pak voňavý a občerstvený chodidla. A miluju čerstvou majoránku.
andulka01 Odkopnu ti, kolik budeš chtít. Ale koukej to hlídat, ať se pak nemusí nějaký princ prosekávat mečem!
Aranel by se mi líbil, kdybych je v lese nepotkávala víc než je zdrávo![]()
Sweet Potato Děkuji
instruuji zahradníka
půjde někam kde se nerozroste.
andulka01 že jo? Meduňka, oregano a šalvěj, a včely jen hučí ![]()
To je mnohem lepší, než jen výhybka u Brna! ![]()
Islanďani, přivážející včera zdravotnickej materiál:

Dneska jsem poprve od 1.3. nemusela varit! Manzel byl na nejake schuzce v kanclu a prinesl kebab ![]()
Kokoska hm, jataky dnes nevarila. Protože jsem navarila už včera a povedlo se mi to uhájit před mužem. ![]()
Akorát v sobotu jsem nakoupila, měla pocit, ze to nemůžeme sníst a ted mě opustila veškerá inspirace co zítra.
Kokoska v sobotu večer jsem si řekla, že v neděli na to kašlu a prostě nevařím, jídlem se nezabývám, nechám na muži, ať něco objedná či doveze... No a do rána jsem na to zapomněla a uvařila! Vzpomněla jsem si, až když jsme to jedli ![]()
Pinot Noir
Tomu říkám smůla. Tak třeba zítra.
Pinot Noir zítra bude pizza! Objednaná samozřejmě ![]()
Taky už o tom mluvíme týden.
Pinot Noir
to je hned!
Pinot Noir ani se nenaděješ a budeš zadělávat na chleba z obilí z vlastního políčka![]()
Potrefenáhusa Bršlice kozí noha je ten nejhorší plevel, alespoň pro mě. Přelezla mi od sousedů do trvalkovýho záhonu a je to šílený a nedá se jí zbavit. Už vážně uvažuju o tom, že vezmu sekačku a všechno to posekám
.
crazydaisy posekání nepomůže.....ale dá se to jíst
Potrefenáhusa sekání pomůže, já se jí skoro zbavila, zdá se to až neuvěřitelný ale tady je vážně takovej úhor že to jde. roste teda trochu i pod těma zpropadenýma tůjema:-) mně je hrozně protivná a i když vím že je jedlá, tak jsem si na to nikdy netroufla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.