Je to takový nic 
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dalia Teď se jim začne dařit. Bude dost světla, ale ještě ne velké teplo přes sklo. Začínají mi nakvétat celá okna, tak se moc těším.
Prší, prší, jen se leje ![]()
Pinot Noir tady taky, i kdyz jen tak jemne. Aspon se procisti vzduch, hrozne se nam tu prasi ze vsech tech staveb kolem.
Radost mi udělal včerejší rozkvetlý Petřín. Úžasná pražská zelená a květinová oáza plná vůní a barev. ![]()

.

.
A začíná už i šeřík...

domenica jj, mne taky, nádhera.. a vůbec, tenhle výhled vždycky ![]()

jj, jeden z nejkrásnějších ![]()
Malenge medunka je jeden z nejstrasnejsich plevelu, na tu ani roundup nezabral.
Pinot Noir Kruci a u nas nic a pritom je sucho jak hrom.
Radost mi udělal včerejší rozkvetlý Petřín. Úžasná pražská zelená a květinová oáza plná vůní a barev.
.
.
A začíná už i šeřík...
Krásný, a ta prostřední fotka jako obraz od Moneta. Nádhera ![]()
Taková blbost, ale že se nám podařilo vytáhnout příborový nůž, který zapadl škvírou v prknech pod terasu, pomocí dalšího nože, magnetu a pilníku na nehty ![]()
Včera v lese jsem potkala tenhle domeček a dostala jsem hroznou chuť si jeden taky postavit, tak až se zlepší počasí a budem se smět shlukovat, u kamarádky na chalupě něco vytvoříme![]()

Mám zafarbené šediny
kaderníčka poslala profi farby a všetko potrebné. Napísala, v akom pomere zmiešať, postup a ochotná kamarátka zafarbila. Hneď sa cítim lepšie.
Pinot Noir A jakou oběť jsi donesla bohyni Dotčeně ?
Kokoska Potvrzuju. Meduňka nám roste i v dlažbě. A mně strašně nechutná.
Sweet Potato Kokoska zapršelo, na zítra plánuju další kolo likvidace, z té aspoň trochu navlhlé hlíny to půjde snad trochu líp. Dost mi totiž utiskuje jahody, což teda ![]()
Sweet Potato mne taky ne, strasne mi smrdi.
Malenge Ja budu muset preryt cely zahon, coz jsme planovali pri celkove rekonstrukci zahrady. Prorostla do kosatců a z tech oddenku se to neda vydolovat. Pivoňku hajim co muzu, denivka je ve vaznem ohrozeni.

Zu Tchoři evidentně zaspali, všichni maj odhoncováno, odhoukáno a odkaňkováno měsíc dva zpátky, a teď hnízdí a kladou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.