eM to si snad ani nechci představit. Pro oko to hezké je, ale někdy už je toho moc. Před pár lety jsme jeli na kole a prakticky nic jiného na těch polích nebylo.

eM to si snad ani nechci představit. Pro oko to hezké je, ale někdy už je toho moc. Před pár lety jsme jeli na kole a prakticky nic jiného na těch polích nebylo.

Kokoska Pamatuju, jak jsme kdysi nad žlutým polem jásali, jak je to hezké. A já si řepku i trhala do vázy. Dávno tomu.
jinx krasne fotky
eM repka byla krasna, kdyz jsme ji museli na 2 hodinove ceste k babicce hledat v krajine jako vzacnost...
mam v zahrade toto a rastie to uplne vsade. Mohno by to islo aj u vas, len netusim ako sa to vola. 
No a este zajacie usko to sa siri hodne rychle nasuchych miestach

Ja mam kvetouci zluta pole spojena s koncem VŠ. Jela jsem domu po prvni statnici a zrovna to kvetlo, ale jen tu a tam mensi pole. A pamatuju si ty pocity Hura, mam to a Hura, je jaro a Fuj, jeste se musim ucit.
Janulik03 tomu jsme rikali Praseci ouska ;)
Janulik03 to první je čemeřice bílá.
Janulik03 cemerice, tu bych moc chtěla
Janulik03 Čemeřice určitě, spíš ale smrdutá. To druhé, čistec vlnatý...?
Estara
Je to tak.
Estara smrduta neviem nemam takmer ziadny cuch uz zopar rokov. Ale vzdysom to trhala ateraz uz na to hadzem bobek. Tak vykvitla este v zime a je to dekorativne. Este ma napadla pachysandra ta satiez dobre rozrasta a znesie aj zle podmienky.

A k modrencom mam velmi vrucny vztah.

Estara Máš pravdu, nedošlo mi, že ty listy vepředu patří k ní.
Janulik03 Modřence jsou
. Jako bonus jim na rozdíl od jiných cibulovin listy nezavadnou a jsou hezky zelené celoročně.
Janulik03 Přiznám se, že jsem ji nikdy neočichávala, doma ji nemám. Ale našla jsem popisek, že prý "nepříjemně voní".
A jinde, že se "vůně" uvolňuje až po promnutí listů. Předpokládám, že to s tou smrdutostí nebude taková hrůza.
Janulik03 Modřence jsou
. Jako bonus jim na rozdíl od jiných cibulovin listy nezavadnou a jsou hezky zelené celoročně.
Já teda nevím, ale listy modřencům po odkvětu ostříhám, protože začnou žloutnout a zvadnou...
Já teda nevím, ale listy modřencům po odkvětu ostříhám, protože začnou žloutnout a zvadnou...
![]()
EDITH4B přesně, jsou z toho poléhavé žloutnoucí rousy, žádná paráda teda.
Janulik03 Modřence jsou
mejm modřencům listy zasychají vzápětí po odkvětu, už teď to začíná, a suchý vydržej hodně hodně dlouho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.